- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
Vardır canım iğnenin etkisi olsa bu kadar belirgin çıkmazCanım hemen çıktı bilmiyorum inşallah vardır ama emin değilim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır canım iğnenin etkisi olsa bu kadar belirgin çıkmazCanım hemen çıktı bilmiyorum inşallah vardır ama emin değilim.
ayyy hadiii hayırlısıyla artıkkk beklenen sooonnn hiç sıkma kendiniii stres yapma şimdiye bitmiştir gerçi ama hiç negatif düşünmeAmin canım inşallahbende 12de asılamam olacak onu bekliyorum Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın hepimizin yüzünü güldürsün insallah
ay valla bencede var 14 gün olmuş etkisi geçmiştir kan vermelisiniz bence:)Merhaba kızlar az önce gebelik testi yaptım.
Aşılama in 12 günü çatlama ignenin 14 günü.
Sizce gebelik varmi?
Tesekkürederim canım benimayyy hadiii hayırlısıyla artıkkk beklenen sooonnn hiç sıkma kendiniii stres yapma şimdiye bitmiştir gerçi ama hiç negatif düşünme![]()
Rabbim denk getirsin asılama için drun tecrübesi ve ilgisi önemli. Tüp bebekteki gibi labaratuarlık bi durum yok sadece sperm yıkanıyor laboratuvarda.Merhaba kızlar. Bende aşılama yaptırmak istiyorum. Ama daha yaptırmak için bi yer bulamadım, araştırma yapıyorum henüz. Tekirdağ çevresinde bi yere ihtiyacım var. İlk bebeğimi tüp bebekle kucağıma aldım, şimdi bi de aşılama denemek istiyorum.
Ay masallah ya yüzde 99 ihtimalle gebesin canım. Kan tahliliyle netleştir artık. Bize de hayır dua et inşallahMerhaba kızlar az önce gebelik testi yaptım.
Sizce gebelik varmi?
Bende aşılama düşünüyordum ama doktorum da femera ve çatlatma iğnesi kullanalım dedi. Kabul ettim. Malesef bugün adet oldum tutmadı yani. Şimdi de aşılama tekrar düşünüyorum sizin hakkınızda hayırlısı olsun.kızlar merhaba ben bu ay aşılama düşüncesi ile gittim doktora cuma günü ama bana klomen deniyelim dedi yarın başlıyorum önce bir kaç ay klomen kullanalım olmazsa aşılama dedi siz kullandınız mı? ben doktoruma güvenıyorum o yüzden tamam dedim biraz daha bekleme adına bakalım bunda da vardır bir hayır diye düşünuyorum. inşallah güzel olur ve gerek kalmadan hamıle kalırım burdan paylaşıcam gelişmeleri.
Nasil gecti asilaman? Sperm degerleri yumurtalar nasildi? Doktor neler dedi ve tetsi hangi gun yapicaksin? Umarim hayirli olurAmin canım inşallahbende 12de asılamam olacak onu bekliyorum Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Ben asilamami yaptirdim simdi bekleme asamasindayimHoşbulduk şimdi kontroldeyim perşembe aşılamam inşallah siz hangi aşamalardasınjz![]()
Bence cizgi cok net, catlatma ignesinin etkisi degil gibi duruyo. Hemen kan versene kuzum. Yarin da tekrarla. Artis varsa hamilesinMerhaba kızlar az önce gebelik testi yaptım.
Sizce gebelik varmi?
