• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Evet canım benim de üç gün koyuydu bugün hemen silikleşti benim de yumurtalamam geç oluyormuş onu öğrenmiş oldum adete 8 gün kala kıpkırmızı oldu ondan önce yok
Polikistik olduğum için çok dengesiz bi lh değerlerim var yarın tekrar lh testi daha net belli olur silikleşecek mi yoksa sizin gibi ni kaç gün pik mi kalacak

Son düzenleme:
İlk defa pik görmedim yumurta geliştirici ilac kullanmama rağmen demekki olmayınca olmuyormuş bende artık test falan almam doktor bana adetin onuncu gününden itibaren gün aşırı ilişki yaşamam gerek dedi amh yuksek diye yumurtlamam belli olmuyormuş önümüzdeki ay öyle denerim gerçi daha bat 15 Ekim bu ay istemeden de olsa gün aşırı ilişki oldu bu son bir haftadır
Test kullanıp beklemek inan daha zor günler öyle zor geçtiki bana bugün kahverengi leke geldi bende de yarın regl başlar benimde üzücü oldu benim içinde en iyisi kullanmamak aslında kafan daha rahat oluyor

Test kullanıp beklemek inan daha zor günler öyle zor geçtiki bana bugün kahverengi leke geldi bende de yarın regl başlar benimde üzücü oldu benim içinde en iyisi kullanmamak aslında kafan daha rahat oluyor
Öyle kuzum valla akışına bırakmak lazım

Yok işte benim öyle olmuyor gününde olur bazen çatlama olmadan da regl olduğum zamanlar oluyor doktor bana sen yumurtlamadan kanıyorsun demişti
Evet bazen yumurtlama olmuyor direkt regl oluyorsun benim hiç öyle oldu mu bilmiyorum ilk defa bu ay kullandım çünkü testi

Back
X