Eylülde düğün

Eylül ayında açık hava düğünü olur mu ?

• Olur.

OY: 63 90,0%
  • Olmaz.

OY: 7 10,0%

• Ankete Katılan
    70
Yazin düğün mü olur yahu? Yapış yapış ter bunaltıcı bi hava. Bozulan saçlar makyajlar.. hele ki benim gibi aşırı terleyen biri için düğün değil kabus olur. Düğün dedigin ya sonbaharda ya ilkbaharda olmalı. Hava serinken olmalı. Eylül çok iyi bence. Yağmur yagmazsa süper olur yağarsa çadırlı bölüm de varmış zaten.

Ayyy pek güzelmiş anlattıkların.:KK31:
Hayırlı olur inşallah.:KK68:
İç Anadolu'yu bilemicem de ben ekimde evlendim,İzmir'de. Ama malum yaz uzun bizde.:dondurma:
Hee bir de saçımda çıt çıt vardı,belime kadar. Saçım salık,duvağım upuzundu...:KK37:
Pardonda sizin baya bi yorumlarinizi okuyorum.bi ewliyim şöyle şöyle yaptim diyosunuz .sonra bosanma konusu olunca bende ayrildim bosandim gibilerinden bisiler soyluyosunuz.nabza gore serbetmi veriyorsunuz yoksa bizimi kandiriyosunuz ???

Pardonda sizin baya bi yorumlarinizi okuyorum.bi ewliyim şöyle şöyle yaptim diyosunuz .sonra bosanma konusu olunca bende ayrildim bosandim gibilerinden bisiler soyluyosunuz.nabza gore serbetmi veriyorsunuz yoksa bizimi kandiriyosunuz ???

ikinci evliliğidir direk neden suçlama olayına geçiyorsunuz,madem mesajlarını sıkı takip ediyorsunuz bari dikkat edin,hem tahmin etmesi çok zor bir şey de değil

Kasım başında vlendim izmir de tabi bildiğin bahar :eğlence: eylül gayet uygun zaten sıcağın göbeğinde düğün yapanları pek anlamıyorum insan terden su oluyor sevmiyorum ben :işsiz:

İkinci evliliği bildiğim kadarıyla bu arada sizi neden rahatsız etti bu? Sizi ilgilendiren bir durum mu var.

Back
X