- 15 Nisan 2018
- 50
- 30
- 3
- 33
- Konu Sahibi Angellinne
-
Bekar ve nişanlı degilmiymiş.bide cocugu mu varmisBir de pislik herifin 3 çocuğu varmış. Allah’ım onları korusun bu şerefsizden. Elimde olsa bu şeref yoksunlarını süründürüp her işkenceyi yaparım. Nasıl bir dünya... küçücük pamuk yavrulardan ne istiyor bunlar.. Yok olup gitsinler artık.. yürek dayanmıyor...
Bir de pislik herifin 3 çocuğu varmış. Allah’ım onları korusun bu şerefsizden. Elimde olsa bu şeref yoksunlarını süründürüp her işkenceyi yaparım. Nasıl bir dünya... küçücük pamuk yavrulardan ne istiyor bunlar.. Yok olup gitsinler artık.. yürek dayanmıyor...
3 çocuğu olan Yağlıkara ailesi. Eylül de en küçükleriydi. Yanlış bilgi vermeyelim. Suçu işleyen bekar, 25 yaşında.
2 haber sitesinde suçu işleyen için evli ve üç çocuk babası yazıyor. (Biri habertürk) .. Demekki yanlış bilgi veriyorlar.
Amin amin aminn...hanımlar çok kötüyüm çok perişan oldum eylülün gömülü halde bulunduğu halinin resmi instagram da karşıma çıktı lanet olsun böyle sapıklara kızımdan oğlumda korktum küçücük yavrulardan nasıl Bi tahriklik alıyorlar neyin zevki bu bu eziyet zulüm yazık günah rabbim sen evlatlarımızı koru kötü bakan gözleri kör et kötü dokunan elleri kopar rabbim yemin ederim şu durumda birinden pedefoli gibi şüphe etsem ellerimle boğarım artık herkese bu gözle bakıyorum çocukları dışarı çıkarmıyorum kimseyi yaklastirmiyorum.. bu adami öldürsünler ya irmagimizin katili hala yaşıyor devlet resmen besliyor şimdi eylulumuzun katili besleyecekler inşallah leyla izin başına böyle bişey gelmemiştir sağ saglim bulunur inşallah yavrumuz rabbim ailelerimize sabırlar versib
Habertürk'e baktım şimdi, yazan bu:
BURSA’da yaşayan İbrahim ve Şerife Y. çifti, yaz tatili için memleketleri Ankara’nın Polatlı İlçesi Uzunbeyli Mahallesi’ne geldi. Çiftin, 3 çocuğundan en küçüğü olan 8 yaşındaki Eylül...
Uğur K. denen katil zanlısının da annesiyle yaşadığı yazıyor.
Eki Görüntüle 2163841
Sabah gazetesinde de haber aynı bu şekilde. Uğur K. evli ve 3 çocuk babası yazmışlar. Tabi ki yanlış bilgiler de dönüyor ne yazık ki. Ki bunların da hiçbir ehemmiyeti yok, ortada bir pislik şerefsiz var çünkü.
Idam gelmez bu ülkeye de ..
Daha kimlerin canini yakacak bu dışardaki sapiklar Allah korusun
Tabi ki, çok fazla bilgi kirliliği var. Bilgi kirliliğinden ziyade daha çok kızın gömülü bedeninin Instagram'da paylaşılmasına aşırı gerildim ben bacakları falan görünüyor. İnsanlar kafayı yemişler ya, inanamıyorum.
Tabi ki, çok fazla bilgi kirliliği var. Bilgi kirliliğinden ziyade daha çok kızın gömülü bedeninin Instagram'da paylaşılmasına aşırı gerildim ben bacakları falan görünüyor. İnsanlar kafayı yemişler ya, inanamıyorum.
O fotoğraflar komşusu tarafından öldürülen ırmak bebeğe ait.Çok haklısın. Fotoğrafı bende gördüm, tüylerim ürperdi. Öyle insanlar tanıyorum ki prim kasmak adına bile paylaşıyorlar. Ki o fotoğraf eylüle mi ait o bile belli değilmiş. Yazık..Küçücük bir bedenin, o yavrunun fotoğrafı her yerde. O sapıkla da birleştirip koymuşlar fotoğrafını, kolaj yapıyorlar üstelik uğraşıp. Çok ilginç insanlar var...
Pedofili olayi degil. Cinayet zanlisi kizin babasini aramis zirai sulama isini naptin diye. Babada baskasina verdim diyince iyi tamam diyip kapatmis telefonu. Onun intikami yani. Nasil kiydi kucucuk yavruya cani.hanımlar çok kötüyüm çok perişan oldum eylülün gömülü halde bulunduğu halinin resmi instagram da karşıma çıktı lanet olsun böyle sapıklara kızımdan oğlumda korktum küçücük yavrulardan nasıl Bi tahriklik alıyorlar neyin zevki bu bu eziyet zulüm yazık günah rabbim sen evlatlarımızı koru kötü bakan gözleri kör et kötü dokunan elleri kopar rabbim yemin ederim şu durumda birinden pedefoli gibi şüphe etsem ellerimle boğarım artık herkese bu gözle bakıyorum çocukları dışarı çıkarmıyorum kimseyi yaklastirmiyorum.. bu adami öldürsünler ya irmagimizin katili hala yaşıyor devlet resmen besliyor şimdi eylulumuzun katili besleyecekler inşallah leyla izin başına böyle bişey gelmemiştir sağ saglim bulunur inşallah yavrumuz rabbim ailelerimize sabırlar versib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?