• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül'e olmak istediğim gibi gireceğim! Şimdiden elveda 4 kilo :)

Bende geldim araniza:))) 9 kilo vermem lazim eylul ayina kadar :))) ben yemek yemeden yapiorum ama 5 gunde 3 kilo verdim sabah kalkip yumurta yiyorum 2 tane gun boyunca aciktikca ayran iciyorum salatalik yiyorum aksam yarim saat kondisyon bisikletine biniyorum siriksiklam islanip terliyorum sonra bi dus boyle :)

hoş geldiin :)) sen de bizdensin desene serbest diyet :) 5 günde 3 kilo çok çok iyi aynen devam :nazar:

Bende geldim araniza:))) 9 kilo vermem lazim eylul ayina kadar :))) ben yemek yemeden yapiorum ama 5 gunde 3 kilo verdim sabah kalkip yumurta yiyorum 2 tane gun boyunca aciktikca ayran iciyorum salatalik yiyorum aksam yarim saat kondisyon bisikletine biniyorum siriksiklam islanip terliyorum sonra bi dus boyle :)

ohh süper daha ne yapcan :):) inşallah veririsin canım hemen:)

bugün 8. günüm ekmeği kesebilirim dedim artık midem küçüldü gibi hissediyorum sabah kahvaltıda yarım dilim domates ve 1 haşlanmış yumurta yedim. sabah kalktığım gibi bitki çayı içtim. :51:

günlüğüm, kendi çapımda 2 kg falan verdim evet ama gerisini kendi disiplinimle yürütemiyorum bünyem tembelliği istiyor hep ben de belli bir sisteme geçmeye karar verdim şu isveç diyetine tekrar başladım bugün. ilk günüm bitti bile. eylüle kadar 49 dedim, dediysem yaparım! :47:

Sevgili günlüğüm...

Bu sana diyetimle ilgili yazacağım son yazım.
Furkan suresinin 43. ayetinde şöyle yazar.

Bismillahirrahmanirrahiym: "Kimdir hevasını kendisine ilâh edinenler?"
Yani der ki; heveslerini kendine ilah edinme.
Ben yaklaşık 2 haftadır kendimle savaş veriyorum. Yok sabah kalkınca şu kadar peynir, şu kadar yumurta, yok yağı azalt, yok bilmem ne... Evet bu sayede 2 kg verdim, ama bir önceki mesajımda 49 kg olmak için kendimle savaştığımı farkettim. Şu an gayet iyi olduğumu düşünüyorum, önceden de iyiydim ve 52 kgda kalmak istiyorum. İçimden kötü bir ses "pes ettin" dese de, şu an gerçekten iyiyim ve böyle mutluyum, ötesi yok. Daha çok kilo vereceğim diye uğraşırken mutsuzlaştım. Strese girdim. Yemedikçe daha kötü hissetmeye başlayınca... Dur dedim kendime günlük
:34: dışarıdan nasıl göründüğüm değil, kendimi nasıl hissettiğim önemli ve bence kilom gayet de yerinde :nazar: Bana eşlik eden arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Back
X