Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test pozitif yuppyyyyyyyy
Tebrik ederim minenl, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Benim 10. gün bhcg sonucum 451, 12.gün ise 1202, ikiz olduğunu düşünüyorum inş
Senin test sonucun nasıl?
canım umarım bol yumurtaların toplanır ve hepsi döllenir :))))))))) sana ve yumoşlarına iyi şanslar balım :)kaydirigubbakcemile3
hiç stres yapmamaya çalış pozitif düşün swett
sağlıklı çok sayıda yumurtan toplanır inşallah canım
yarın güzel haberlerini bekliyorumopuyorumnanaktan
slm kızlar bugun yumoşlarımı bıraktım geldım cok kötu gectı yıne aynı gecenkı gıbı ınsallah sonucu güzel olur Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun inşallah Rabbim ikiz ikiz verirde bir daha tedavıye gerek kalmaz Rabbim hepimize kolaylık versin inşallahhh
geçmiş olsun balım. hayırdır neden kotu gectıkı benımkı cookk rahat gecmıstı:Saruboceq:
slm arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım uzun zamandan beri internetten tüp bebekle ilgili haberleri takip ediyorum yaşanılan tecrubelerin anlatılması insana nasihat oluyor ona göre önlemini alabiliyorsun ama tabi herkesin yaşadığı farklı olabiliyorda, kimsenin kimseye uymayabilir de yaşadıkları her şey Allah tan sonuçta Rabbim bize neyi nasip etmişse onu yaşayacağız sonuçta İNŞALLAH ALLAH HERŞ DİLEĞİMİZİ GÖNLÜMÜZE GÖRE HAYIRLISIYLA NASİP EDER !!!!
canımcım gecenkıde oyleydı uyanısım cok kotu ve agrılı oluyo uzun sure kendıme gelemedım bugun 4 tane opu vardır en kötosu bendım gerı kalanları kalkıp gıttıler walla ama cok şükür gectiya oda yetti walla hiç sorma rahatladım bırazda olsa
geçmiş olsun cnmm inş.tutarda bunca emek boşa gitmez
kalçalarımda delinmedik yer kalmadı iğnemi yapan bayan zorlanıyor yer bulmakta
en çokta o yediğim iğnelere üzülürüm vallaa(