• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

olur canım olur

bak 30 ay bekleyen @nisandeniz 23 ay bekleyen arkadaşlar var @Cemre Yaman

benim de 8. ayım :)
33 ay oldu canım. Üç yıl bitecek bu gidişle :( Dün reglimin 5. günü hayıt otu tohumunu çay yapıp içmeye başladım. Herkes çok acı diyordu. Ben de ne olacak ki diye düşünüyordum. Meğer sadece içerken acı değilmiş. Beş dakika oldu içeli hâlâ dilim cayır cayır yanıyor :(

33 ay oldu canım. Üç yıl bitecek bu gidişle :KK43: Dün reglimin 5. günü hayıt otu tohumunu çay yapıp içmeye başladım. Herkes çok acı diyordu. Ben de ne olacak ki diye düşünüyordum. Meğer sadece içerken acı değilmiş. Beş dakika oldu içeli hâlâ dilim cayır cayır yanıyor :KK43:
hapı da varmış o nasıl ki acaba

bende her zaman bulupta kaybetmenin benim gibi hiç hamile kalmamaktan daha zor olduğunu düşünmüşümdür.
Allah ım sabırlar versin onlara.
hayatta şükretmek için hep bir nedenimiz var işte.
24. aya giriyorum Rabbim bana ve hepinize tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin.
AMİN.:dua:
Kimse kimseyi anlayamaz ama ben kendi acımdan yola çıkarsam bana da bulup kaybetmek zor geliyor mesela ilk düşüğüm 5 haftalıktı kaybedince kendimi mahfettim ikinci bebeğim 4 aylıktı onun kollarını ellerini yüZünü gördüm elleri kolları hareket ediyordu kalbini duydum dünyanın en güzel sesiydi sonra hepsi durdu kızım gitti be anladım ki ne kdr çok şey paylaşırsan o kdr üzülüyorsun ilk bebeğime bu kdr üzülmemişim onu anladım Rabbim beterinden korusun bulup kaybetmek çok zor ama herkes kendi çektiğini bilir hepsi ayrı zor...sizin kaybınız varmı

ya tatlım whatsaap grubumuz var ordaki bütün arkadaşlarımın çocuğu var bir ben sapsız üzümüm:KK51: hepsinin 2 çocuğu var ya da 2. ye hamileler dün arkadaşımın birinin çocuğu sürekli kusuyormuş soruyor sizce normal mi diye kimse cevap yazmadı ben gördüm yazdım sütün fazlasını kusuyor olabilir midesini üşütmüş olabilir ya da bebek reflüsü olabilir diye tabi bunları hep duyduklarım doğrultusunda yazdım arkadaşım teşekkür etti falan sonra çocuğu olan kızlar yazmaya başlamış hepsinin yazdığı ortak şey benimkinde de aynı durum vardı onlar tecrübeli de yazıyor ben neyim peki benim neyim var da ben yazıyorum:KK42::KK42: 29 yaşındayım daha hamile kalıp kalmadığımı bile bilmiyorum.. sonra eşime kızıyorum öfkem büyüyor öfkem nefrete dönüşecek diye korkuyorum dün hiç konuşmadım eşimle sürekli sordu durdu en son sebepsiz trip atıyorum işte oldu mu dedim girdim yattım yatağa sabah uyandım konuşsam kavga edicez çünkü:KK51:
canim ya kendini bu moda sokmak icin dsha cok erken. Hem biliyor musun dun esimle baya konustuk, iyi ki daha onceki aylarda hamile kalmamisim dedik. Cunku o ocakta gidicek ve bebegim o yokken dunyaya gelecekti. Dondugunde 5-6 aylik olacakti :) ilk bebeklik hallerine hic bir zaman sahit olamayacakti. Benim manevi olarak yasayacagim cokuntuden hic bahsetmiyorum bile.
Seni o kadar iyi anliyorum ki, benim de cevremde su an yenibdogmus 3 bebek var. Hepsi de yakin arkadasim. Nasil davransam da yanlis anlasilmasam diye baya bir kafa yoruyorum. Ama iste bizim minicik akillarimiz neyin hayirli oldugunu mukayese etmeye yetmiyor. Biliyorum sen de bunlari biliyorsun ama bazen baskalarindan duymak da iyi gelebilir. Neyin hayirli oldugunu bilmiyoruz tatlim. Hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin allahim, isteyen hakeden herkese :)

günaydın kızlar
bugün daha iyiyim arada geliyor bana konuşacak kimsem yok nazım buraya geçiyor valla:KK22:isyan etmiyorum ama beynimdeki kötü düşüncelerden de kurtulamıyorum. şeytan vesvese sokarmış ya:KK51:

