- 11 Ağustos 2014
- 1.151
- 324
- 123
arkadaşlar merhaba ptsi günü bebeğimi benden aldılar kalbi durmuş meleğimin geçen cuma günü öğrendik ve dünyam yıkıldı hergun ağladım ona çok alışmıştım hergun onunla konuşuyordum beni bırakıp gitme diyordum ona düşük riskim vardı iğneler oldum hergun progestan kullandım birçok doktora gittim ama bebeğim düşmedi kalbi durdu inanın bu durumda insanı kimse anlamıyor sadece en yakınların birde bu durumu yaşayanlar hep klasik sözler gençsiniz tekrar olur vs .. Ama o kadar zor bir durumki ancak yaşayan anlar doktorum genel anestezi ile kürtaj yaptı ben burda ultrason varmı diye sormuşum rüyamda bebeğimin yaşadığını gördüm dedim almayın yaşıyor tekrar bakın bana dediler operasyon.bitti o an bende bitmiştim içimde hala acaba soruları var içimi kemiriyor bu düşünce 2 kadın doğum uzmanı birde radyoloji doktoru kalbi durmuş dedi ama hala inanmak istemiyorum buna rüya olmasını o kadar çok isterdimki bu yaşadıklarımın biri beni uyandırsa keşke tv de bebek görüyorum kötü hissediyorum bebek sesi duyuyorom aynı halbuki oldum olası bebek görmek sesini duymak hep mutluluk verir tebessüm etmemi sağlardı bebeğimin 2 defa kalp atışını duymuştum o kadar mutluluk verici bir şeydi anlatamam ama 15 gün sonra gidiyorsun ve bir şok yaşıyorsun Allah kimsenin başına vermesin bu acıyı