pembe canım
neden kırmızı değil ama ya maalesef rengi bana uymadı.
bu arada çok zevklisiniz.
neden kırmızı değil ama ya maalesef rengi bana uymadı.
bu arada çok zevklisiniz.
saol cnm :) benim ev kahve ama tam yazlığıma olacak pembe mor yeşil bnm yazlık bunlarda uyacak..cıvıl cıvıl olacak e tabii eylülcüm anlaşırşak
allah allah bende saf saf bekliom ama mesaj gelmio cnmmm...neden anlaşmayalım canım özel mesaj attım sana
allah allah bende saf saf bekliom ama mesaj gelmio cnmmm...
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bandagcım
saolasın canım da daha almadım dur bakalım napcaz ?üzülme canım güle güle iyi günlerde kullan
saolasın canım da daha almadım dur bakalım napcaz ?
hepsine talibimde kargo çok tutacak 20 tl ye yakın tutar sonra sıfıra denk gelir bana die düşündüm valla eylülede yazdım hatta bakalım...
3-5 tl ye kargo almıyorlar bile kuzum 1 kg 6.5 tl kuzum paket boyut kg da ayrıca tabiii.valla bnmde gönderiler var ben çıkıom birazdan gelince detaylı öğrenip yazarım sana cnm...yavrum naptın 20 tl ,ptt kargo ile yollıycam 3-5 tl bişey tutar ,ben fransaya kuzenime bir dünya kg ı ağır ürün yolluyorum 30 tl tutuyor ,sen nerde oturuyorsun ?
eylül özel mesajlarım gelmio sana demi 3 adet gönderdim 1ilk mesajım çıkıo sadece demi
3-5 tl ye kargo almıyorlar bile kuzum 1 kg 6.5 tl kuzum paket boyut kg da ayrıca tabiii.valla bnmde gönderiler var ben çıkıom birazdan gelince detaylı öğrenip yazarım sana cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?