- 28 Kasım 2024
- 458
- 281
- 18
- 24
- Konu Sahibi bebekloiding
Kizlar napiysnz ne zaman trasnfr oldnz ben 22 Eylül belirtiniz varmidir anlatın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni oldugu için belirti arama canım ben senden bır gün sonra oldumKizlar napiysnz ne zaman trasnfr oldnz ben 22 Eylül belirtiniz varmidir anlatın
Belirti yok zaten fitil yaptgmda kasik agrisi oluyr onudaa o yapıyorYeni oldugu için belirti arama canım ben senden bır gün sonra oldum
Bir gölge var gibi ama test yapmak için erken davranmışsın 3 gün daha beklemeni tavsiye ederimBende 22 eylülde transfer oldum kızlar . 6.gün embriyosuydu. Bugünde dayanamayıp test yaptım akşam üstü sizce var mı ? Yükleyince çok belli olmuyor ama telefonda daha net
Bi gölge var gibi duruyr canm ilk idrarla dene birdeBende 22 eylülde transfer oldum kızlar . 6.gün embriyosuydu. Bugünde dayanamayıp test yaptım akşam üstü sizce var mı ? Yükleyince çok belli olmuyor ama telefonda daha net
Merhaba bende 25 Eylül transfer oldumKizlar napiysnz ne zaman trasnfr oldnz ben 22 Eylül belirtiniz varmidir anlatın
Hayirli olsun canım sıkıca tutunur inşallah bebiş annesine mutluluk getirsnMerhaba bende 25 Eylül transfer oldum![]()
![]()
Öyle bariz bi belirtim yok açıkcasıHayirli olsun canım sıkıca tutunur inşallah bebiş annesine mutluluk getirsnvarmi belirti fln sendede
Bence transfer esnasında doktorun el hafifliği de önemli , ağrı sonrasında ona göre hissediliyor benim doktor eli hafiftiHayirli olsun canım sıkıca tutunur inşallah bebiş annesine mutluluk getirsnvarmi belirti fln sendede
Öyle mi diyrsn hiç öyle düsünmemstm bnBence transfer esnasında doktorun el hafifliği de önemli , ağrı sonrasında ona göre hissediliyor benim doktor eli hafifti
Ağrı olmadı açıkcası
Bence transfer esnasında doktorun el hafifliği de önemli , ağrı sonrasında ona göre hissediliyor benim doktor eli hafiftiHayirli olsun canım sıkıca tutunur inşallah bebiş annesine mutluluk getirsnvarmi belirti fln sendede
çünkü Türkiye de her yer de bu transfer işlemi aynıÖyle mi diyrsn hiç öyle düsünmemstm bn
O yüzden olmuyrdaBence transfer esnasında doktorun el hafifliği de önemli , ağrı sonrasında ona göre hissediliyor benim doktor eli hafifti
Ağrı olmadı
çünkü Türkiye de her yer de bu transfer işlemi aynı
Herkesin rahim i bir değil tahriş vs olabilir , herkes kalınlığı bir değil , biz de belirti olacak ise de 8-9 günde anca olur diye düşünüyorum
Valla ne bileyim insan kendini dinliyor , ama daha önce yaşamadığımız için de bilemiyoruzO yüzden olmuyrdaigne kullaniliyrsa o belirti ypiyr bnde yan etki yada
Olabilir yaşamak istedigimiz için artk neyse olursada agrisiz sizisiz gecsn inşallah zamanValla ne bileyim insan kendini dinliyor , ama daha önce yaşamadığımız için de bilemiyoruz![]()
Tez zaman da bebeişlerimiz tutunsun pozitifleri görelim inşallahOlabilir yaşamak istedigimiz için artk neyse olursada agrisiz sizisiz gecsn inşallah zaman
Amin amin canım inşallah olucam senin test günn ne zmnTez zaman da bebeişlerimiz tutunsun pozitifleri görelim inşallah![]()
4 ekimAmin amin canım inşallah olucam senin test günn ne zmn
Benimde 2 bitmiş az kalms insallah güzel sonuçlar alir seviniriz canm4 ekim