- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
Kızlar benim nişanımda bayramdan sonra olacak ama daha tarihi belli değil
Sözüm 28.07.2011 de oldu
Sözde takım elbise giydim.Şimdi de yavru ağzı bi nişanlık istiyorum
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin şekerim. ben de mercan rengi ya da mürdüm rengi diktireceğimKızlar benim nişanımda bayramdan sonra olacak ama daha tarihi belli değil
Sözüm 28.07.2011 de oldu
Sözde takım elbise giydim.Şimdi de yavru ağzı bi nişanlık istiyorum
çiğdemcim ben de salon iişini hallettim, çalışkanı tuttum, sorunlar hallolduoncelıkle tebrık ederım ve mutlulular dılerım cnm... benım nısanda aralıkta benımde son gunlerde favorım yavruagzı cok tatlı ve soft duruyor
güzel olmuş, güle güle kullanmayı nasip etsin AllahKızlar nişan tepsim bitti sonunda bakın bakalım nasıl olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...epsisi/463368-nisan-tepsim-nisan-hediyem.html
hımm anladım canım, neyse olsun salonu çok beğendim, inşallahh hizmet de iyidir:44:ay cok sevındım cnm gonlunce olur umarım hersey.. ben calıskanda dugune gıttım ama ortalarında gıttım az bısı durduk donduk yanı pasta kesımı gelın damat cıkısı yada ne bıleyım mısafır servısı nasıl denk gelmedım o yuzden ne desem yalan olur
yani başka bekar genç bir kız yoksa evli olanlardan biri tutsun canım, yani illa bekar mı olması gerekio bilmiyorum... işin ilginci ben de yüzükleri takacak birini bulamıyorumKızlar, merhaba. benimde nişanım 1 Eylül.de.Evde aile arasında olacak. Aşırıya kaçmadan hazırlıklarımızı tamamladık sayılır. benim bir sorunum var. nişan tepsisini tutacak birini
bulamıyorum. İllaki nişan tepsisinibekar genç bir kız tutmak zorundamı? Benim bütün arkadaşlarım evliKız kardeşleride aynı o şekilde bizim adetlerimiz pek yoktur ama sanki bu
konuda eksiklik olacakmış gibi hissediyorum.
böyle giderse davetli olarak gelecek evli arkadaşıma tepsiyi tutturacağımyani başka bekar genç bir kız yoksa evli olanlardan biri tutsun canım, yani illa bekar mı olması gerekio bilmiyorum... işin ilginci ben de yüzükleri takacak birini bulamıyorum
tepsiyi tutacak kızlar çok da, yüzükleri takıp kurdelayı kesecek ve güzel bir konuşma yapacak biri yok canımböyle giderse davetli olarak gelecek evli arkadaşıma tepsiyi tutturacağımsende canım aynı şekilde evli birini ayarlayacaksın yada hiç kimseyi bulamadın masanın üzerine
tepsiyi koyup nişan merasimi yapılacak:26:
tepsiyi tutacak kızlar çok da, yüzükleri takıp kurdelayı kesecek ve güzel bir konuşma yapacak biri yok canımbu gidişle kendi yüzüğümüzü kendimiz takacağız
bende nişan için saati aldım, beverly hills polo club'tan normalde 460 gibi bişey ama %50 indirimle 230'a aldım
Eki Görüntüle 209820
yok bizim büyük nişan olacak salonda canım. patronumuz taksın istiyoruz yüzükleri aslında, ama bayram sonrası memleketine gider die başka adaylar da bulmamız lazım. yoksaa bizim patron süper konuşur. babam ben konuşamam dedi, dayım da aynısını dedi, bakalım ne olacak bilmiyorum:26:canım evdemi olacak nişanın? bir de konuşma olayı var değil mi? bizim kurdeleleri babam kesecek öyle karar verdik.Fakat benim babam benden daha heyecanlı. bir tanecik kızı elden
gidiyorgüzel konuşur da heyecan ve stresin üstesinden nasıl başa çıkar bilemiyorum:44: canım senin durumunu pek anlayamadım. aile arasında olacak sanırım? zaten herşey kendiliğinden gelişecektir diye düşünüyorum. Senin nişan ne zaman?