Etme etme aman isyan etme :)

Bu günlere dönüp bakacağız guleceGiz inşallah

Kimse kimseyi anlayamaz ama ben kendi acımdan yola çıkarsam bana da bulup kaybetmek zor geliyor mesela ilk düşüğüm 5 haftalıktı kaybedince kendimi mahfettim ikinci bebeğim 4 aylıktı onun kollarını ellerini yüZünü gördüm elleri kolları hareket ediyordu kalbini duydum dünyanın en güzel sesiydi sonra hepsi durdu kızım gitti be anladım ki ne kdr çok şey paylaşırsan o kdr üzülüyorsun ilk bebeğime bu kdr üzülmemişim onu anladım Rabbim beterinden korusun bulup kaybetmek çok zor ama herkes kendi çektiğini bilir hepsi ayrı zor...sizin kaybınız varmı

ben anlatamadım galiba canım kusura bakma. ben zaten hiç hamile kalmamaktansa bulup kaybetmek çok daha zor demek istemiştim. tabi ve tabi ki seni çok iyi anlıyorum ve tabiki de bir varken bir yok olması insanın başına gelen en kötü şeylerden biridir meleği için. ben hiç hamile kalmadım kaybım yok canım. eğer beni yanlış anladıysan özür dilerim.

canım çok sıkkın. :KK14:
yanımda çalışan personelim 28 haftalık hamile erken doğum riski varmış.
ciğer geliştirici iğneler vurdular.
dua edin doğum başlamasın gününü beklesin Çağan'ımız inşallah.:dua:

ayy benim arkadaşım 26 haftalıkken doğuma girmişti öldü diye alacaklardı ama yaşadı 6 ay küvezde kaldı...şimdi 3 yaşında oğlu... inşallah bebiş bekler hemen gelmez ama gelse de yiyecek lokması varsa yaşıyor ama tam teşekküllü bir hastane şart

Merhaba kızlar,
Ilk size soyluyorum bu haberi !!! İki cizgi cikti nihayettt!!!!:anneadayı::anneadayı::anneadayı: ohh be :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Darisi sizin başiniza amin:dua::dua:
Ooooo ilk hamile haberi ekime güzel giriş oldu baddasim hamile kalmış hayırlı olsun bakalım sağlıkla gelsin kuzucuk .

@melekler-engelchen canimm sende durumlar ne alemde yaklaşmış batın.

ayy benim arkadaşım 26 haftalıkken doğuma girmişti öldü diye alacaklardı ama yaşadı 6 ay küvezde kaldı...şimdi 3 yaşında oğlu... inşallah bebiş bekler hemen gelmez ama gelse de yiyecek lokması varsa yaşıyor ama tam teşekküllü bir hastane şart

karnında sertleşme var, hareketleri aşağıda hissediyor, doktor rahim ağzında yumuşama var demiş.
tüm bunlara bakarsak korkuyorum. :KK14:
kardeşim gibi de seviyorum teyze olacağım yani hayatımda ilk kez o yüzden bir şey olmasın diye çok dua ediyorum:dua:
bayrampaşa kolan da yapacak doğumu.

karnında sertleşme var, hareketleri aşağıda hissediyor, doktor rahim ağzında yumuşama var demiş.
tüm bunlara bakarsak korkuyorum. :KK14:
kardeşim gibi de seviyorum teyze olacağım yani hayatımda ilk kez o yüzden bir şey olmasın diye çok dua ediyorum:dua:
bayrampaşa kolan da yapacak doğumu.
hayırlısı olsun hakkında inşallah doğumuda hayırlı olur canım Allah'a emanet olsunlar :dua:

günaydın kızlar
bugün daha iyiyim arada geliyor bana konuşacak kimsem yok nazım buraya geçiyor valla:KK22:isyan etmiyorum ama beynimdeki kötü düşüncelerden de kurtulamıyorum. şeytan vesvese sokarmış ya:KK51:
günaydın canım daha iyi olmana çok sevindim. duygularını dök tabi asıl tutarsan kötü elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize :)

canım allah beterinden korusun..ya doğurduktan, kucağına alıp onu emzirdikten sonra kaybetseydin? allah korusun..

inşallah hem anne hem bebek iyi olur allah yardımcısı olsun :dua:

Back
X