Eylül icin hamilelik

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Arkadaşlar mrb, soracagim sorular saçma gelebilir ama hamilelik konusunda bilgiye ihtiyacım var..yanlış birşeyler yapmak istemiyorum
Dr gittim hamile kalmak için hersey normal dedi. Geçen ay tatile gittiğim için adet problemlerinin geciktirici kullandım. Bunun bir zararı olur mu?
Ayrıca adetin 12.ve 15. Günleri arasında ilişkiye girince her seferinde korunmayı bırakıyormuyuz? Yoksa bir sefer yeterli mi.. daha sonraki ilişkide de korunmaya devammi edicem..
Şimdiden teşekkürler.

cnm adet geciktiriciler hormonları alt üst ediyo diye biliyorum ..Eğer ki artık bebek düşünüyosan bundan sonra hiç korunma sen ve adetinin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiye girin..eğer bi sorun yksa seninde güzel haberlerini alırız

Zaten ben de bir defaya mahsus kullandım.
Yani ben artık bundan sonra korunmayı birakimmi..illa yumurtlama dönemini beklememe gerek yok sanirim.
Kusura bakmayın bu konuda çok bilgisizim.Doktora sormakta aklıma gelmedi hiç.

canım şu andan itibaren korunmayı bırak çocuk istiyosan gün aşırı birlikte olun adet bitiminden itibaren yumurtlama gününü zaten illaki denk getirirsin ama olmazsa bikaç ay , ovulasyon testleri var yumurtlama gününü bilmek için onları dene :) vee ilişkiden sonra hemen kalkma ayaklarını 15 dk havaya dik

Cokkk ama cokkk teşekkürler. Allah sizden razi olsun..

ne demek istediğin herşeyi sorabilrsin ..ben hastanede çalışıyorum bilmediğim bişey olursa kadın doğum doktoruna da danışırım istediğin zaman özelden yazabilrsin
Merhaba, 13 aydır bebek istiyoruz fakat hala başarılı olamadık eşim ve ben doktora gittik ben de hiç bir şey çıkmadı çok şükür hsg bile çektirdim ancak eşimin sperm sayısı düşük çıktı ilk seferde 12 milyon toplam %6 ileri ikinci testtede 18 milyon %12 ileri çıktı doktor bu şartlarda da olur ama biraz zaman alır dedi. bu aralarda eşim çok takıyor bebek işini sizce durum nasıl?? bu arada eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum birde doktor macun gibi bir şey verdi onu aldık...korkmalı mıyız sizce doktorunuza sorar mısınız yada sizin bilginiz var mı bu konuda ???

canım o aldığınız macunun adı nedir bizde aynı durumdayız eşimin sayısı iyi ama hızı düşük proxed verdi doktor ama çok pahalı bir kere alabildik 146 lira ve 15 günlük ilaç var içinde sürekli alamam keçi boynuzu kürü yapıyoruz bıraktık ilacı mecburen

sizin sayı kaç canım? Markanın baş harfi T canımda devamını hatırlayamıyorum Theme gibi bir şey yalan olmasın... epimediumlu diye geçiyor.. doktor eşimede proxed verdi evet hem pahalı hemde internetten araştırdık kimisi aylarca kullanmış hiç bir faydasını görmemiş o yüzden bizde almadık hem doğal besinler yediriyorum hemde keçiboynuzu kürü yapılyorum canım. bide keçiboynuzu özü var soguk pres diye satılıyor ondan alıcaz... ceviz bal falan yiyor onlarda çok etkiliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…