Eylül'de Nişanlanacaklar Nerdesiniz? :)

Loresima89

Dağlı bir kabiledir aşk..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
334
227
35
Ne yaptınız kızlar mekan buldunuz mu kıyafetler ne durumda :)) Acele mi ediyorum bilmiyorum ama davetiye bile bastırasım varrrr :)) benim 13 Eylül sizin kaç.. 16 eylül de doğumgünüm ama maalesef pazara denk gelmedi..

Ne yaptınız kızlar mekan buldunuz mu kıyafetler ne durumda :)) Acele mi ediyorum bilmiyorum ama davetiye bile bastırasım varrrr :)) benim 13 Eylül sizin kaç.. 16 eylül de doğumgünüm ama maalesef pazara denk gelmedi..
benimkisi de 13 eylülde :KK66: vallah davetiyeleri gecen hafta bastirdim..bence aceleci degilsin cunku ne kadar erken planlarsan o kadar az stresli olur bence. abiyemi de 30 temmuz itibaren diktircem. fatih sac tasarim bahcelievlere sac ve makyaj icin telefon acmaliyim, umarim fiyatlari uygun olur...ya sende nasil gidiyor hazirliklar loresima 89?

benimkisi de 13 eylülde :KK66: vallah davetiyeleri gecen hafta bastirdim..bence aceleci degilsin cunku ne kadar erken planlarsan o kadar az stresli olur bence. abiyemi de 30 temmuz itibaren diktircem. fatih sac tasarim bahcelievlere sac ve makyaj icin telefon acmaliyim, umarim fiyatlari uygun olur...ya sende nasil gidiyor hazirliklar loresima 89?

Ben de elbise için ölçü verdim biraz erken oldu ama başka zamanım yoktu diğerlerini evden halledicem davetiyeyi instagramdan alıcam iki ay kala alırım diyorum.. Kuaför fatihte benim de ondan da randevu almam lazım galiba meşhur bir yer.. Araya ramazan girince bişey yapamam haklısın şimdiden başlamak lazımmmm

Naber yarın senin de nişanın vardı benim de :) var mı heycan
mesajini simdi gördüm :) bir hafta icersinde baya kosturdugum icin uykusuzluktan heyecan felan hissedemedim yani..ama nisanimiz bomba gibi gecti :) ya sende? resimlerde mekandan, bu kadar güzel olacagini tahmin etmemistim yani :) IMG-20150913-WA0006.jpg IMG-20150913-WA0005.jpg IMG-20150913-WA0009.jpg

X