Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
karamel dün nişanlandı galibaaa
hadi karamel gelde anlat bize nasıl geçtiii

karamel dün nişanlandı galibaaa
hadi karamel gelde anlat bize nasıl geçtiii

geldim geldim geldimmmmmmm

8 ekim akşamı nişanlandım

Sabah uyandım kahvaltı sonra kuaföre geçtim. on bir gibi başladı işimiz 12:30da aşkım geldi inanamadı gözlerinee Ordan fotoğrafçıya geçtik ve stüdyo fotoları için çekim başladı. Çok komikti ama şahane pozlar çıktı. inanamadım gözlerime. Stüdyo fotolarına bayılacaksınız benceee Hem açık hava hem kapalı stüdyo fotoları var. bugün cd alıcam inşallah
Beni eve bıraktı ve hazırlanmaya oteline gitti. Ailesi izmirden gelecekti. onları karşıladı hazırlanmaları vs 7 yi buldu gelmeleri. :18: onları beklerken dudağımda uçuk çıktı :26: neyseki acil müdahale kremim var o gecelik sakinleştirdim :78:

sonra geldiler.. Gümüş tepside çikolata. Değişik böle geniş bi cam içinde mini mini fındıklı lokumlar (çok severim bilirlerrr) saksısında sanırım bi metre boyunda beyaz orkide iki de çanta ile giriş yaptılar eve Kapıda karşıladım annem kuzenimle. sonra içerde de bi daha sarıldık öpüştük.
Çok değişik şöle oturalım bu yana geçelim şurda sandalye dursun die plan yapıosun, kayınpeder e biz beyler şöle geçelim dio ve herşey değişio

Oturduk sohbet muhabbet kayınvalidem oynayalım hadi dedi eve kadar nasıl dayandın dicektim ama demedim tabiiiii o anda ezan okundu. e açamayız tabi. Odaya geçtim ben bilgisayarı alim die. O arada gelen iki çanta benimmiş merak ettik kızlarla açalım dedik. Yetişkin bi ablaya sordum ayıp olmaz herhalde dedim. içerde açılcak bişi olsa sana vermezlerdi aç dedi bi trençkot kumtaşı renginde bi de ayakkabı almışlar. Biz bohça yapmadık ingilterede naapcam geceliği die artık düğün zamanı bohçamız olcak. ölesine hediye almışlar işte. biz onları kurcalarken kayınvalidem odaya giriş yaptı suçüstü basıldık beğendim dedimt şk ettim sarıldık felan yüzüklerinizi merak ettim dedi, malum onlar yoktu biz alırken. gözterdim ezan okunurken dua etti hayırlı olsun dedi .. ezan üstüne önce yüzükleri takalım dediler. Yüzük faslı eğlenceli ama hemen bitio ya çok güzeldi Dayım kesti kurdelemizi, sağdan soldan gelen yutmak için kurdele siparişlerine kesip teslim ettik kurdeleden. Sonra tebrikleri almak için el öpme ve foto faslı.. Kayınvalidem bi altın kolye taktı çok zarif bişi. hava burcunu temsilen yuvarlak halka ve sevdiğin için kelebek dedi fotosu gelir birazdan bi de günlük bile kullanabileceğim çok şık bi kelepçe, işte çeyrekler vs vs foto kısmı eğlenceliydi. Uçuğumu hissettikçe ruj tazeledim

Pasta gelirken got to love you çalmaya başladı.. severin sean paul zibidisini pastamızı kestik masada bıraktık dileyen kendisi alır dediler. biz müzik açtık ve oynamaya başladık Bütün gece hiç oturmadım kayınvalidemle oynadık annem hiç oynamadı eşim pek bilmio oynamayı yine de yaptı bişiler canım benimmmm kayınbiraderlerim ikiz. bi ara herkes etrafımızda alkış yapıodu biz ikimiz oynuoduk. ikizlerden biri ile yani. arada ben dönerken eş mi değiştiler anlamadım kıllanıorum ama yine de ben yendim .. yorulan o oldu baya oynadım ben yaa elbisem ayağıma dolanıo die diz hizasından düğüm attım bi ara öle devam ettim

böyle işte.. ya çok foto var ama hepsi farklı makinelerde farklı illerde. fotoğrafçıyı beklicem sizi de bekleticem sanırım :78:

Darısı sıradaki tüüüüm gelinlerimizin başınaa :78:

ayy ne güzel atlattın işte güzelde geçmiş ne mutlu sana artık bu topikte takılmazsın sen güzel geçmesine çok sevindim canım heyecanla fotoları bekliyorum merak ettimmmmm

ya bu arada arkadaşlar sizden de fikir alıcam karamel senin kıyafetin nasıl bilmiyorum ama bizimde aile arası olucak ama site içerisindeki kafede olucak. hafta sonu nişanlık bakalım dedik ben bi model beğendim ama abartı olurmu bilemedim sizlerle paylaşmak istedim. fikirlerinize ihtiyacım var...

canım canım canım tşk ederim iyi dileklerin için. topikle bağlantımı koparmicam şimdilik. sizin nişanlarınızı beklicemm :78:
Bu arada elbise bence çok şık. bizim evde olmasına rağmen şıkır şıkırdım ben. benim nişanım yani tabiki güzel hissetmen önemli. misafirlerimiz mini elbise yada pantolon bluz giydiler. pantolon tişört gelen bile vardı ama sen ve eşin şık olun. önemli olan ikinizsiniz bence. Elbise çok şık ama sende benim gibi oynamadan duramıosan kuyruk bi süre sonra zorlayabilir gibi duruoo bilemedim o kısmı ben :26: ama şık zarif ben beğendim.

