- 25 Ocak 2011
- 541
- 471
- 323
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
bilmiyorum ki, biz Douglas´a gitmistik (türkiyede) benim burda kullandigim naomi campbell orda 140 TL di..Ama belki biz pahali yerlere baktik bilmiyorum..Zaten cok karisik islermis bunlar yaa, bisürü sey cikiyor..Nisan dedigin bikac saatte olup bitiyor ama hazirligi aylar sürüyor
Allah herkese kolaylik versin
Bende geldim aranıza kızlarrrrrr.. Eğer kısmet olursaa bende eylül-ekim gibi düşünüyorummm
hosgeldinnn canim bizde öyle insallah kismetse :) hazirliklara basladin mi bakiyim
Ayy yok valla hazırlık mazırlık tatlım.. Söz falan olmadı ki daha haziran gibi söz düşünüyoruz bakalım.. Şimdi ortada bişey olmayınca hazırlık ta yapmak istemiyorum :26:
dogru haklisin ama her genc kizin ceyizinde muhakkak kenarda kösede annelerimizin bizi düsünerek yaptigi bisey vardir hayirlisi canim söz olduktan sonra herseyi halledersin benimde simdilik pek bisey yok ama internetten tek tek her seyin arastirmasini yapiyorum nisan yerini bile düsündüm :)
Az buçuk bişeyim var tabi tatlımm..
Yemek,çatal kaşık,kahvaltı,çelik tencere,teflon tendere setlerim var büyüklerden...
nevresim takımlarım bornoz, gelinlik yatak örtüsü normal yatak örtüsü.. Danteli çetiği yeleği bunlarda ekstre şeyler işte canım.. Ama daha çokkkk eksik varrr
oooooooo masallah canim benim eee önemliler varmis :) ama yinede ne kadar alirsak alalim bir türlü eksik bitmiyor bitmeyecekte dügün olana kadar
valla bitmez tatlım yaa.. ben öle çok ıvır zıvır eşyayı sevmiorum zaten az olsun öz olsun diyorum..
önemli olan zaten büyük esyalar öyle tuzluktu,pecetelikti filan onlar ivir zivir onlar kolay önemli olan ilk önce büyükleri halletmek tabak canak tencere takimi ...vb
aman iyi çıkardım onları ben aradan tatlım.. önümüzdeki ay son taksidini veriorumm çok şükürrr
darisi basima insallah :) bende türkiye ye gelince hepsini birden cikarcam aradan :)
En güzelini yaparsın tatlımmmBunların taksidi bitio yeni takside giricemm bakalımmm
Bende geldim aranıza.. Bizde kısmetse ramazan bayramı gibi düşünüyoruz nişanı. Ben şimdiden çok telaşlıyım. Neler alınacak mekan neresi olsun kıyafet nasıl bulacam düşünmekten yoruldum. :)
hadi kizlar kimse yok mu gelin burayaaaa
bende, bende varımmm....:) bızde aralık 17 ye karar verdik salonu falan tuttuk ama sımdıden acayıp bı heyecan basladı öle mi olsa böle mi olsa hergün yeni fikirler yeni kararlar....bazen durup kendime güldüğüm bile oluyor ama herseye ragmen böyle tatlı heyecanları seviyorum
sadece sende degil bu heyecan telas canim erkekler bizim gibi telaslanip heyecanlanmiyorlar biz kizlar her sey tam tamina güzel olsun eksiksiz olsun istiyoruz ksuursuz olsun istiyoruz heyecanlanmalar simdiden basladi sen hangi sehirdensin ? bu arada salonda tutulmus ne güzel tebrik ederim canim
teşekkur ederım cnm ben bursadanım...erkeklerde pek heyecan yok diye hayıflanıyorum ama bıde su gelıyo aklıma onlarda bızım gıbı olsa hersey bırbırıne karısır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?