- 23 Ağustos 2025
- 155
- 170
- 18
- Konu Sahibi sorusormayageldim1905
-
Bu ay benim ovulasyon testim 5 gündür aynı be artıyor ne azalıyor .. Sizde durum nedirMerhaba arkadaşlar
Burada bilgi alışverişi yaparak gebelik ve ovulasyon testlerimizle birbirimize yardımcı olalım.
Bende silik başladı iyice silikleşti şimdi artıyor gibiBu ay benim ovulasyon testim 5 gündür aynı be artıyor ne azalıyor .. Sizde durum nedir
Ovulasyonla takip edin pik gününü ertesi günü değerlendirin ama tamamen ona da güvenmeyin gün aşırı mümkünse bir süre daha devam edinBende de bu ay hamilelik olmazsa 6sı gibi regl olucam , ovulasyonla takip edeceğim
Bende silik başladı iyice silikleşti şimdi artıyor gibi
[/QUOT
Bir gebenin günlüğüne sormuştum adetten sonra 3 güne bir, pik zamanı 3 gün üst üste mümkünse demişti.. inşallah gönlünüzce artar ve pozitif olur
Bende bu ay femara kullanacağım ama süreci hiç anlamadım batıma da daha var 5 Eylül gibi.. Doktorum adetinin 2. Günü gel dedi ama iğne vs de yapılacak mı ki çünkü adetimin 3. Günü şehirdışına çıkma planım vardı açıkçasıMerhaba ben de bu ay femara ile yumurta takibi yapacağım 8/9 u gibi regl olurum sanırım sonra başlayacağız . İnşallah gönlümüzce olur ve bol bol hamiş çıkar topicten
Adetin 2. Günü hormonlarına bakıp 5. Günü femara başlatacak muhtemelen genelde öyle oluyor.Bende bu ay femara kullanacağım ama süreci hiç anlamadım batıma da daha var 5 Eylül gibi.. Doktorum adetinin 2. Günü gel dedi ama iğne vs de yapılacak mı ki çünkü adetimin 3. Günü şehirdışına çıkma planım vardı açıkçası
Devamında iğne de kullanıyor mu acabaAdetin 2. Günü hormonlarına bakıp 5. Günü femara başlatacak muhtemelen genelde öyle oluyor.
Adetin 4/5. Günü femara başlayıp 5 gün kullanacağım 2 gün dinlenip gideceğim öyle söyledi. Yumurta var ise bir süre takip edilecek yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlarsa kendiliğinden ne ala , çatlamazsa çatlatma iğnesi yapılacak bildiğim kadarıyla.Devamında iğne de kullanıyor mu acaba
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah inşallah bu ay hepimize sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsinAdetin 4/5. Günü femara başlayıp 5 gün kullanacağım 2 gün dinlenip gideceğim öyle söyledi. Yumurta var ise bir süre takip edilecek yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlarsa kendiliğinden ne ala , çatlamazsa çatlatma iğnesi yapılacak bildiğim kadarıyla.
Femara ne hiç bilmiyorum doktor kontrolünde mi kullaniyorsunuz herkes kullanabiliyor muÇok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah inşallah bu ay hepimize sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin
Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz SipserAdetin 4/5. Günü femara başlayıp 5 gün kullanacağım 2 gün dinlenip gideceğim öyle söyledi. Yumurta var ise bir süre takip edilecek yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlarsa kendiliğinden ne ala , çatlamazsa çatlatma iğnesi yapılacak bildiğim kadarıyla.
Hayır bir hormon ilacı doktor önerisiyle kullanılır sadece , reçete ile satılır. Aksi halde kist vs yapabilir Allah korusun. Takibi önemli.Femara ne hiç bilmiyorum doktor kontrolünde mi kullaniyorsunuz herkes kullanabiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?