- Konu Sahibi birsen2505
-
merhaba tatlım,ben boluda okuduğum için abantı iyi biliyorum...
ama yerinde olsam balayı için tercih etmezdim,emin ol çok daha güzel yerler var...
evet abantta çok güzel bı yer,doğası harika,ama otelden çıktığında yapcak hiç bişi yok göl manzarası ve gezen faytonlardan başka,şehre 20 km ama ordada hiç bişi yok,otelin içini bilmiyorum tabi,sakin ama balayı çok özel bişi bence,daha farklı olmalı...
yedigöllerde abanta 70 km felan ve yolu berbat,balayı için olmasada şahane yerler ama...
karar senin,mutluluklar...
canım biz rezervasyon yaptırmadan gittik. rezervasyon yaptıracaktık abim gidip öyle yer ayarlayın fiyat daha uygun olur dedi. dediği gibi de oldu. 240 lira idi 200 lira yaptılar.karşılamaları felan çok güzeldi. çok temiz her yer. kahvaltı da akşam yemeği de açık büfe çeşit sınırsız.biz ne yiyeceğimizi şaşırmıştık kaydirigubbakcemile3 yürüyüş yerleri çok güzel. faytona binip ata binmek çok zevkli. tavsiye ederim. bizim otel odamız 203 idi ve göl manzaralarıydı. ilk gün sabahında 6 gibi uyanıp bulutların gölün üzerine indiğini izledik. çok güzel geçti. havuzuna ben gitmedim canım kadın erkek karışık olduğu için. akşamları canlı müzik çalıyorlar... var mı başka sorun tatlım
neden öyle düşünüyorsun ki arkadaşım...bence abant sonbaharda tercih edilebilecek en güzel yer...sen öğrenciyken arkadaşlarınla daha eğlenceli mekanlar tercih etmiş olabilirsin ...sonuçta öğrencilik yılları ..hepimiz sıkılabiliriz o yaşlardayken sessiz yerlerden ama unutma onlar balayına gidecek doğayla başbaşa sakin sessiz ,başbaşa kalıcaklar...
bence tercih etmeliler ve büyük abant oteli çok güzel bir otel tavsiye ederim ...kaydirigubbakcemile2
çok tşk ederimmm. ayy şimdi heyecan yapmaya başladımm. oraya gitmek için. aslında çok severim böyle ormanlık yerleri, doğa ile içiçe olmayı. o blie yeterli bnm için. ama tabi balayı olunca biraz özeniyor insan. otel olarak önerin için tşkler.
konaklama YP, kahvaltı+akşam yemeği. öğle yemeklerinde ne yaptınız. çevrede gidilecek yerler varmış, göle gelmeden önce alabalık yenilebilecek ya da kendin pişir kendin ye tarzı yerler. onun dışında. otelde ara öğünler ne durumda. çok pahalı imiş diye duydum da. kendim gitmediğim için hiç bilmiyorumm. yeme-içme masrafarını da merak ettim biraz ben... düğünde gelen paraların hepsini yemeyelim oralarda kaydirigubbakcemile3
http://www.betek14.com/01/modules/xhresim/resimler/abant02.jpg
kızlar şuraya bakın yaaa...
muhteşem gözüküyor.
canım git walla abant'a değer..
canım orası abant değil yedigöller...kaydirigubbakcemile3
ama abant ta o kadar güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?