Eylülde düğün

Eylül ayında açık hava düğünü olur mu ?

• Olur.

OY: 63 90,0%
  • Olmaz.

OY: 7 10,0%

• Ankete Katılan
    70
Zor değil eğlenceli işler bence.
Çok merak ettim şimdi gelinliği de duvağı da.:süslü:
Daha o levele atlayamadim. Ah bir atlasam :KK45:
Dantelli,kabarık,arka kısmı uzun olanlardan istiyorum. Düşük omuz yada straplez olabilir ama kalın askılılarda fena durmuyor. O tarz bir şeyde olabilir. Gözünüzde canlandırın şimdilik
:KK48:

Bende geçen yıl eylül ortası yaptım kır düğünü mis gibi de olur eylülde düğün:)
Ben izmirde yaptım sorun olmadı ama diğer bölgeleri bilmyorum.

Daha o levele atlayamadim. Ah bir atlasam :KK45:
Dantelli,kabarık,arka kısmı uzun olanlardan istiyorum. Düşük omuz yada straplez olabilir ama kalın askılılarda fena durmuyor. O tarz bir şeyde olabilir. Gözünüzde canlandırın şimdilik
:KK48:

Evet kalın askılılar da bu aralar pek moda.
Hoş da duruyor.
Ben çok kabarık sevmiyorum.:KK15:

Ben hep sonbahar gelini ya da ilkbahar gelini olmak istemisimdir.
Ya nisan mayıs ya eylül ekim . Bence gayet olur neden olmasın :)

Ben de kır dugunu yaptim ama temmuz ayiydi ama sicak ılıman bi sehirse eylül ayida olur neden olmasin. Ben fotoğraf cekimimi kına günü gündüz yaptirmıştım duvaģimda 2.5mt idi. Saclarim açıktı cicek taci takmistim resimler icin cok güzel oldu sonra cekimden sonra tacı cikardim kina icin saclarimi düzelttirmistim.ertesi günde dügün günude topuz yaptirdim duvagimida kullandim fakat kuaförum düğün günü topuz kullan dedi salık saç taşımaz duvağını dedi dogruda oldu foto cekiminde cok zorlanfim duvagı kafamda tutmak icin. Hemde 2 tane sac stili ile resimlerim oldu cokta guzel oldu herkes ne guzel ikisininde yadini almissin dior:)

Merhaba ,

Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyorum :)Ben de geçtiğimiz Nisan ayında evlendim,çok kısa tecrübelerimi aktarabilirim sana.Eylül ayında kır düğünü çok da hoş olur :)Açık saça duvağı ben yakıştıramıyorum,bir yakınım yaptırmıştı pek hoş olmamıştı ama daha becerikli bir kuaför iyi bir iş çıkartabilir.Saçların açık bırakmak istiyorsan dalgalı veya kıvırcık yaptırabilirsin,çiçekli taç zaten kır düğününün olmazsa olmazı,alta duvağı bu durumda kabul ederim :)
Gelinlik tercihini bilmiyorum tüm yorumları okuyamadım ama prenses gibi kabarık bir model tercih etme,ben giydim lakin taşıması çok zor bana çok ağır geldi.Eve gitmek için dk saydım :(

Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

ekimde evlendim, çok istememe rağmen havanın bozuk olma riskini göze alarak kır düğünü yapmadım. keşke yapsamışım, hava muhteşemdi =) ancak haziranda kır düğünü yapan arkadaşımın düğününde hepimiz sırıl sıklam olduk yağmurdan. gelin baktı millet kaçacak delik arıyor müzik durdu, kendiini olduğu gibi havuza attı, arkasından da damat :D :D onların arkasından biz de atladık. çılgın bir düğündü çok da güzel oldu :KK70: :KK70: :KK70:

Olur ya neden olmaz. Tabi yağmur konusu var ama o her zaman risk. Yani Temmuz ortasında da yağmur yağabilir. Kısmet birazda . Ama siz plan yaparken yağmur yağarsa yapılabilecek bir B planı da yapın . Açık saça duvak uzun duvak olur. Ben her zamn gelinde toplu saçtan yanayım ama tabi sizin kararınız .

