• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar

Öncelikle hayırlı olsun yatıyorum ben dünden beri dikkat ediyorm ayağımın arasına yastık koyup sola doğru yattım hep benim ikinci tüp bebeğim

6 eylülde transfer oldum. Çok fazla ilaç kullanıyorum. Estrofem , Progestan fitil, iğne ve dahası. Test gününe kadarda herhangi bir şey yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısı olsun herkes için. 🙌
Bende öyle cnm iğneleri kendim yapıorum önceki transferimde gidip yaptırmıştım

2 Eylül 3. Gün 9 hücreli taze transfer oldum . 6 Eylül ovitrella iğnesi yaptım
8/9/10 Eylül çıkan erken gebelik testleri bu şekilde. İğne etkisini biliyorum ama çıkan çizgiyi takip etmek istedim nasipse 12 Eylül de tahlil vereceğim

Eklentiler

• IMG_9330.webp
    IMG_9330.webp
    102,7 KB · Görüntüleme: 20
Öncelikle hayırlı olsun yatıyorum ben dünden beri dikkat ediyorm ayağımın arasına yastık koyup sola doğru yattım hep benim ikinci tüp bebeğim
Neden sola doğru yayılıyor? Forumda bir postta okudum. İlk gün rahmin içinde dolanıp utanacak yer arıyormus embriyo. İkinci gün tutunmaya başlıyormuş. 3. Gün de tutunma kesinleşip hormon salgilamaya başlayabilirmis. Ama bu kan ve idrarda çıkacak düzeyde olmazmış. Açıkçası bende bu durum vesvese yaptı biraz. Sağa sola döndüğümde acaba tuplerime doğru ilerleyip dış gebeliğe sebep olabilir mi diye endişelendim. Size yatış pozisyonu olarak bilgi verildi mi?

Neden sola doğru yayılıyor? Forumda bir postta okudum. İlk gün rahmin içinde dolanıp utanacak yer arıyormus embriyo. İkinci gün tutunmaya başlıyormuş. 3. Gün de tutunma kesinleşip hormon salgilamaya başlayabilirmis. Ama bu kan ve idrarda çıkacak düzeyde olmazmış. Açıkçası bende bu durum vesvese yaptı biraz. Sağa sola döndüğümde acaba tuplerime doğru ilerleyip dış gebeliğe sebep olabilir mi diye endişelendim. Size yatış pozisyonu olarak bilgi verildi mi?
Maalesef

Merhabalar hepinizi transferi pozitife sonuçlanır işallah elinizde yumurta toplamadan iğne kaldysa talibim Gonal f pergoveris cetrotide ovitrille😞

Merhaba kizlar.ne yazık ki negatif sonucunm...içilen ilaçlar TSH guatr değeri artırır mı...zamanla değer dusermi kendiliğinden artık ilaç içmek istemiyorum...

1 Eylül'de kan testi oldum ..tüp bebek merkezi değerden bahsetmedi..bugün kalp atisim dan dolayı kardiyoloji ye göründüm..şükür bişe çıkması ilaçlardan dedi..guatr yüksek dedi 5 küsur ..dedim haberim yok...araatirdihimda ilaçlar etkilermis..geçmiş kan tahlilde normal çünkü...artık sıkıldım guatr vs baktirmadimda düşer diye 😔😔😔

Back
X