• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül transfer olanlar neler yapiyrsnz gelin

Bende 22 eylülde transfer oldum kızlar . 6.gün embriyosuydu. Bugünde dayanamayıp test yaptım akşam üstü sizce var mı ? Yükleyince çok belli olmuyor ama telefonda daha net

Eklentiler

• IMG_6118.webp
    IMG_6118.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 50
Bende 22 eylülde transfer oldum kızlar . 6.gün embriyosuydu. Bugünde dayanamayıp test yaptım akşam üstü sizce var mı ? Yükleyince çok belli olmuyor ama telefonda daha net
Bir gölge var gibi ama test yapmak için erken davranmışsın 3 gün daha beklemeni tavsiye ederim 🙏🏻 Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Hayirli olsun canım sıkıca tutunur inşallah bebiş annesine mutluluk getirsn 😍 varmi belirti fln sendede
Bence transfer esnasında doktorun el hafifliği de önemli , ağrı sonrasında ona göre hissediliyor benim doktor eli hafifti
Ağrı olmadı
Öyle mi diyrsn hiç öyle düsünmemstm bn
çünkü Türkiye de her yer de bu transfer işlemi aynı
Herkesin rahim i bir değil tahriş vs olabilir , herkes kalınlığı bir değil , biz de belirti olacak ise de 8-9 günde anca olur diye düşünüyorum

Bence transfer esnasında doktorun el hafifliği de önemli , ağrı sonrasında ona göre hissediliyor benim doktor eli hafifti
Ağrı olmadı

çünkü Türkiye de her yer de bu transfer işlemi aynı
Herkesin rahim i bir değil tahriş vs olabilir , herkes kalınlığı bir değil , biz de belirti olacak ise de 8-9 günde anca olur diye düşünüyorum
O yüzden olmuyrda 🤣 igne kullaniliyrsa o belirti ypiyr bnde yan etki yada

Back
X