Eylül hamişleri kaç kilo aldınız??

DygEge

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
7.619
185
698
Merhaba arkadaşlar;ben 22 haftalık bır hamiş olarak tam 9 kilo aldım:1shok:
sizler kaç kilo aldınız?burda ne kadar kilo aldıgımızı yazabılır ve beslenme konusunda bırbırımıze tavsiyeler verebiliriz...herkese sağlıklı günler:asigim:

Valla hiçbiriniz üzülmeyin ben hepinizden beterim:(15 kilo aldımm cok kotu bir duygu amaaaaa bebeğim için herseye değer:)

canım sen 15 kg almısın ama kesın zayıf hamıle kalmısındır:)ben zaten balık etlıydım.68 kg hamıle kaldım ben:(

Ben 62 ile hamile kaldım.Şu anda 65 kiloyum.. 22 + 2 günlük hamişim.....
Hamur işlerini , tatlıları ve ağır yemekleri sadece tadımlık yiyorum.. Her gün düzenli olarak yumurta , süt , ceviz , fındık , kuru kayısı tüketmeye özen gösteriyorum...
Bebeğim de en son doktora gittiğimde 19 haftalıktı 400 gr dı....

Ben 62 ile hamile kaldım.Şu anda 65 kiloyum.. 22 + 2 günlük hamişim.....
Hamur işlerini , tatlıları ve ağır yemekleri sadece tadımlık yiyorum.. Her gün düzenli olarak yumurta , süt , ceviz , fındık , kuru kayısı tüketmeye özen gösteriyorum...
Bebeğim de en son doktora gittiğimde 19 haftalıktı 400 gr dı....

canım bu kadar az almayı nasıl basardın ya??gebelık sıtelerınde bıle standart larda 22.haftada 6 ıle 8 kg arası alınır dıyor:)sen onların bıle altında kalmısın.boyle gıderse ebru sallı gıbı sendende kıtap yazmanı bekleyebılırızsırnaşık şey

canım bu kadar az almayı nasıl basardın ya??gebelık sıtelerınde bıle standart larda 22.haftada 6 ıle 8 kg arası alınır dıyor:)sen onların bıle altında kalmısın.boyle gıderse ebru sallı gıbı sendende kıtap yazmanı bekleyebılırızsırnaşık şey

Canımm çok dikkat ettim.. Bir de benim annem vve kayınvalidem de diyabet var...
Bebeğim ve bende de şeker hastalığı ve tansiyon riski çıkmaması için kilo konusunda ve yediklerime çok dikkat ediyorum...
Herşey sağlık için... Bebeğimin ve benim sağlığım için dikkat ediyorum.Ama hiç bişeyden mahrum etmiyorum kendimi..Herşeyden az az sık sık yemeye özen gösteriyorum..

Canımm çok dikkat ettim.. Bir de benim annem vve kayınvalidem de diyabet var...
Bebeğim ve bende de şeker hastalığı ve tansiyon riski çıkmaması için kilo konusunda ve yediklerime çok dikkat ediyorum...
Herşey sağlık için... Bebeğimin ve benim sağlığım için dikkat ediyorum.Ama hiç bişeyden mahrum etmiyorum kendimi..Herşeyden az az sık sık yemeye özen gösteriyorum..

:(anladım canım haklısın aılede varsa dıkkat etmek sart bızım aılede hıc yok ama bu kıloyu cok almamız gerektıgı anlamına gelmıyor tabıkı...Ben cok tatlı yıyorum bırde suan calısmadıgım ıcın evde cok sıkılıyorum ve kendımı yemege verıyorum.aslında dısardayken aklıma hıc yemek gelmıyor ama evdeyken:çok üzgünüm: hiç dayanamıyorum...

ben 2 kilo aldim ,su an 21.haftadayim ama kilolu hamile kaldim ..hicte dikkat etmedim ,herseyden yedim ,zaten ilk cocugumdada hamilelik boyunca toplam 7 kilo almistim ,ya bunyeden yada kiloluyum diye ,bebekler stoklari kullaniyor heralde :)

:(anladım canım haklısın aılede varsa dıkkat etmek sart bızım aılede hıc yok ama bu kıloyu cok almamız gerektıgı anlamına gelmıyor tabıkı...Ben cok tatlı yıyorum bırde suan calısmadıgım ıcın evde cok sıkılıyorum ve kendımı yemege verıyorum.aslında dısardayken aklıma hıc yemek gelmıyor ama evdeyken:çok üzgünüm: hiç dayanamıyorum...

