eylülde bebek planlayanlar

aabeyazmelek

YA HAY YA HALIK
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
5.316
5
156
Kocaeli
bilenler vardır mutlaka haziran erken dogum yaptım 6 aylık bebegimi kaybettim doktorum eylülde korunmayı bırakabilecegimi söyledi ikinci bebegim :emir_bebek: için çalışmalara başlıyacagım gelin hep birlikte burada paylaşalım yaşıyacaklarımızı...kaydirigubbakcemile5

Canim gecmis olsun oncelikle..dilerim diledigin tarihte gebe kalir ve Allah'in izniyle saglikla bebegini kucagina alirsin...ben her ay planlayip husrana ugradigim icin su ana kadar..her ay deneyenler katagorisinde bulunuyorum maalesef..dilerim Allah'in izni ile,hep beraber hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli bir sekilde gebe kaliriz insallah..bol sanslar dilerim..

sagol pasifik diledigimiz tarihta kalmasam bile çalışmalra başlıyacagım allahım hayırlısını ve saglıklısını yazsın beklemeye razıyım canım inşallah sende en kısa zamnda hamile kalırsın sen nezamandır düşünüyordun canım...

bende eylülde calısmaya baslıycam. bende en son 30 hazıranda düşük yaptım doktor 2 ay aradan sonra baslayabılecegımızı soyledı. şimdi eylülü iple çekiyorum.hihoyyyt

slm kızlar bizde hep eylül die planlardık eşimle 16 eylül yumurtlamam öle olursa kendi doğumgünüme denk geliyor doğum temmuz başı folik asite başladım ve dra gittim dr öle bas düğmeye eylülde hamilesin die bişi yok dedi gerçekten geçen ay korunmadık ve olmadı kısmet artık hayırlsı olsunn

slm kızlar bizde hep eylül die planlardık eşimle 16 eylül yumurtlamam öle olursa kendi doğumgünüme denk geliyor doğum temmuz başı folik asite başladım ve dra gittim dr öle bas düğmeye eylülde hamilesin die bişi yok dedi gerçekten geçen ay korunmadık ve olmadı kısmet artık hayırlsı olsunn

canım benim tabikide istedigimizde hemen hamile kalırmıyız bilinmez allahım ne derse o olur hayırlısıyla inşallah dogum günü hediyen gelir benimde eylülün 24 dogum günüm ama ben daha adetimin ne zaman olacagını bilmedigim için kafamçokkarıştı sabırsılıkla ilk adetimi bekliyorum..CADIARZU

canım benı cok gecmıs olsun hamıle oldugunu topıclerde okuyordum ama dogum yaptıgını okuyunca sok oldum rabbım herseyın hayırlısını versın vardır bundada bı hayır bence uzulme ne desem bos bılıyorum bende 8 haftalık bebegımı kaybettım gecen hafta senınkınden cok farklı ama yasadıklarız,en azından benzer seylerı hıssedebılırız kendını yıpratma bende eylulde bebek planlıyorum umarım bıu sefer hepımız saglıklı hamıleleıkler gecırırız

winx perisi gecmıs olsun insallah hıcbırımız aynı acıları bır daha yasamayız senınkıde cok yenıymıs daha.bende 1 ay once dusuk yaptım. ınsallah allah kısmet ederse eylulde dusunuyorum ama tabı kısmet ne zaman olur bılemeyız ama benım son hamılelıgmde ılk denemede olmustu ınsallah bu seferde hayırlıysa oyle olur belkı dıye umıd edıyorum.

winx perisi gecmıs olsun insallah hıcbırımız aynı acıları bır daha yasamayız senınkıde cok yenıymıs daha.bende 1 ay once dusuk yaptım. ınsallah allah kısmet ederse eylulde dusunuyorum ama tabı kısmet ne zaman olur bılemeyız ama benım son hamılelıgmde ılk denemede olmustu ınsallah bu seferde hayırlıysa oyle olur belkı dıye umıd edıyorum.

inşallah canım bende korunmayı bıraktıktan 1.5 ay sonra hamıle kalmıstım benımde ılk denememdı ınsallah tekrar eylul ayında ılk denememızde hamıle kalırız ve saglıklı hamıleleık gecırrız sanada gecmısolsun bıtanem Allah kımseye yasatmasın bu acıyı....

slm kızlar bende eylülde tedavime tekrar başlayacam inşallah eylülde hepimiz hamile oluruz
winx perisi ve krizantem 20 ikiniizin adına da çok üzüldüm o kadar dört gözle beklenilen bebişler geliyor ve bi süre sonra terkediyor ama bunda da bir hayır vardır demeyi bilmek en önemlisi bence hem ne güzel en azından hamile kalabildiğinizi biliyosunuz mutlaka devamı gelicektir herşey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar öncelikle bebeğini kaybeden herkese çok geçmiş olsu Allah bir daha yaşatmasın :çok üzgünüm: ben de 20 haziranda düşük yaptım,doktor 2 ay korun dedi ve bazı tahliller istedi... 2-3 ağustos gibi düşük sonrası ilk adetimi göreceğim tahlilleri yaptırıp doktorun kapısını çalacağım yine a.s bakalım neler söyleyecek... hayırlısıyla inşallah kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı

Back
X