• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canım HCG değeri dışında diğer değerlerden ben pek bir şey anlamıyorum. Hamilelik yok görünüyor yanlış görmediysem canım. Canın sağolsun, sağlık olsun, bi dahaki aya inşallah ben inanıyorum :KK66:
inşallah canım bi daha ki aya :)

Canim kan degerlerinden birisi sadece biraz yüksek digerleri iyi. Onun disinda progestan düşük geldi bana düşük oldugunda kaliteli yumurta olmuyormus yanlis biliyorsam düzeltsin kızlar...

Kızlar kızlar kızlaaar :skandal:
Biraz önce aradılar. İki tane bebişimi yarın karnıma koyacaklaaaar.
İnanamıyorummm:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Ayyy çok sevindim canım yaaa bugün kuzenim doğdu kasım bereketiyle geldi inşallah böyle mutlu haberler duyarız hep maşallah:anneadayı: :KK200::nazar::anneadayı:

Canim kan degerlerinden birisi sadece biraz yüksek digerleri iyi. Onun disinda progestan düşük geldi bana düşük oldugunda kaliteli yumurta olmuyormus yanlis biliyorsam düzeltsin kızlar...
10 üzeri iyi diyolar ama geçen ay 3 dü doktor yumurtlamışsın demişti. tek sağdan yumurtlama oluyo acaba ondan mı diye düşündüm bilmiyorum ama.

Canimmm benimm cook mutlu oldumm insallahh saglikla tutunur yawrucaklarr cifter cifter gelsin kuzular.
:KK46::KK46::nazar:

@i006 canimmm insallah kasim umut dolu bebe dolu gecerr.

Canimmm benimm cook mutlu oldumm insallahh saglikla tutunur yawrucaklarr cifter cifter gelsin kuzular.

Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz bu ay güzel haberler paylaşalım inşallah :)

ayy supermis ne cabuk ilerledi bu surec :) masallah, bundan sonra da bir cirpida saglikla bebislerini kucagina al canim insallah :)

ayy supermis ne cabuk ilerledi bu surec :) masallah, bundan sonra da bir cirpida saglikla bebislerini kucagina al canim insallah :)
Canım ben de bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Tedaviye başlayalı iki hafta bile olmadan bebişlerim karnımda olacak. Allah'ın izniyle tutunurlar, Allah bize de nasip eder inşallah :)

inşallah canım ama ümidimi yavaş yavaş kaybediyorum. eşimde çok üzüldü

Back
X