Çok güzel dantelli gelin şalları var beyaz yada yine bolera tarzı beyaz kürk bide bağzı mekanlarda açık havaya oturanlar için şallar dağıtırlar sizde öyle bişey yaptırabilirsiniz renk renk kenarda sizin isimleriniz ve düğün tarihi olan bişey küçük bir jest olur hem

kuzenim geçen sene eylülde balıkesirde açık havada düğün yaptı çok sıcaktı, gece bile üşümedik

Merhaba ,

Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyorum :)Ben de geçtiğimiz Nisan ayında evlendim,çok kısa tecrübelerimi aktarabilirim sana.Eylül ayında kır düğünü çok da hoş olur :)Açık saça duvağı ben yakıştıramıyorum,bir yakınım yaptırmıştı pek hoş olmamıştı ama daha becerikli bir kuaför iyi bir iş çıkartabilir.Saçların açık bırakmak istiyorsan dalgalı veya kıvırcık yaptırabilirsin,çiçekli taç zaten kır düğününün olmazsa olmazı,alta duvağı bu durumda kabul ederim :)
Gelinlik tercihini bilmiyorum tüm yorumları okuyamadım ama prenses gibi kabarık bir model tercih etme,ben giydim lakin taşıması çok zor bana çok ağır geldi.Eve gitmek için dk saydım :KK43:

Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Çiçekli taçlardan hiç hoşlanmıyorum malesef. Ama söylediğiniz gibi dalgalı bir model düşünüyorum. Gelinlikte kabarık olsun istiyorum açıkçası bir günlüğüne zorluğuna katlanirim :)

Çok güzel dantelli gelin şalları var beyaz yada yine bolera tarzı beyaz kürk bide bağzı mekanlarda açık havaya oturanlar için şallar dağıtırlar sizde öyle bişey yaptırabilirsiniz renk renk kenarda sizin isimleriniz ve düğün tarihi olan bişey küçük bir jest olur hem
Yaklaşık 600 kişi gelecek. Bence herkes kendi şalini getirsin :KK45:

Aramızdan bazılarının çok ağır dertleri olduğunun farkındayım. Bunu bile bile buraya böyle bir konu açmaktan çok çekindim. Ama çok acil fikre ihtiyacım var. Konuyu baska bir yere acsam gelen yorumlar icin cok gec olabilir.Lütfen bana kızmayın Hoppa
Direk konuya giriyorum. Eylul ayinda acik hava dugunu olur mu ? Yemyeşil bir mekan düşünün. Bir kismi acik hava diger kisminin uzerinde cadir var. Ortasında küçük bir havuz. Gelin masası havuzun içinde. Konuklar havuzun kenarinda oturuyor. Mekanın dekorasyonu çok başarili. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki eylül ortasi/akşam vakitleri için uygun mudur ? (İç Anadolu'da bir şehir.)
Birde çok alakasız olacak ama açık gelin sacinda uzun duvak kullanılır mi
:KK45:
Olur tabiki . Güzel bir mekanmış :)
Ayrıca açık bırakılan gelin saçı bence çok güzel duruyor uzun duvaklarda . Maşa yapılacak kısımlar sağlam olmalı . Ve sprey de sabitleyici olmalı . Saçı sert yapan olmamalı bu defa çok sert ve yapay bir görüntü olabilir .
Şimdiden mutluluklar ☺️

Olur neden olmasin bizim bir tanidik eylulde kir dugunu yapmisti kirsehirde
Benim de dugunum kir dugunu olacak agustosta yapacagiz biz samsunda
Oranin havasi nasil olur acaba :dondurma:

