Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkinci denemem di birincisini geçen yıl yapmıştık ama eşimde dna hasarı olduğu için tutunmamış .arastırmalarım sonucu kendim buldum dna hasarını ve eşim tedavi gördü sonra ikinci için başladık tedaviye çok şükür bu defa oldu .pgt yaptırmadık doktorum gerek görmedi .
Ben de geldiim herkese hayırlı olsun benim de 9 eylül transferimdi çok şükür pozitif geldi ama tüp bebek doktorum 5 ekimi ultrason için uygun gördü şimdi dört gözle o zamanı bekliyorum
merhaba , benimde 3.cü denemem pozitif
İlk pgt li embriyomuz tuttu çok şükür
10 ekimde randevum var . Kalp atışı ve keseyi bir görebilecekmişiz . Bu süreçte kasiklarinizda ki ağrılar devam ediyor mu bugün 4+4 deyim
Ben de geldiim herkese hayırlı olsun benim de 9 eylül transferimdi çok şükür pozitif geldi ama tüp bebek doktorum 5 ekimi ultrason için uygun gördü şimdi dört gözle o zamanı bekliyorum