• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Eylül'ün yanına ikinci isim arıyoruz yardımcı olurmusunuz kızlar???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

jasmin27

Bir EYLÜL Masalı
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
817
0
96
38
İstanbul
slm arkadaşlar kızımın ilk ismi hamile kalmadan önce belliydi 'Eylül' olacak ama yanına ikinci bir isim arıyoruz yardımcı olursanız sevinirim :16:

eşinle senin isminin birleşiminden bi isim çıkıyosa onu koyun bence canım:46: biz öyle yapııcaz inşallah ilk isim o olcak :46:

eşinle senin isminin birleşiminden bi isim çıkıyosa onu koyun bence canım:46: biz öyle yapııcaz inşallah ilk isim o olcak :46:

yok canım saçma şeyler çıkıyor :1:

Eylül Sude
Eylül Dila

tşk ederim muffincim sude beğendiklerim arasında

eylül ada nasıl???

ben eylül ada olsun istedim ama eşim ada yı beğenmiyor :5:

Eylül çok güzel bi isim neden ikinci isim arıyorsunuz?

iki isim olsun istiyorum elfidacım o yüzden eylülün yanına uygun bir isim arayışındayım :16:

Kızlara tek isim koymak daha iyi bence ileride eşinin de soyadını alınca baya uzun oluyor. Örneğin Ayşe Zeynep Yıldırım Yılmaz. Bunu da bir düşün Eylül tek başına yeterince güzel

slm arkadaşlar kızımın ilk ismi hamile kalmadan önce belliydi 'Eylül' olacak ama yanına ikinci bir isim arıyoruz yardımcı olursanız sevinirim :16:

Tesadûfe bak bizim de nasipse haziran ayında kızımız olacak
Bizimde kız olursa kesin eylül olsun diyorduk.
Simdi ikinci bir isim arıyoruz aklımıza gelenler.
Eylül doğa
Eylül duru
Eylül deniz
Eylül öykü

Bakalım hala arıyoruz :) :)

Ablamın kızının adı ecrin eylül belkı işine yarar cnm

Back
X