2 sene once eyluldeydi dugunum ve tum yaz yagmur yagmadi tam benim dugun gunum gok yarildi, bardaktan bosalircasina yagmur yagdi. Allahtan tuttugumuz yerin ic mekani da vardi ve bostu. Havuz basi dugun derken iceri tikildik. Ve düğünümün ertesi gunleri ve haftalari bir gram yagmur yagmadi hava gunluk guneslikti. Biraz sans isi sanirim ama siz yine de kontrolu ele alin ve yagmur ihtimalini de dusunun. Zaten havalar artik kasimda ancak soğuyor gecen sene ekimde disari mekanda bir arkadasimin dugunune gittim ve cok sicakti terledim.
Salik sac guzel olabilir ama gelinligin modeline de bagli. Ben kinamda salik kullandim ama dugunumde ozellikle yuksek topuz tercih etmiştim ki dans ederken hoplayip ziplarken bozulmasin ve terletmesin.

Aramızdan bazılarının çok ağır dertleri olduğunun farkındayım. Bunu bile bile buraya böyle bir konu açmaktan çok çekindim. Ama çok acil fikre ihtiyacım var. Konuyu baska bir yere acsam gelen yorumlar icin cok gec olabilir.Lütfen bana kızmayın Hoppa
Direk konuya giriyorum. Eylul ayinda acik hava dugunu olur mu ? Yemyeşil bir mekan düşünün. Bir kismi acik hava diger kisminin uzerinde cadir var. Ortasında küçük bir havuz. Gelin masası havuzun içinde. Konuklar havuzun kenarinda oturuyor. Mekanın dekorasyonu çok başarili. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki eylül ortasi/akşam vakitleri için uygun mudur ? (İç Anadolu'da bir şehir.)
Birde çok alakasız olacak ama açık gelin sacinda uzun duvak kullanılır mi
:KK45:

konum bilgilerini vermedigin surece hicbir arkadas meteo da bile calisiyor olsa sana acikca garanti veremez. Ankarada eylul aksami baskayken Adanada baskadir, Izmirde baskadir bilmem anlatabildimmi. Kucuk bir gecmis yillar meteo verileri arastirmasinda cikar bu ortaya bize sormana gerek yok. Duvaga gelince gelinin cani neyi nasil kullanmak isterse oyle olur bunun kurali yok bence...

Benim gelinliğim buydu.düğünüm 19 eylülde kır düğünüydü hava gayet sıcak ve güzeldi Bursa'da iç Anadolu biraz serin olur ama yağmur yoksa üşünmez diye düşünüyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 78
konum bilgilerini vermedigin surece hicbir arkadas meteo da bile calisiyor olsa sana acikca garanti veremez. Ankarada eylul aksami baskayken Adanada baskadir, Izmirde baskadir bilmem anlatabildimmi. Kucuk bir gecmis yillar meteo verileri arastirmasinda cikar bu ortaya bize sormana gerek yok. Duvaga gelince gelinin cani neyi nasil kullanmak isterse oyle olur bunun kurali yok bence...
Tamam :KK14:

Benim gelinliğim buydu.düğünüm 19 eylülde kır düğünüydü hava gayet sıcak ve güzeldi Bursa'da iç Anadolu biraz serin olur ama yağmur yoksa üşünmez diye düşünüyorum.
Gelinliginize bayıldım. Çok şık duruyor gerçekten. Üst kısmını bende bu tarz düşünüyorum işte. Çok asil duruyor. Bizde 19 eylül düşünüyoruz bu arada. Doğum günüm çünkü Hoppa

Gelinliginize bayıldım. Çok şık duruyor gerçekten. Üst kısmını bende bu tarz düşünüyorum işte. Çok asil duruyor. Bizde 19 eylül düşünüyoruz bu arada. Doğum günüm çünkü Hoppa
Aa ne güzel tesadüf.Bu arada saçlarım ve duvağımda uzundu ve gayet şıktı.

Back
X