- Emoji Skoru
- 42
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsıniz hanımlar. ? Varmı yeni hamizlerimiz?
Ben de bos gezenler grubundayim. Aynen .inşallah sağlık ve hayırlısıyla bizimde bebisler olacak.Canimm biz tam kadro bos gezenin bos kalfasi olarak devam ediyoruz bi dolduramadik gobusleri ,sen ne yapiyorsun nasilsin ?
@melekler-engelchen
Eşim ve ben vitamin iciyoruz. Normal yolla olur diye dua ediyoruz. Esim ocagin ortalarina sperm analizi icin randevu aldi. Bende histereskopi olmak istiyorum tüpleri kontrol icin. Bir tane 3 cm lik miyom olmuş. Belki onu aldırıriz. Hayırlısı inşallahCanimm biz tam kadro bos gezenin bos kalfasi olarak devam ediyoruz bi dolduramadik gobusleri ,sen ne yapiyorsun nasilsin ?
@melekler-engelchen
Ben de bos gezenler grubundayim. Aynen .inşallah sağlık ve hayırlısıyla bizimde bebisler olacak.
Eşim ve ben vitamin iciyoruz. Normal yolla olur diye dua ediyoruz. Esim ocagin ortalarina sperm analizi icin randevu aldi. Bende histereskopi olmak istiyorum tüpleri kontrol icin. Bir tane 3 cm lik miyom olmuş. Belki onu aldırıriz. Hayırlısı inşallah
İnsallah ikinize de sifa olur .guzel sonuclar alursnz canimm.
Teşekkürler. Hayırlısı inşallahİnsallah ikinize de sifa olur .guzel sonuclar alursnz canimm.
Canım selam. Ben de cuma günü kanda test yaptırdım. 0,26 gibi bir şey çıktı. Doktor direkt "Gebelik yok." dedi bana. O sıfırdan sonraki figürden dolayı ben de "acaba mı?" dedim ama doktor çok kesin şekilde "hayır." dedi.
Canım benim de 15. gün çok koyuydu sabah yaptığımda. haftasonuna denk geldi o gün. O yüzden öğlen gibi ilişki oldu. Akşam tekrar test yaptım yine koyuydu. Ertesi gün sabah yaptım silik çıktı test. Ama günlerden pazartesiydi. Akşam değerlendirebildik. Kaçrıdık mı kaçırmadık mı bilmiyorum. Keşke o gün de haftasonu olsaydı da silik çizgiyi gördüğüm an ilişki olsaydı. Akşama kadar yumurtanın süresi bitmiş de olabilir. Gerçi 3 gün yaşıyor sperm diyorlar ama bilmiyorum. Yani toplamda; 7. 12. 13. 15. 16. ve 19. günler ilişki oldu. Ondan sonrası spontan.
iki çizgi koyu olduğunda yumurta çok büyümüş ve çatlamak üzere (yani yumurtalıklardan tüplere salınmak üzere) olduğunun göstergesi. Yani o gün ilişkiye girildiğinde yumurta çatlayana kadar içerde spermi hazır bulundurmuş oluyorsun (yumurtanın çatlaması 2-3 dakikalık bir şeymiş). çizgi silikleşince yumurtan çatlamış tüplerde döllenmeyi bekliyor demektir. Yani o gün de değerlendirilmeli. Bu günlerde benim tavsiyem üst üste ilişki (tabi erkekte sperm sayısında falan bir sorun yoksa). Sen de öyle yapacağına göre yumurtayı kaçırmayacaksınız gibi duruyor. Ama döllenir mi? işte orası tam bir muamma.