sağol canım sen nasıl bişey giydin. bu arada bi dans falan ederiz belki çok oynamayı seviyorum ama utanırım ben
nişandan sonra eğlenmeye gidicez o zaman oynarımmm
bu arada şarkı listenide istiyorum senden sakıncası yoksaaaa :78:

geldim geldim geldimmmmmmm

8 ekim akşamı nişanlandım

................................
Darısı sıradaki tüüüüm gelinlerimizin başınaa :78:
ayyy ne mutlu sana tatlım yaa, walla okurken hayal kurdum, seni oynarken düşündüm fln.. bi solukta okudum
Böyle güzel nişanın darısı bizim de başımıza inşallah

bence güzel canım, abartı bişeyi yok ki, sadece kuyruğu var, bana göre kafeye uygundur

ayyy ne mutlu sana tatlım yaa, walla okurken hayal kurdum, seni oynarken düşündüm fln.. bi solukta okudum
Böyle güzel nişanın darısı bizim de başımıza inşallah

amin aminn inşallah hepinizinki güzel geçer.. Çoğu şey planladığımız gibi olmadı ama çok güzel kendiliğinden yola girdi. Aile büyükleri genelde yönlendirici oluolar bu konuda. ben bide her işi kendim yapmayı seven çabuk biriyim. bana sadece nişanlının yanında otur dedi durdular

Bu arada şarkı listem aslında pek yok.. bi kaçını söliimmm..

yüzüklerden sonraki dans müziğimiz. hastalıkta sağlıkta..
Pasta müziğimiz sean paul got to love you
Yüzük kesilirken enstrümental müziklerimden sıra sıra çaldı onların isimlerinide verebilirim. takı faslı foto faslında kısık sesle alttan hep çaldılar.. Oyun havaları da misket fidayda damat halayı hayde gidelim hayde horon,oryantal bolca romandı.. isim de yazarım isterseniz ama hep bilindik şeyler

pop olarak da ajda pekkan çerçeve ve yakar geçerim, evli mutlu çocuklu, tuttu fırlattı kalbimi, I kissed a girl gibi gibi şeyler

Karameeellll Hoşgeldin canım çok güzel anlatmışsın nişanlanasım geldi tütütüt maşallah Resimleri bekliyoruz bakalım bakalımmm

tatlım yüzük kesilirkenki müzikleri de yazıver bi zahmet be şimdi senin yolundan ilerlicez biz de

dans müziğinde bizim şarkımız çalar o zaman takı faslındada dediğin gibi hafif bi müzik onun haricinde de hareketli pop roman falan olur ayyy elbiseye sayenizde biraz daha ısındım vallaa zaman çabucak geçsin benimde nişanım gelsin yaaa...
bu arada hafta sonu yüzük baktık sözlüm bişey beğendimi başka şeylere pek bakmak istemiyo uyuz bulgari nin yüzüklerini biliyosunuzdur onları çok beğendi illa alalım diye tutturduu :78:

tatlım yüzük kesilirkenki müzikleri de yazıver bi zahmet be şimdi senin yolundan ilerlicez biz de

canım o zaman ben bütün şarkıların isimlerini yazayım ama onlar evdeki pc de. işten erken kaçıcam bugün de. fotoğrafçı sonra da borayı göndericem izmire havaalanı felan. Eve dönünce yazarım olur mu ?? :26:

geçsin geçsin. aslında son bi haftamız çok çabuk geçti bizim. sizinde öle olur bence. yüzükleri alınca pasta foto derken bi baktık o gün gelmiş.. Bulgari gördük bizde ama biz ince hafif mümkün mertebe hissedilmeyen yüzükleri sevioz. ondan hiç düşünmedik bile. güzel yüzük ama kullanımı nasıldır bilemem. gerniş yüzük zor olabilir. elini kapattığında yumruk gibi yani, bişileri tuttuğunda felan can yakarmı , parmak hava alırmı ii bakmak gerek

ayy daha bizim bayram alışverişi var dimi yaaa, ayy bu nişan alışverişi zaten canıma yetti benim, daha bayramda bişi istemiom ben

ınan banada cok zor gelıo :))) artık yavastan yavastan bakıcaz bakalım. allah kolaylık versın hepımıze

canım tebrıkler ..... gusel gecmesıne cok sevındım umarım bızde senın gıbı tatlı tatlı atlatırız herseyı. ne guselde anlatmıssın bı an fılm ızler gıbı oldum okurken ....

ehehhe teşekkür ederim.. film gibi gözünüzde canlanıo dimi okurken ben yazarken bi daha yaşadım o geceyi darısı başınıza artıkkk

bulgarinin yüzükleri çok güzel canım ama herkesin parmağında güzel durmuyor, deneyip de beğendiyseniz problem yok, hemen alın tatlım

tamam tatlım olur

Aminnn canım benim

elbisemi beğendim yüzüğümü ve setimi beğendim geriye sadeece şekerler kaldı onlarıda halledersem geriye sadece gidip tıkır tıkır almak kalıcakkk ayyy insan düşününce bile heyecanlanıyooo

elbisemi beğendim yüzüğümü ve setimi beğendim geriye sadeece şekerler kaldı onlarıda halledersem geriye sadece gidip tıkır tıkır almak kalıcakkk ayyy insan düşününce bile heyecanlanıyooo
Ohhh işleri kolayladım desene
Biz de haftasonu yine bohçalık bişeyler aldık kayınvalidemle. Etek ceket takım, ayakkabı çanta, bitane de elbise aldık. Nişanda başıma takacağım tacı değiştirdim, başka model aldım, bu daha güzel
Bide kuaförle fotoğrafçıyı ayarlasam acayip rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…