gdd Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2013 101 53 53 30 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gdd #1 ilk aşılamam olacak meraklıyım eylülde aşılama yaptıracak arkadaşlar nasıl ilerlediğinizi paylaşırsanız sevinirimm
ilk aşılamam olacak meraklıyım eylülde aşılama yaptıracak arkadaşlar nasıl ilerlediğinizi paylaşırsanız sevinirimm
S stuart22 Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2013 1 1 6 Şanlıurfa 13 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gdd #2 Ben ilk 3 ay klomen kullandım 4. ay rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı şimdi doktorum aşılamaya geçelim dedi ilk aşılamam olacak hem korkuyorum hemde çok heyecenlıyım Allah olmayan herkese hayırlısıyla çocuk versin inşallah
Ben ilk 3 ay klomen kullandım 4. ay rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı şimdi doktorum aşılamaya geçelim dedi ilk aşılamam olacak hem korkuyorum hemde çok heyecenlıyım Allah olmayan herkese hayırlısıyla çocuk versin inşallah
A alpinannesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2013 407 22 38 İstanbul 14 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gdd #3 gdd .!.: ilk aşılamam olacak meraklıyım eylülde aşılama yaptıracak arkadaşlar nasıl ilerlediğinizi paylaşırsanız sevinirimm Genişletmek için tıkla... Bende 3eylul de ilk aşılamamı yaptırdım sabırsızlıkla sonuc bekliyorum
gdd .!.: ilk aşılamam olacak meraklıyım eylülde aşılama yaptıracak arkadaşlar nasıl ilerlediğinizi paylaşırsanız sevinirimm Genişletmek için tıkla... Bende 3eylul de ilk aşılamamı yaptırdım sabırsızlıkla sonuc bekliyorum