Allah ıyılıgını versın şekercim kaydirigubbakcemile3 millet olmasını ıstemez sen bende yok diyon maşallah de kız olmasın varsın ağrı eşiğin düşük değildir ne güzel işte bende tam senın tersınım felaket derecede kötü gecıyor tedavım daha sımdıden hemde
kız nıye öyle diyorsunuz daha once beş ay klomen kullandığımda öyle ağrı değilde ilk günden başlardı kasıklarımda hafif hafif sızlanmalar şimdi bu iğne bu gun 4. gun oldu anacım hala tık yok:)))))))))))) sankı işemi yaramıyor ne töbeeeeeeeeeeeArkadaşlar merhaba ben de yeniden başladım tedaviye hayırlısıyla şimdilik sadece doğum kontrol hapı ve eşim ve ben vitamin kullanıyoruz ekimde de iğnelere başlayacağım inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur bu arada Patricia ağrılarının olmaması çok güzel aslında ben ağrıdan duramıyordum
kıslarr merhaba, yasdığım tüm olumsuz sonuçlar sonrası bugün ilk ( ve inşallah son olur )tüp bebek denemesi için start verdik.. pcos'um.. puregon 150 mg ile başladık..3gün snra ilk kontrole gitcem. inşallah ekimde meleklerimizin güzel haberleri alırızz :)))
canım sen nerde başladın tedaviye bende aynı iğneden kullanıyorum bu gun ilk defa kendim yaptım:lepi: