- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 55 kilo ile hamile kaldım
ve şuanda 63 kiloyumm(
8 kilo almışım yanii(
Ben 62 ile hamile kaldım.Şu anda 65 kiloyum.. 22 + 2 günlük hamişim.....
Hamur işlerini , tatlıları ve ağır yemekleri sadece tadımlık yiyorum.. Her gün düzenli olarak yumurta , süt , ceviz , fındık , kuru kayısı tüketmeye özen gösteriyorum...
Bebeğim de en son doktora gittiğimde 19 haftalıktı 400 gr dı....
canım bu kadar az almayı nasıl basardın ya??gebelık sıtelerınde bıle standart larda 22.haftada 6 ıle 8 kg arası alınır dıyor:)sen onların bıle altında kalmısın.boyle gıderse ebru sallı gıbı sendende kıtap yazmanı bekleyebılırızsırnaşık şey
Canımm çok dikkat ettim.. Bir de benim annem vve kayınvalidem de diyabet var...
Bebeğim ve bende de şeker hastalığı ve tansiyon riski çıkmaması için kilo konusunda ve yediklerime çok dikkat ediyorum...
Herşey sağlık için... Bebeğimin ve benim sağlığım için dikkat ediyorum.Ama hiç bişeyden mahrum etmiyorum kendimi..Herşeyden az az sık sık yemeye özen gösteriyorum..
anladım canım haklısın aılede varsa dıkkat etmek sart bızım aılede hıc yok ama bu kıloyu cok almamız gerektıgı anlamına gelmıyor tabıkı...Ben cok tatlı yıyorum bırde suan calısmadıgım ıcın evde cok sıkılıyorum ve kendımı yemege verıyorum.aslında dısardayken aklıma hıc yemek gelmıyor ama evdeyken:çok üzgünüm: hiç dayanamıyorum...
Canım bende evdeyim.. Çalışmıyorum.. Sana ufak bir tavsiyem olabilir.. Tatlı falan da yiyorum ama çok çok az..Çünkü yediğimiz tatlıların bebeklere hiç bir faydası yokmuş.. :sm_confused:Benim de canım tatlı istediğinde ya da bişiler yemek istediğimde bir tabağım var içinde ceviz kuru kayısı kuru incir fındık badem gibi şeyler var.onu elime alıyorum.. Ve onlardan atıştırıyorum..Hem bebeğimin sağlığı için çok faydalı hem de benim için... Hele kuru kayısı ve kuru incir sindirim sistemimiz için de çok iyi... Ve aklıma yemek geldikçe su içiyorum... Hatta bu günlerde kuru üzümleri kaynatıp suyunu içiyorum... Havalar ısınıyor insanın canı soğuk bişiler istiyor... Hem faydalı hem de sağlıklı meyve suyunu kendin yapabilirsin böyle...
Ve çok şanslıyız meyvenin bol olduğu bir mevsimdeyiz... Bol bol meyve yemeni de önerebilirim...
yerimseniben
bende 21 haftalık oldum 50 kg.ile hamile kaldım şu an56,5 kg.ım herşeyi yiyorum doymuyorum yaa
canım sen 15 kg almısın ama kesın zayıf hamıle kalmısındır:)ben zaten balık etlıydım.68 kg hamıle kaldım ben![]()
yookkk canım yaaa hamile kaldıgımda 69 kiloydumm keske zayıf kalarak alsaydım bu kiloları amaa nerdeeee:)yemek yemekten almadım bu kiloları yiyerek alsam gam yemeyeceğim vallaa...bunyeyle alakalı sanırım...:1rolleyes: