- Emoji Skoru
- 58
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi melek202523
-
İlk transferınızmıydı ve pgt yaptırmısmıydınız hayırlı olsun bu arada saglıkla kucagınıza alın5 eylül de transfer oldum 17 eylül de pozitif haberi aldım.sürec nasıl olacak neler yapacaz toplanalım istedim …
İkinci denemem di birincisini geçen yıl yapmıştık ama eşimde dna hasarı olduğu için tutunmamış .arastırmalarım sonucu kendim buldum dna hasarını ve eşim tedavi gördü sonra ikinci için başladık tedaviye çok şükür bu defa oldu .pgt yaptırmadık doktorum gerek görmedi .İlk transferınızmıydı ve pgt yaptırmısmıydınız hayırlı olsun bu arada saglıkla kucagınıza alın
Merhaba ben de 8 eylülde transfer oldum 17 eylülde kan testim pozitif geldi.8 Ekimde ultrason randevum var.5 eylül de transfer oldum 17 eylül de pozitif haberi aldım.sürec nasıl olacak neler yapacaz toplanalım istedim …
Bende ayın 25 ne aldım ilk randevumuMerhaba ben de 8 eylülde transfer oldum 17 eylülde kan testim pozitif geldi.8 Ekimde ultrason randevum var.
Siz nerde yaptırdınız zeynep kamilde miBen de geldiim herkese hayırlı olsun benim de 9 eylül transferimdi çok şükür pozitif geldi ama tüp bebek doktorum 5 ekimi ultrason için uygun gördü şimdi dört gözle o zamanı bekliyorum
Siz nerde yaptırdınız zeynep kamilde mi