Eylül taze transfer olcaklar toplaşalım 🙏❤️

İnşallah rabbim bu sefer saglikla pozitif sonuc alip saglikla kucagina almayi nasip etsin gönülden duam sana🤲💕
Canım benim aminn hepimize nasip olsun inşallah sağlıklı gebelikler Rabbim sana da Eylül'de transfer olacak herkese de en sağlıklı bebişi nasip etsin 🤲
Lucrin igne hakkında bilgin varmi kuzum
Onu hiç kullanmadım canım ya ne için kullanıcaksın

Canım benim aminn hepimize nasip olsun inşallah sağlıklı gebelikler Rabbim sana da Eylül'de transfer olacak herkese de en sağlıklı bebişi nasip etsin 🤲

Onu hiç kullanmadım canım ya ne için kullanıcaksın
Kuzum yumurtlamami baskilamak icin verdi doktorum

Kuzum yumurtlamami baskilamak icin verdi doktorum
Heh tamam çatlama önleyici ismini hatırlayamadım da kullandım canım ben de çatlatma iğnesine kadardı galba çatlatma iğnesi vurulduktan iki gün sonra da toplama oldu

Kizlarrr gunaydinnn hepimiz icin hayirli ugurlu bol bebisli transferimiz olsun 😇😇bende pazartesi basladim yavrucaklari buyutmeye cuma kontrolum var bakalim igne ucu kadar olmuslar mi 🙂

Canim yarin tekrar kontrolum var ama dun cetrotideye basladim bacaktan muhtemelen sali carsamba yumurta toplamam olur diye dusunuyorum hayirlisyla 😍 sende durumlar nasil
Canim bende 22 temmuzda opu oldum dondurulmus transfer olucagim eylul sonu gibi 7 tane embriyom beni bekliyor 5.Gün💕🧿

Canim bende 22 temmuzda opu oldum dondurulmus transfer olucagim eylul sonu gibi 7 tane embriyom beni bekliyor 5.Gün💕🧿
Cok guzel ya masaAllah bnm.toplam 7 tane cikyor onda da 2 tane kaliyor sadece cok iyi senim rabbim hayirlisiyla pozitifi gormeyi nasip etsin😍

Back
X