Benim yaşımda 36 azdeğil yani rapor olmazsına rağmen 2.000 hastaneye yatırdım. 1.000 kadarda ilaç farkları faaln yani 3.000 tl ye mal oldu .Seninki ne aşamada şu an
Ben 2200 merkeze verdim..1200'ünü devlet geri ödeyecek...ılaçlara benim ödediğim fiyat da 1250 oldu...yani toplam 2250....Yalnız Mac diye bir yöntem uyguluyolar spermle ilgili sorunlarda..Ona da extra para verdik...280 euro..Cumartesi belli olacak bakalım 2 gün kaldı...Heyecan dorukta..
Başarılı geçer umarım canım...Dinlenmekten başka yapacak bişi yok..Ben ilk gün yemek tuvalet dışında hep yattım...dr rapor da verdi...Pek iş yapmadım evde 1 hafta...Bi de sulu yiyecekler ye...Kabız olmamak gerekiyor...Umarım tutar da hepimiz kavuşuruz bebeklerimize....slm. benimde salı günü toplanan yumurtalarla yarın transfer yapılacak. Benim içinde dua edin. Çok heyecanlıyım. Dört tane embriyo oluşmuş. bakalım kaç tanesi transfer olacak. Heyecanla bekliyorum. Transferden sonra özel bir şey yapmak gerekiyormu yatmak dışında önerisi olan varmı deneyimli arkadaşlardan