- Konu Sahibi Zeynep8793
Lucrin igne hakkında bilgin varmi kuzumTuttu canım malesef 7.haftamda kaybettim kalbi durdu miniğiminAnca toparlandım tekrar transfer için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lucrin igne hakkında bilgin varmi kuzumTuttu canım malesef 7.haftamda kaybettim kalbi durdu miniğiminAnca toparlandım tekrar transfer için
Canım benim aminn hepimize nasip olsun inşallah sağlıklı gebelikler Rabbim sana da Eylül'de transfer olacak herkese de en sağlıklı bebişi nasip etsinİnşallah rabbim bu sefer saglikla pozitif sonuc alip saglikla kucagina almayi nasip etsin gönülden duam sana![]()
Onu hiç kullanmadım canım ya ne için kullanıcaksınLucrin igne hakkında bilgin varmi kuzum
Kuzum yumurtlamami baskilamak icin verdi doktorumCanım benim aminn hepimize nasip olsun inşallah sağlıklı gebelikler Rabbim sana da Eylül'de transfer olacak herkese de en sağlıklı bebişi nasip etsin
Onu hiç kullanmadım canım ya ne için kullanıcaksın
Heh tamam çatlama önleyici ismini hatırlayamadım da kullandım canım ben de çatlatma iğnesine kadardı galba çatlatma iğnesi vurulduktan iki gün sonra da toplama olduKuzum yumurtlamami baskilamak icin verdi doktorum
Benim opu islemim oldu kuzum Lucrin iğneyi olduktan kaç gün sonra regl olurum? bak bu konumu okursan sorunumu anlayabilirsinHeh tamam çatlama önleyici ismini hatırlayamadım da kullandım canım ben de çatlatma iğnesine kadardı galba çatlatma iğnesi vurulduktan iki gün sonra da toplama oldu
Adet konusunu bilmiyorum canım ya opudan sonra kullanmadım iki haftaya adet oldum bi fikrim yokBenim opu islemim oldu kuzum Lucrin iğneyi olduktan kaç gün sonra regl olurum? bak bu konumu okursan sorunumu anlayabilirsin![]()
Opudan sonra bende 15.Gun regl oldum kuzum simdi ikinciye regl olcam sonra transferAdet konusunu bilmiyorum canım ya opudan sonra kullanmadım iki haftaya adet oldum bi fikrim yok
Hadi inşallah canımOpudan sonra bende 15.Gun regl oldum kuzum simdi ikinciye regl olcam sonra transfer![]()
Test yapmadinmi canım baya gün olmusmerhaba kızlarbende taze transfer oldum 24 ağustosta çift embriyo dondurulmuşum yok inşallah olumlu sonuç alırım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
![]()
Yumurta toplama zamanin ne zaman kuzumKizlarrr gunaydinnn hepimiz icin hayirli ugurlu bol bebisli transferimiz olsunbende pazartesi basladim yavrucaklari buyutmeye cuma kontrolum var bakalim igne ucu kadar olmuslar mi
![]()
Hayır 5. Eylül test günümTest yapmadinmi canım baya gün olmus❤
Canim yarin tekrar kontrolum var ama dun cetrotideye basladim bacaktan muhtemelen sali carsamba yumurta toplamam olur diye dusunuyorum hayirlisylaYumurta toplama zamanin ne zaman kuzum
Canim bende 22 temmuzda opu oldum dondurulmus transfer olucagim eylul sonu gibi 7 tane embriyom beni bekliyor 5.GünCanim yarin tekrar kontrolum var ama dun cetrotideye basladim bacaktan muhtemelen sali carsamba yumurta toplamam olur diye dusunuyorum hayirlisylasende durumlar nasil
Cok guzel ya masaAllah bnm.toplam 7 tane cikyor onda da 2 tane kaliyor sadece cok iyi senim rabbim hayirlisiyla pozitifi gormeyi nasip etsinCanim bende 22 temmuzda opu oldum dondurulmus transfer olucagim eylul sonu gibi 7 tane embriyom beni bekliyor 5.Gün![]()
Benimde dondurulmuş embrio transferi yapıldı 4. GünümDondurulmuş embriyo transferi olacak olarak gelebilir miyim![]()