İyiydi canım. Biz sperm sonucunu elimize almadık dosyaya koyuyorlar hastanede duruyor sorduğumda gayet iyi dedi dr. Valla acıkcası heyecandan cokta konusamadım habere dua ettim. Bu gün ve yarın ilişki sonra gün asırı ilişki dedi.yarın jeli kullanmaya baslayacakmışım. 21 eylül test yapılması için hastaneye gidecegim. Böyle yani. Hepimizin hayırla sonuclanır insallahNasil gecti asilaman? Sperm degerleri yumurtalar nasildi? Doktor neler dedi ve tetsi hangi gun yapicaksin? Umarim hayirli olur![]()
senın hakkında da hayırlısı olsun nasipte ne varsa olur bız elımızde gelenı yapalım rabbım çok aratmadan nasip etsin inşallah. zaten benım doktorumda hiç ilaç denemediğim için önce denıyelım dedı ona tutmazsa dedim reglı olursan gel bir plan bakarız ya ilaca devam edecek yada aşılama diyecek tahmınen çunku aşılamada olmadan da tüp bebek demez bende açıksa bır ay daha denemek istıyorum ilaçla bende kolmen ve çatlatma iğnesi kullandım.rabbım hayırlısı ile nasip etsinBende aşılama düşünüyordum ama doktorum da femera ve çatlatma iğnesi kullanalım dedi. Kabul ettim. Malesef bugün adet oldum tutmadı yani. Şimdi de aşılama tekrar düşünüyorum sizin hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin aminn. Başlamışken bende durmak istemiyorum. Önüme çıkan tedavileri degerlendirecem gerisi takdiri İlahi.senın hakkında da hayırlısı olsun nasipte ne varsa olur bız elımızde gelenı yapalım rabbım çok aratmadan nasip etsin inşallah. zaten benım doktorumda hiç ilaç denemediğim için önce denıyelım dedı ona tutmazsa dedim reglı olursan gel bir plan bakarız ya ilaca devam edecek yada aşılama diyecek tahmınen çunku aşılamada olmadan da tüp bebek demez bende açıksa bır ay daha denemek istıyorum ilaçla bende kolmen ve çatlatma iğnesi kullandım.rabbım hayırlısı ile nasip etsin
yani benımde düşüncem o yönde bir sürece girdik rabbım daha fazla aratmasın inşallah canım. nekdar zamandır istıyorsun kaç yıllık evlılık senı.Amin aminn. Başlamışken bende durmak istemiyorum. Önüme çıkan tedavileri degerlendirecem gerisi takdiri İlahi.
Az önce geldim doktordan büyük yumurtam yok ortalıkta küçükler kalmış,baya baktı büyüğü bulamadı ,çatlamış olabilir yarın sabah eşinle gel dedi ,birde hormon testi verdi ne olduğunu bilmiyorum ,kaçırdı mı şimdi yani yumurtamı ne olacak şimdi böyle bir karamboldeyiiiim, bu durumu yaşayan var mıııİnsallah ya iki tane olunca sans direkt artiyor. Saglikli iki tane buyumustur diyelim![]()
Catlayip catlamadigina emin degilseniz hic bosuna asilama yaptirmayin cnm. Belki catlamadi ama esinden ornek alip ve bir suru para karsiliginda asilama yapcaz diyecekler. Belki hormon testini catlama oldu mu diye gormek icin istemistir. Progesteron testi mi istedi?Az önce geldim doktordan büyük yumurtam yok ortalıkta küçükler kalmış,baya baktı büyüğü bulamadı ,çatlamış olabilir yarın sabah eşinle gel dedi ,birde hormon testi verdi ne olduğunu bilmiyorum ,kaçırdı mı şimdi yani yumurtamı ne olacak şimdi böyle bir karamboldeyiiiim, bu durumu yaşayan var mııı![]()
Hadi bakalim heycanli bekleyis baslasin :)cok guzel gecmis surec, cok sevindimİyiydi canım. Biz sperm sonucunu elimize almadık dosyaya koyuyorlar hastanede duruyor sorduğumda gayet iyi dedi dr. Valla acıkcası heyecandan cokta konusamadım habere dua ettim. Bu gün ve yarın ilişki sonra gün asırı ilişki dedi.yarın jeli kullanmaya baslayacakmışım. 21 eylül test yapılması için hastaneye gidecegim. Böyle yani. Hepimizin hayırla sonuclanır insallah![]()
Devlette yaptırıyoruz canım ilaç parası verdik ve bir hakkımızda gidiyor ,sanırım progesteron, ne öğreniliyor ondan ?Catlayip catlamadigina emin degilseniz hic bosuna asilama yaptirmayin cnm. Belki catlamadi ama esinden ornek alip ve bir suru para karsiliginda asilama yapcaz diyecekler. Belki hormon testini catlama oldu mu diye gormek icin istemistir. Progesteron testi mi istedi?