• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kuzuum kolay gelsiiin. Cok yorma kendini bak dikkat et mutlaka. Agir falan kaldirip perisan etme kendiniii.

Günaydın kizlar @gulbensworld canim ben bi ay yapmistim ovulasyon testi diger gunlere göre daha koyu olusuna bakmistim benimki de hic tam koyu olmamisti sadece hamileyken asiri koyuydu @Emineeemm dikkat et kendine buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden operim :) @solitarywoman bu ay senden cok umutluyum bekliyorum:) bende daha adet olmadim bugun de olmasam keske pazara gidecegiz rahat rahat alayim meyvemi sebzemi agrisiz sizisiz :) hayatimda ilk kez gecikiyorum ilaclardan sanirim

Kizlar nasilsinizz?

Ben bugun sogan kurunu biraktim. 10 gun icmis oldum boylelikle :KK66: hayirlisi bakalim...
Merak etmeyin kizlar dikkat ediyorum.zaten birşey yokkk benim yapacagimm...bu arada bende dun 10. Gün bitirdim sogami simdi ailemin yaninda içemezdim mecburiyetten biraktim..hayret gelmeyen akintim simdi normal halde gelmeye başladı beyaz akinti.

Fistiklaar herkese iyi aksamlar. Ovulasyon testi 12.gunde siliklesmisti. Su anda 20.gun. denemek icin su durumuna dikkat edip test yaptim ve sonuc ikinci cizgi sanki yumurtlama yakinmis gibi koyu cikti.esim atesin cikmis deyince farkettim 36.6 cikti. Ara ara hala o yumurta aki kivaminda akinti geliyo hafif sarimsi. Acikcasi umutlanmaya basladim ne yalan soyleyeyiim :)

Eklentiler

• 20160820_213330.webp
    20160820_213330.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 38
Fistiklaar herkese iyi aksamlar. Ovulasyon testi 12.gunde siliklesmisti. Su anda 20.gun. denemek icin su durumuna dikkat edip test yaptim ve sonuc ikinci cizgi sanki yumurtlama yakinmis gibi koyu cikti.esim atesin cikmis deyince farkettim 36.6 cikti. Ara ara hala o yumurta aki kivaminda akinti geliyo hafif sarimsi. Acikcasi umutlanmaya basladim ne yalan soyleyeyiim :)
Umutlan zaten kuzum :) bence var bebisko ayyy heyecan yaptim

Kizlar ben hala adet olmadim kan testi yaptirmadaydim bi umut diyecektim de antibiyotik mi yapti ki gecikmeyi ne dersiniz ? Ben hayatimda ilk kez gecikme yasiyorum

Kizlar ben hala adet olmadim kan testi yaptirmadaydim bi umut diyecektim de antibiyotik mi yapti ki gecikmeyi ne dersiniz ? Ben hayatimda ilk kez gecikme yasiyorum
Havalardan bile olabiliyo kuzum sen yinede yap test Allah korusun en azindan bilirsin ona gore davranirsin. Insallah bebisten dolayidiiir :)

Oyyy oyyy canimm hayorlisi insallahhhh.:KK200:

Ciddi misin yaa... bu kadar erken belli olur mu acikcasi o yuzden biraz daha bekleyip bi daha deneyeyim diyorum. Ay hadi insallah yaaa.. sende yap test mutlaka
Yaptim canim da bembeyaz :) ilaclar yuzunden oldu benim gecikme adet gunum ya da bi iki gun sonraydi hamileyken yaptigimda koyu cikmisti ama burda bi arkadasin daha boyle oldu onun ikinci kez yumurtladigi icin olmustu biraz daha bekle de bi daha yap

Yaptim canim da bembeyaz :) ilaclar yuzunden oldu benim gecikme adet gunum ya da bi iki gun sonraydi hamileyken yaptigimda koyu cikmisti ama burda bi arkadasin daha boyle oldu onun ikinci kez yumurtladigi icin olmustu biraz daha bekle de bi daha yap
Evet o benim hatta benim reglimden 2 gün önce gene koyulasmisti sanırım bu ovulasyon testlerinde regl günü control çizgisi kadar veya daha koyu çıkarsa gebelik olduğunu gösteriyor ama ben bu ay yumurtladigim halde koyulasmadi o sebepten benim ovulasyon testi deneyimim iyi bir referans degil

Kislarrrr 3 aydır deneme yapıyoruz 3 aydır hüsran tabi ama bu ay en iyi çalışmalardan birini yaptık ama icimde yine bu umutsuzluk var geçen aylarda baya umutlu gidiyordum ama bu ay sanki yine olmadı modundayım ben 3 ayda böyle olduysam gelecek ayları düşünemiyorum siz nasıl motive ediyorsunuz kendinizi

Kislarrrr 3 aydır deneme yapıyoruz 3 aydır hüsran tabi ama bu ay en iyi çalışmalardan birini yaptık ama icimde yine bu umutsuzluk var geçen aylarda baya umutlu gidiyordum ama bu ay sanki yine olmadı modundayım ben 3 ayda böyle olduysam gelecek ayları düşünemiyorum siz nasıl motive ediyorsunuz kendinizi
Burdaki arkadaşlarla motive oluyorum :)

Soyle dusun,yillarca bekleyenlerin yaninda 3 ay ne ki? Gebelik oyle kolay olan bi is degil aslinda cok yuksek olmayan bi ihtimal... hele ki korunduktan snra vucudun sperme alismasi tanimasi... bence biraz zaman ver. Insana hemen ilk ay olcak gibi geliyo bi sorunda yok kesin olur diyosun ama o isler oyle olmuyo ne yazik ki:) ben hamile olmadan once ilk ay aglamistim nasil olmadi yaa diye. Esim dalga gecmisti benle sen bilim bilen insansin sen bari yapma diye :)

Gunaydin kizlar
@YESIMBOZ canim cok guzel bir koyulukta cikmis 12.gun yumurtladiysan bebek 6 gunde rahme yerlesir derler ve hormonlarin yukselmis olabilir ama hcg icin yeterli degildir bekle adet gecimeni biraz sabret ins vardir :KK36:

Kizlar bu gun asiri isi cok zor bir mani mutlaka cikiyo yapabilen varsa onunde egiliyorum :KK48:dun yapmamiz lazimdi yapmadik ama 15.gun testi daha koyulasmadigi icinde biraz serbest davrandim bakalim bugun nasil cikacak test ama bugun kacari yok silik ciksada olacak icerde sperm bulunmasi iyidir:KK70:

Gunaydin kizlaarr ah bir adet olsam lalaaaaalllaaaa diye ortalikta dolasan bi insanim su anda onumuzdeki ay gecikiyo ona sinir oluyorum adet sokturucu kullanan var mi aranizda alsam mi diye dusunuyorum

Hic hamile kalmayinca daha kotu hissediyo insan kendini hamile kalamiyo muyum acaba diye dusunuyo bende ilkinde 3. Ayda hamile kalmistim ve o uc ay 3 omur gibi gecmisti hamile kaldigim ayda tek iliskiyle hamile kaldim cok kafaya takmamak lazim herkesin dedigi gibi ama o da mumkun olmuyo iste :)

Back
X