Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canım basıma ücret ödemıycem salonunun paketinin içindeydıı sadece tereddütüm vardı kötu yaparlar dıye ama hafta sonu baktım cok guzel yapıyorlar yanı ücret ödemıycemmopuyorumnanaktan

erkek bohcasını nısan 1 hafta sonra göturecegız

siz?

oo güzelmiş =)

bizde öyle düşünüyor ALLAH'tan bi aksilik çıkmazsa eğer.. kaydirigubbakcemile3

bide bende değil ya giyip bakamıyorum :gitme: ama özledim nişanlığımı :2:

çuval gibi durursa üstümde napcam

ahhh bende cok özledimm anlatamam şimdi basım ıcın bır kactane aksesuar bakıyorum
sen buldun muu?

zaten nişanlıgını bohcayla beraber 1 hafta onceden getırecekler
dımııı
olmadı hemen TERZİ ye göturursunn baska yapıcak bısey yok cunkuuu
ama sen yinede içini ferah tut =)
:teytey:

ben aldım aksesuar çarşıdan çok güzeller var dore rengi aldım krem rengi eşarp takıcam dore üstüne olcak harika olcak inşallah =)

evet bayramda getircekler hepsini bayanssulusmile

nasıl bakıyorsun aksesuar canım

hangi çarısıdan aldın sen canımm
ben toka istıyorumm yandan takabilecegii değişik birsey
kaydirigubbakcemile5

kıslarrr tekrarr slm. kusura bakmayın yazışmaları takip ediyorum ama pek yazma şansım olmuyo. böle işim düşünce işte :)))) idare edin ne olur. ya ben bişey sorcam rsuperisi ve drndrn siz baya kaptırdınız gidiyosunuz ben geridem kaldım valla siz bilirsiniz kızlar bu nişan sepeti ne oluyo ? he bide bende elbisemi aldım ekliycem en kısa zamanda :)opuyorumnanaktan

tekrar hoşgeldiinn -tatlicadiarzu-

biz uçtuk kaydirigubbakcemile3 benimde var nişan sepetim eklemiştim buraya görmüşsündür belki.. kese dağıtıcam ben nişanda onun içinde dağıtıcam ama ondan önce bohçayla beraber gelir nişan sepeti içine koyulur bohçadan bişeler bizde böyle söz sende drndrn

kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

madem söz bende ben nişanımda kese yada herhangi birsey dagıtmıycamm

oyuzden sepetede gerek yok
yada dagıtsam mı ne dersınııızzz
ayrıca hoşgeldin snede terrar elbiseni en kısa zamanda görmek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…