Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsaAllah ağrıların devam ediyor mu ?Bende umutlanayim mi bilemedim 10 gun once ameliyat oldum bu ayi es gectik zaten bi kac gunede adet olucam onumuzdeki ay guzel haberler vermek nasip olur insallah burdaki herkese![]()
Sıkıntıdan her yere gidiyorum :))Panini seni burda gormek guzel :) canim
Yok canim agri filan kalmadi cok sukur iyiyim sanki hic olmamis gibi.:) insallah boyle bekledigimiz gibi dogum icin de gun sayariz canimInsaAllah ağrıların devam ediyor mu ?
Zaman cok cabuk geçmiş bende ameliyat olucam diye bebiş gelsin diye gün sayıyordum tam 5 ay olmuş umutlar gitmemeli:)))
Iyi yapiyosun tabi bende ayniyim merak etmeSıkıntıdan her yere gidiyorum :))
Iyi bari ben 15 gün flan ağrı çektim sen cabuk toparlamışsın birde 11.gunu ise başladım öyle de zor oldu benim :)Yok canim agri filan kalmadi cok sukur iyiyim sanki hic olmamis gibi.:) insallah boyle bekledigimiz gibi dogum icin de gun sayariz canim
Bende oyle olur diyodum ama cok sukur sknti olmadi hatta galiba adet olucam ameliyattan sonra bi kac gun erken gelicek galibaIyi bari ben 15 gün flan ağrı çektim sen cabuk toparlamışsın birde 11.gunu ise başladım öyle de zor oldu benim :)
Erken olursun 5 gün falan bende erken oldum sonra düzene girdiBende oyle olur diyodum ama cok sukur sknti olmadi hatta galiba adet olucam ameliyattan sonra bi kac gun erken gelicek galiba![]()
Hic umidim yok tup bebege para ayarlamaya calisiyoruz bile yine de ovulasyona devam
Kaç yıldır uğraşıyorsunuz?
Aynen ya galiba bes gun cunku gecen ay 25 di ben bu ay da 23 filan olur diyodum bugunde lekelenme basladi neyse olsun da bide onun skntisini cekmeyelimErken olursun 5 gün falan bende erken oldum sonra düzene girdi![]()
Hayit iç cok ıyi geliyor adet sancisina hormonlara ben ıctim suan ara verdimAynen ya galiba bes gun cunku gecen ay 25 di ben bu ay da 23 filan olur diyodum bugunde lekelenme basladi neyse olsun da bide onun skntisini cekmeyelim