Eylül bebegin kalp ameliyatı için 41 yasin🤲

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
30 Ocak 2017
14.676
199.948
598
Eylül bebegimiz için çok konu açtığımızi biliyoruz. Ama sizde biliyorsunuz ki arkadaşlar artık kelimelerin tesellilerin yetersiz kaldığı bir durumdayız. Çünkü @CİNNET NUR un bebeği Eylülun yarın hastaheneye yatisi yapılıp Perşembe sabahı da açık kalp ameliyatı yapılacak. Bundan önce kalbinin bu ameliyatı kaldırabilmesi için anjiyo yapılmıştı. Biz yine dualar etmistik. Allah razı olsun desteklerinizi esirgemediniz. Üzerinden yaklaşık 10 gün geçti ve şimdi esas ameliyatı olacak Allah'ın izniyle.

41 yasin topluyoruz. 1.5 gün içinde toplayabilme umidindeyiz. Okuyabilecek arkadaşlar sayıyla bilgi verirse çok seviniriz. Allah hepinizden razı olsun ❤️

Güncelleme: Eylül bu ameliyattan çok şükür çıkıp evine dönmüştü. Ama bugün yeniden yoğun bakıma alınmış. Neden böyle oldu bilmiyorum sadece dua edebiliyorum. Bir haber alabilirsem sizinle de paylaşırım insallah iyi haberlerini alalım. Bu 41 yasini bu niyetle okuyabiliriz

Son düzenleme:
Allah razı olsun evva. Bu konuyu kalp ameliyatı için açmıştım ama ondan sağ salim çıktı şükür Eylül. Hatta yaklaşık 10 gündür evdeydi. Simdi güncelleme yaptım. İnşallah yoğun bakımdan çıkmasi niyetiyle okumuş olalim
Evet canım allah razı olsun senden okuyordum haberini inşallah bunuda atlatıcak minik bedeni çok şey atlattı 🤲 rabbim annesine bağışlasın hiç kolay değil 😔 allahın izniyle okur bizim kızlar.

Evet canım allah razı olsun senden okuyordum haberini inşallah bunuda atlatıcak minik bedeni çok şey atlattı 🤲 rabbim annesine bağışlasın hiç kolay değil 😔 allahın izniyle okur bizim kızlar.
İnşallah canım. Eylüle ilgili çok konu açtık bu konu sessiz kaldı doğal olarak biraz

1 tane de benden
Ya Şafi de çekiyorum
Rabbim bi an önce sağlığına kavuştursun

Back
X