yok bizim büyük nişan olacak salonda canım. patronumuz taksın istiyoruz yüzükleri aslında, ama bayram sonrası memleketine gider die başka adaylar da bulmamız lazım. yoksaa bizim patron süper konuşur. babam ben konuşamam dedi, dayım da aynısını dedi, bakalım ne olacak bilmiyorum:26:canım evdemi olacak nişanın? bir de konuşma olayı var değil mi? bizim kurdeleleri babam kesecek öyle karar verdik.Fakat benim babam benden daha heyecanlı. bir tanecik kızı elden
gidiyorgüzel konuşur da heyecan ve stresin üstesinden nasıl başa çıkar bilemiyorum:44: canım senin durumunu pek anlayamadım. aile arasında olacak sanırım? zaten herşey kendiliğinden gelişecektir diye düşünüyorum. Senin nişan ne zaman?
Kızlar, merhaba. benimde nişanım 1 Eylül.de.Evde aile arasında olacak. Aşırıya kaçmadan hazırlıklarımızı tamamladık sayılır. benim bir sorunum var. nişan tepsisini tutacak birini
bulamıyorum. İllaki nişan tepsisinibekar genç bir kız tutmak zorundamı? Benim bütün arkadaşlarım evliKız kardeşleride aynı o şekilde bizim adetlerimiz pek yoktur ama sanki bu
konuda eksiklik olacakmış gibi hissediyorum.
yok bizim büyük nişan olacak salonda canım. patronumuz taksın istiyoruz yüzükleri aslında, ama bayram sonrası memleketine gider die başka adaylar da bulmamız lazım. yoksaa bizim patron süper konuşur. babam ben konuşamam dedi, dayım da aynısını dedi, bakalım ne olacak bilmiyorum:26:
yok bizim büyük nişan olacak salonda canım. patronumuz taksın istiyoruz yüzükleri aslında, ama bayram sonrası memleketine gider die başka adaylar da bulmamız lazım. yoksaa bizim patron süper konuşur. babam ben konuşamam dedi, dayım da aynısını dedi, bakalım ne olacak bilmiyorum:26:
hayırlısı olur inşallah canım:) ben ikram olarak; bir tepsi su böreği, zeytinyağlı yaprak sarma, zeytinyağlı dolma, amerikan salatası veya tavuklu makarnabence illa bekar biri tutacak diye bişey yktur. ne fark eder ki :)
bu arada benim de nişanım 1 eylülde, evde aile arasında olacak :)
siz ikram olarak neler yapacaksınız, biraz fikir alışvrişinde bulunalım mı :)
Bence de illa bekar olması gerekmez... peki sence yüzükleri kız tarafından mı erkek tarafından mı birileri takar?bence illa bekar biri tutacak diye bişey yktur. ne fark eder ki :)
bu arada benim de nişanım 1 eylülde, evde aile arasında olacak :)
siz ikram olarak neler yapacaksınız, biraz fikir alışvrişinde bulunalım mı :)
Aminn hepimizin istediği gibi olur inşallah canım. Bu arada ikram menün çok güzel, çeşit çok olması iyidir. Çok kalabalık olmadığı için açık büfe şeklinde sunum yapabilirsiniz...Hayırlısı olsun canım. Umarım herşey istediğin dilediğin gibi olur. Bizim küçük bir toplantı şeklinde olacağı için fazla seçeneğimiz yok:)
hayırlı olsun senin de, Allah tamamına erdirsin şekerim...Merhaba Ben de Bizde Bir Cafe Kiraladık Kokteyl Gibi Olucak Oyun Falan Olmicak Tanıdık İle Çok Uygun Fiyata Ayarladık Nişan Elbisem Kabarık Değil Krem Rengi Tül Uzun 10 Eylül Nişanım Ufak Tefek Eksiklerin Dışında Herşey Tamam :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?