Eylülde pozitif alanlar toplanalım

melek202523

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
58
Puanlar
13
5 eylül de transfer oldum 17 eylül de pozitif haberi aldım.sürec nasıl olacak neler yapacaz toplanalım istedim …

İlk transferınızmıydı ve pgt yaptırmısmıydınız hayırlı olsun bu arada saglıkla kucagınıza alın
İkinci denemem di birincisini geçen yıl yapmıştık ama eşimde dna hasarı olduğu için tutunmamış .arastırmalarım sonucu kendim buldum dna hasarını ve eşim tedavi gördü sonra ikinci için başladık tedaviye çok şükür bu defa oldu .pgt yaptırmadık doktorum gerek görmedi .

Ben de geldiim herkese hayırlı olsun benim de 9 eylül transferimdi çok şükür pozitif geldi ama tüp bebek doktorum 5 ekimi ultrason için uygun gördü şimdi dört gözle o zamanı bekliyorum

merhaba , benimde 3.cü denemem pozitif
İlk pgt li embriyomuz tuttu çok şükür
10 ekimde randevum var . Kalp atışı ve keseyi bir görebilecekmişiz . Bu süreçte kasiklarinizda ki ağrılar devam ediyor mu bugün 4+4 deyim

Ben de geldiim herkese hayırlı olsun benim de 9 eylül transferimdi çok şükür pozitif geldi ama tüp bebek doktorum 5 ekimi ultrason için uygun gördü şimdi dört gözle o zamanı bekliyorum
Siz nerde yaptırdınız zeynep kamilde mi

Geçen yıl orda yaptırmıştım negetifti sonuç. Brükselde yaptım bu yıl

Merhabalar bende 11 Eylülde transfer oldum. Bugün sonucum pozitif çok şükür 2 gün sonraya kese için randevu verildi

`