Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pozitif sonuç alan arkadaşlar, bulantılarınız başladımı başladıysa kaç hafta kaç günlükken başladı ben 5+3 günlük hamileyim bulantılarım başlamadı. merak aediyorum
canım transfer sonrası neler yaptın sürekli yattınmı
pozitif sonuç alan arkadaşlar, bulantılarınız başladımı başladıysa kaç hafta kaç günlükken başladı ben 5+3 günlük hamileyim bulantılarım başlamadı. merak aediyorum
merhaba kızlar
hamiş arkadaşlarımıza bişey sorucam
transfer edilen embriyo sayısını ve grade(kalite), hücre sayılarınızı yazabilirmisinizopuyorumnanaktan
bende 6 haftalık hamişim
benim çok fena bulantılarım var
gecen hafta başladı sabahlar ve geceleri aşırı çok
olmamasına sevinmelisin bence cnm
çünkü pek özenilcek bir durum değil
keşke benimde olmasa........
merhaba kızlar
hamiş arkadaşlarımıza bişey sorucam
transfer edilen embriyo sayısını ve grade(kalite), hücre sayılarınızı yazabilirmisinizopuyorumnanaktan
teşekkür canım.Canım bana 1. kalite (8 hücreli) tek embriyo transfer edildi....
allah gönlüne göre versin canımCnm benim 1. kalite 2 embriyo transfer edildi ama hücre sayılarını bilmiyorum. ama 5. gün transferiydi. cuma ikiz mi tek mi belli olacak. hayırlısı olsun sanada
kızlar bende bişey sorabilirmiyim ?benim ilk testim 90 çıktı 12.günde 15.gündeki 263 çıktı 18.günde bir daha yapıcaz 1500e kdr bekliycez dedi bu 1500 ne zmn oluyor sizinde bu şekildemi izlnedi durumunuz?sizce bu sonuçlar iyimidir?