• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

ne güzel işte bulantıların olmayacak demekki yoksa çok sıkıntı verici bi durum herkeste bulantı olacak diye bir kaide yok hem sakın bunuda stres yapma allhım kucağına alacağın günlerride göstersin amin

meraba kızlar bende 4+5 haftalık hamileyim bugünde beta hcg yaptırdım 261.92 çıktı sonucum.bu bir mucize gibi allahım tüm isteyenlere versin aratmasın..

pozitif sonuç alan arkadaşlar, bulantılarınız başladımı başladıysa kaç hafta kaç günlükken başladı ben 5+3 günlük hamileyim bulantılarım başlamadı. merak aediyorum

canım bunu kendine sorun yapma ben 4+5 haftalık hamileyim bulantılarım var ama bu herkeste aynı olmayabilir sende belkide hiç olmaz keşke bende senin gibi olsam çok kötü bişey yaa sabahları aşırı oluyo yerimden kalkmak dahi istemiyorum opuyorumnanaktan

canım transfer sonrası neler yaptın sürekli yattınmı

cnm kusura bakma bulantıdan kafamı kaldıramadım biraz geç oldu cevabım. transferden sonra 3 gün sürekli yattım , sadece tuvalete kalktım ama bu arada yeşillik ve komposto çok tükettim. 3.günde ılık bi duş alldım sonuca kdr pek yatmadım ama hiç iş yapmadım açıkça sadece 2 kez yemek yaptım.Sadece psikolojimi çok iyi tuttum kötü düşünmedim hiç ve ilk andan itibaren bebeğimle konuşmaya başladım dua ettim. Rabbim isterse oluyor cnm , biraz dikkat et elbette ama önce dua ....Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.

pozitif sonuç alan arkadaşlar, bulantılarınız başladımı başladıysa kaç hafta kaç günlükken başladı ben 5+3 günlük hamileyim bulantılarım başlamadı. merak aediyorum

mrhba ben tam olarak kaç günlük olduğunu bilmiyorum cuma keseye bakılacak ama tahminimce 4hft lık...ve 2 gündür bulantılar hafif hafif başladı bide kokuuuu herşey kötü kokuyor...

bende de bulantı felan yok 7 haftayı bitiriyorum ama bu tüp bebek su toplaması yaptı bende 7 kere su çekildi baya sıkıntılı geçiyo o yüzden sürekli yatmak zorunda kalıyorum bu konu hakkında b
şeyler duyanlar bana yazarsa sevinirim

Canım benim hamileliğim 5+5...transferden sonra 1-2 kez çok hafif bulantım olmuştu ama bir da olmadı....İlla bulantın olacak diye bişi yok...Bence de ne güzel rahat bir hamilelik geçireceksin rahat ol...Şu an benim göğüslerim çok feci şiş ve acıyor, sürekli uyur vaziyetteyim bir de çok sık tuvalete gidiyorum..Umarım bulantı yaşamayız da böyle devam eder...

bende 6 haftalık hamişim
benim çok fena bulantılarım var
gecen hafta başladı sabahlar ve geceleri aşırı çok
olmamasına sevinmelisin bence cnm
çünkü pek özenilcek bir durum değil
keşke benimde olmasa........

merhaba kızlar
hamiş arkadaşlarımıza bişey sorucam
transfer edilen embriyo sayısını ve grade(kalite), hücre sayılarınızı yazabilirmisinizopuyorumnanaktan

bende 6 haftalık hamişim
benim çok fena bulantılarım var
gecen hafta başladı sabahlar ve geceleri aşırı çok
olmamasına sevinmelisin bence cnm
çünkü pek özenilcek bir durum değil
keşke benimde olmasa........

Canım bugün mi doktora gidecektin sen? Eğer gittiysen keseyi gördün mü, kalp atışalrını duydun mu? Dr'un ne dedi?

merhaba kızlar
hamiş arkadaşlarımıza bişey sorucam
transfer edilen embriyo sayısını ve grade(kalite), hücre sayılarınızı yazabilirmisinizopuyorumnanaktan

Cnm benim 1. kalite 2 embriyo transfer edildi ama hücre sayılarını bilmiyorum. ama 5. gün transferiydi. cuma ikiz mi tek mi belli olacak. hayırlısı olsun sanada

opuyorumnanaktan
Cnm benim 1. kalite 2 embriyo transfer edildi ama hücre sayılarını bilmiyorum. ama 5. gün transferiydi. cuma ikiz mi tek mi belli olacak. hayırlısı olsun sanada
allah gönlüne göre versin canım
benimde cuma test günüm hayırlı günde hayırlı haberler alırız inşallahopuyorumnanaktan

kızlar bende bişey sorabilirmiyim ?benim ilk testim 90 çıktı 12.günde 15.gündeki 263 çıktı 18.günde bir daha yapıcaz 1500e kdr bekliycez dedi bu 1500 ne zmn oluyor sizinde bu şekildemi izlnedi durumunuz?sizce bu sonuçlar iyimidir?

dgümüş 2 hafta sonra kese görmeye gideceksin..aynı hastanede tedavi gördüm..önce 2 gün arayla 3 kez b hcg bakılıyo..artış düzenli olunca da 2 hafta sonra keseleri görmeye gidiyorsun..bende önümüzdeki hafta başlıyorum herşey yolunda giderse

kızlar bende bişey sorabilirmiyim ?benim ilk testim 90 çıktı 12.günde 15.gündeki 263 çıktı 18.günde bir daha yapıcaz 1500e kdr bekliycez dedi bu 1500 ne zmn oluyor sizinde bu şekildemi izlnedi durumunuz?sizce bu sonuçlar iyimidir?

Canım benim de aynıydı...12.gün 50, 14.gün 120 çıktı sonra dr.18.gün 600e kadar bekliyeceğiz dedi bana...Benim 947 çıktı 18.gün....Senin değerler de gayet iyi....

Back
X