Canım bende evdeyim.. Çalışmıyorum.. Sana ufak bir tavsiyem olabilir.. Tatlı falan da yiyorum ama çok çok az..Çünkü yediğimiz tatlıların bebeklere hiç bir faydası yokmuş.. :sm_confused:Benim de canım tatlı istediğinde ya da bişiler yemek istediğimde bir tabağım var içinde ceviz kuru kayısı kuru incir fındık badem gibi şeyler var.onu elime alıyorum.. Ve onlardan atıştırıyorum..Hem bebeğimin sağlığı için çok faydalı hem de benim için... Hele kuru kayısı ve kuru incir sindirim sistemimiz için de çok iyi... Ve aklıma yemek geldikçe su içiyorum... Hatta bu günlerde kuru üzümleri kaynatıp suyunu içiyorum... Havalar ısınıyor insanın canı soğuk bişiler istiyor... Hem faydalı hem de sağlıklı meyve suyunu kendin yapabilirsin böyle...
Ve çok şanslıyız meyvenin bol olduğu bir mevsimdeyiz... Bol bol meyve yemeni de önerebilirim...
yerimseniben

bende 21 haftalık oldum 50 kg.ile hamile kaldım şu an56,5 kg.ım herşeyi yiyorum doymuyorum yaa

Canım bende evdeyim.. Çalışmıyorum.. Sana ufak bir tavsiyem olabilir.. Tatlı falan da yiyorum ama çok çok az..Çünkü yediğimiz tatlıların bebeklere hiç bir faydası yokmuş.. :sm_confused:Benim de canım tatlı istediğinde ya da bişiler yemek istediğimde bir tabağım var içinde ceviz kuru kayısı kuru incir fındık badem gibi şeyler var.onu elime alıyorum.. Ve onlardan atıştırıyorum..Hem bebeğimin sağlığı için çok faydalı hem de benim için... Hele kuru kayısı ve kuru incir sindirim sistemimiz için de çok iyi... Ve aklıma yemek geldikçe su içiyorum... Hatta bu günlerde kuru üzümleri kaynatıp suyunu içiyorum... Havalar ısınıyor insanın canı soğuk bişiler istiyor... Hem faydalı hem de sağlıklı meyve suyunu kendin yapabilirsin böyle...
Ve çok şanslıyız meyvenin bol olduğu bir mevsimdeyiz... Bol bol meyve yemeni de önerebilirim...
yerimseniben

haklısın canım artık dıkkat edıcem ınsallah yoksa obez olucam ben:(bende her sabah kuru kayısı yıyorum ac karnına ama senın gıbı hıc denemedım.bende yapmayı denıycem.ınsallah basarılı olurum.en azından sımdıden sonra kılomu bıle sabıtlesem cok mutlu olucam:)tavsıyelerın ıcın cok tesekkur ederım canımcım..a.s.

Bakalim En çok Merak Ettiğim Acaba Eski Halimize Dönebikecek Miyiz?ama Dönemesek De Değer Bebişlerimize:)

cevremde dogum yapmıs annelerden bır kısmı dıyorkı cocuk olunca uykusuzluk yorgunluk onun pesınden kosmaktan hepsını verceksın dıyorlar,gercektende onların arasında eskısınden bıle zayıf olanlar var ama bırde ben buyuklerıme bakıyorum genelı sısman:)bazen onlara ınanıp mutlu oluyorum,nasıl olsa vercemmm ye dıyorum:)))

canım sen 15 kg almısın ama kesın zayıf hamıle kalmısındır:)ben zaten balık etlıydım.68 kg hamıle kaldım ben:(

yookkk canım yaaa hamile kaldıgımda 69 kiloydumm keske zayıf kalarak alsaydım bu kiloları amaa nerdeeee:)yemek yemekten almadım bu kiloları yiyerek alsam gam yemeyeceğim vallaa...bunyeyle alakalı sanırım...:1rolleyes:

yookkk canım yaaa hamile kaldıgımda 69 kiloydumm keske zayıf kalarak alsaydım bu kiloları amaa nerdeeee:)yemek yemekten almadım bu kiloları yiyerek alsam gam yemeyeceğim vallaa...bunyeyle alakalı sanırım...:1rolleyes:

kader arkadasımsın o zaman benım:sm_cool:aramızda yalnızca 1 kg var canım ve bende senın gıbı hızla kılo alıyorum ama ben gercekten cok yıyorum tatlı cıkolata pasta vb..senın kı daha kotuymus yemeden kılo almak..ama o zaman bence sen kılo almıyorsun su topluyor vucudun dogumdan sonra hemen verırsın canım..

slmmm kıslarrr bnde 23 haftalık hamişim 2 kilo aldım hamileliğimin ilk haftalarında 5 kilo verdim

bu iki kiloyuda 20.haftadan sonra almışım

Back
X