27 si nde vericemNe zaman kan vereceksiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 si nde vericemNe zaman kan vereceksiniz
Güzel haberlar alırsın inşallah ilk denememi27 si nde vericem
İlk denemem değil ilkki 7yıl önce yaptım bir kızım oldu kızım 3 yaşındayken 2 denememi yaptım tuttu ana sağlıksız gebelikti testen bir hafta sonra düştü 2 sene önce tekrar yaptım o hiç tutmadı .iki negatiften sonra Eylül ayında Histeroskopi yaptık bu ay 3 gün embriyosu transfer edildiGüzel haberlar alırsın inşallah ilk denememi
Sağlıklı olurda tutunur inşallahİlk denemem değil ilkki 7yıl önce yaptım bir kızım oldu kızım 3 yaşındayken 2 denememi yaptım tuttu ana sağlıksız gebelikti testen bir hafta sonra düştü 2 sene önce tekrar yaptım o hiç tutmadı .iki negatiften sonra Eylül ayında Histeroskopi yaptık bu ay 3 gün embriyosu transfer edildi
Birşey sorucam size 7 haftalıkken geldi hafif leke dediniz mi ilk tahlil yapmadan önce leke geldimi pekiNe zaman kan vereceksiniz
Yok gelmedi testten önceBirşey sorucam size 7 haftalıkken geldi hafif leke dediniz mi ilk tahlil yapmadan önce leke geldimi peki
Peki bi belirtiniz oldumu kaçıncı gün yaptınızYok gelmedi testten önce
AminSağlıklı olurda tutunur inşallah
Rahimde hafif ağrılarım vardı hep ama bu ilaçlardan da olduğunu çok duydum belirti aramak çok yorucu bu kişiden kişiye değişiyor en belirgin olan sigara içen biriydim birden bırakabildim canım istemedi psikolojik olabilir diyede düşündüm yine net değildi transfer sonrası tutanlar da icende çok değişken bir durumPeki bi belirtiniz oldumu kaçıncı gün yaptınız
Aynen o bende de ara ara iğne batar gibi oluyor bir hafta sonra test yapıcam bakalım ne olucaknRahimde hafif ağrılarım vardı hep ama bu ilaçlardan da olduğunu çok duydum belirti aramak çok yorucu bu kişiden kişiye değişiyor en belirgin olan sigara içen biriydim birden bırakabildim canım istemedi psikolojik olabilir diyede düşündüm yine net değildi transfer sonrası tutanlar da icende çok değişken bir durum
Sizin test gününüzde benimde randevum var bakalm hayırlı haberler alalımAynen o bende de ara ara iğne batar gibi oluyor bir hafta sonra test yapıcam bakalım ne olucakn
Amin inşallahSizin test gününüzde benimde randevum var bakalm hayırlı haberler alalım![]()
Saygı hastanesi nasıl acaba doğum orda düşüyorum da yeni taşındım pek bilgim yok
Saygı Hastanesi’nde hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Ben tüm testlerimi orda yapıyorum gayet temiz güzel bi hastane çoğu yakınım da orda doğum yaptı herkes memnunSaygı hastanesi nasıl acaba doğum orda düşüyorum da yeni taşındım pek bilgim yok