Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar görüşemiyoruz artık nasılsınız bebişlerin de keyifleri yerindedir inşallah.bizim yarın kırkımız çıkıyo....

Mrb tatlım,valla öylesine bebeğimle meşgulüm ki,hiçbişeye fırsat bulamıyorum desem yeridir,kızımla şimdilik pek sorunumuz yok ama biraz uykusuz ve gazlı bir bebek,o yüzden biraz yoruyo annesini,ama yinede şikayetim yok,Rabbim bana onun kokusunu eksik kılmasın..!bizim de bugün 34. günümüz,pazar günü de kısmetse bebek mevlüdüm var,bir kızıma bir evin işlerine koşturup duruyorum..:52::52::52:sizler neler yapıyosunuz kızlar..???

Mrb tatlım,valla öylesine bebeğimle meşgulüm ki,hiçbişeye fırsat bulamıyorum desem yeridir,kızımla şimdilik pek sorunumuz yok ama biraz uykusuz ve gazlı bir bebek,o yüzden biraz yoruyo annesini,ama yinede şikayetim yok,Rabbim bana onun kokusunu eksik kılmasın..!bizim de bugün 34. günümüz,pazar günü de kısmetse bebek mevlüdüm var,bir kızıma bir evin işlerine koşturup duruyorum..:52::52::52:sizler neler yapıyosunuz kızlar..???

Kizlar selam,

Herkes herhalde bebekleri ile mesgul kosusturmaca..valla bizimkisi 1ay 5gunluk oldu cumartesi bende mevlut yapiyorum..
Uyku duzenimiz yavas yavas duzene giriyor herhalde ya da ben alistim da diyebilirim..aksamlari biraz zor o kadar..ilk kontrolumuze gittik masallah tosun olmus bizimkisi dogum kilosundan sonra kilosu dusmustu simdi masallahi var..
hersey bir yana kokulari cok guzel yaaa insan koklaya koklaya bir hal oluyor.. :))

meraba kızlar. herkes gibi ben de çook meşgulüm bebişimle. biz de 40 lı sayıların içindeyiz.tam bilmiyorum. geceleri bazen güzel uyuyor mesela 11den 4 buçuğa kadaR FALAN AMA BAZEN DE KIVRANIP DURUYOR GAZDAN SANIRIM, UYKUSU VAR BELLİ AMA 5 DKYA BİR UYANIYOR BİZİ DE UYUYTMUYOR HALİYLE... eşimle ve kaynanamla problemlerim oldu benm çok, bebeğe hiç sevinemedim desem yeridir, ayrılmanın eşiğindeydik, şimdi idare eder vaziyetteyiz,çok üzgün streswli günler geçirdim ve geçiriyorum. üstüne üslük sütüm de yok denecek kadar az, mamayla çok zo r herşey, emzirince bebiş misler gibi uyuor işine bakabiliyosun ama mamayla biberonu almıyor bazen, uyuyuveriyor az sonra doymadığı için uyanıyor, saatler sürüyor mama vermem...feci yoruluyorum,eşim de hep işte. tek başıma yetmeye çalışıyorum herşeye...öff çok mutsuzum...

meraba kızlar. herkes gibi ben de çook meşgulüm bebişimle. biz de 40 lı sayıların içindeyiz.tam bilmiyorum. geceleri bazen güzel uyuyor mesela 11den 4 buçuğa kadaR FALAN AMA BAZEN DE KIVRANIP DURUYOR GAZDAN SANIRIM, UYKUSU VAR BELLİ AMA 5 DKYA BİR UYANIYOR BİZİ DE UYUYTMUYOR HALİYLE... eşimle ve kaynanamla problemlerim oldu benm çok, bebeğe hiç sevinemedim desem yeridir, ayrılmanın eşiğindeydik, şimdi idare eder vaziyetteyiz,çok üzgün streswli günler geçirdim ve geçiriyorum. üstüne üslük sütüm de yok denecek kadar az, mamayla çok zo r herşey, emzirince bebiş misler gibi uyuor işine bakabiliyosun ama mamayla biberonu almıyor bazen, uyuyuveriyor az sonra doymadığı için uyanıyor, saatler sürüyor mama vermem...feci yoruluyorum,eşim de hep işte. tek başıma yetmeye çalışıyorum herşeye...öff çok mutsuzum...

Ilk oncelikle durumuna cok uzuldum..insallah hersey duzene girer ama stres yapma cnk sen stres yaptikça bebeginde bir o kadar etkilenir..

Ayrica uykusu bayagi iyimis 11bucuktan 4e kadar uyumasi bizimkisi maksimum 2,5-3 saat uyuyor..insallah bizde o gunleri goruruz..ama dediginde gibi 1gunleri 1gunlerine uymuyor..

Bizimkiside uykuya cok gec daliyor en buyuk problemimiz..insallah duzelir..sali gunu tam 40'i cikiyor insallah duzelir..diolar ya sihirli degnek degecek..insallah o degnek deger..

Kendine dikkat et stres yapma canim..hersey olacagina varir sen bebisini dusun sadece..

sağol bıdık1983 desteğin için. elimde değil stres yapmamak maalesf...çok kötü günler geçirdim, hala da düzelmiş değiliz,annemin evindeyim şimdi, annemler de sorup duruyor eşin mi kovdu sen kendin mi gedin falan diye, ne desem de inanasıları gelmiyor. böyle işte...

sizin herşey yolundadır inşallah bebişle, şimdi çok sıkıntıya sokuyolar bizi ama azcık büyüyünce sevgilerini daha çok anlıycaz, bize minicik gülmelei bile yetecek .)

canım yaşadıklarına üzüldüm ama inşallah kötü bir anı olarak kalır hatırlamazsın bile ilerde.hepimiz olumsuzluklar yaşıyoruz zaman zaman .insan o tarz şeyler yaşadığı anda sanki en kötüsü buymuş . başına daha kötü bişey gelemezmiş gibi düşünüyo ama bi bakmışsın hepsi geçmiş gitmiş..eşinle ilgili hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah.söylemesi kolay biliyorum ama bebişin için moralini yüksek tutmaya çalış.ben en ufak bişeyi kendime acayip dert ederdim önceden ama artık tınnn bebeğim için herşey .ondan daha kıymetlisi yok çünkü..
biz de bugün 49 günlük olduk zaman geçiyo...
kızlar bebişleri de sizleri de öpüyorum...

Back
X