Bende tavsiye uzerıne gittim cok memnundum uzak olmasina ragmen dogumu orda yapmak istiyodum. Basima gelecek vardi ya. Kontrollere gıderken okadar ilgıli sicaktilar ki tabi suratsiz ebe haric. Nese dogum sabahi lekelnmem ve hafifde sanclarim oldu gittik. Muayne sonucu rahm iki cm açms dogumu bugun yapicaz dedi doktorm meltem hanim gunlrdende persembe ogledn snra calsmior doktor. Nese yatsimi yaptilar ben hep normal dogum istdm. Taktilar bana suni sanci nst yide yatrdilar yataga. Bir sancılar vuruyo bana ama olucem yanı. Geliolar gidiolar muayne ediolar rahim hala iki cm. Akrablr ario sesimi duyan 5 dk dogurur dio ama nerde rahim acmio ki saatlerce sanci cektm ama ne sanci. Bırde bi suratsız bi ilgsiz davraniolar anlatamam. Artk o kadar candan oldum sezaryen istedım okadar acidan sonra. Meger cocuga kordon dolanmıs ama kim normal dogmdan sezaryene gittıse hep kordon problem naslda denk gelmıs anlamdim.Amelyattn snra guleryuzlerı ortaya cıktı. Daha neler nelr. Yani sızsız olun normal dogum ıcn oraya gtmeyın. Sezaryende ıse pasalar gibi bakılrsınz. Bana sorarsanz bır daha o hastanemi asla balata dahi gıtmem. Sayelernde psikolojik destek alma durumuna geldim...
Bebeginizi kucaginiza almissiniz hayirli olsun, hastane icinde gecmisler olsunbende 39 haftalik hamileyim meltem hanima gidiyorum benimde endiselerim var hastanede hic normal dogum yapan yok, nstye baglaniyorum ebelerle konusuyorum hepsi sezeryan yanlisi bu durumda meltem hanimdam da suphe duymaya basladim sizce ne yapmaliyim
Merhaba arkadaşlar
12 haftalık hamileyim
nevin şençobana gidiyorum
hastane ve doktorum çok ilgili odaları hiç görmedim doğum yaklaştımı hepsinin fiyatını alacağım
ama çoook memnunum
sezeryan ile isteğe bağlı doğum yapmak istiyorum
Doktor yonlendirmio kesinlikle normal diosun dogum yapican gun yatisin yapilirken sezeryan icinde imza attiriolar. Yok mecbur kalirsak falan hikaye oyle bi yapiolar seni ki aman allah kosarak sezeryana gidiosun. Kisacasi arkadaslar orasi sezeryan icin emin olun yasadim biliorum normal isteyen gitmesin tavsiyem budur...
Kasaptan farki yok oranin anca kessinler ama suc bizde atamiz turk doktorlari dio biz yagudi hastanesine gidioruz ata lafi dinlemezsen basimiza hersey gelir. Nese canim gecmis olsun bebegini saglikla buyutursun insaallahAh ah aynen dedigin gibi oldu canim aman Allah sezeryane girdim malesefkesinlikle normal isteyen gitmesin, beni zorla sezeryan yaptilar
Ben yıllarca Meltem Hanim'in hastasiydim, kendisini de cok severim. Ama hamile kaldiktan sonra Mehmet Bey"e geçtim çünkü calisan bi kadin icin saatleri daha uygun Mehmet beyin, hem de kendisi perinatoloji uzmanı olduğu icin gebelikte daha iyidir diye düşündüm. Cok tatli, ilgili ve rahat bir insan, ben cok seviyorum doktorumu. Ama doguma gelince, asla bu hastanede doğum yapmayi düşünmüyorum çünkü asla normal dogum yaptirmazlar orda biliyorum. Cok çatın dar, vay kordon dolandi, aman kalp atışı zayifladi hooop kendini kesilirken bulursun. Oraya gidip de normal doguran bir Allahın kulu gormedim/duymadim. O yuzden Mehmet Beyle devam edip, son ay dogum icin baska doktor bulucam, aklimda Hakan Coker var. Muayenesi cok pahali oldugu icin tum hamileligim boyunca gidemiyorum ne yazik ki.
Duyduklarıma çok şaşırdım açıkçası. Ben de şimdi Nevin Hanım'a gidiyorum. Orada normal doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesiyle üstelik. Arkadaşım kesinlikle normal doğum istediğini belirtmişti, hatta doğumun bir yerinde sezeryan istiyorum dediği halde almamışlar. Çok şaşkınım şu an
Mutlaka isnisnalar vardır. Nevim Hanım sevilen bir doktor, kendisiyle hic çalışmadığım için yorum yapmam dogru olmaz. Ama benim Nevin Hanım'ın hastasi 4 arkadaşım, normal dogum istediklerini belirtip, hastaneye gider gitmez suni sancı bağlanılarak yatağa yatmaya mecbur edildiler. 6-7 saat suni sancı verildikten sonra açılman yok denilip sezeryana alindilar. Şimdi bu vakalar o kadar sık olunca, insan ister istemez şüpheye düşüyor. Onlara sorarsan hiçbiri doktora laf soylemezler, annelik psikolojisi muhtemelen, bebeğim tehlikeye girdi, doktorum müdahale etti derler. Ama ne yazık ki ben inanmıyorum. Aynı/benzer problemlerin bu kadar sık yaşanması çok manidar bence. Tabi doktorunuz size o güveni verdiyse lütfen sözlerimi tavsiye gibi değil, bir yorum gibi alın. Hayırlı doğumlar olsun inşallah.
Yo açıkçası ben de özellikle burada okuduğum doğum hikayelerinde hep aynı bahanelerle, annelerin duyguları kullanılarak sezeryana alındığını gözlemledim. Bu konuda hemfikirim sizinle. Zaten sabah eşimle de konuştum "olur da böyle galeyana getirmeye kalkarlarsa en azından düşünmek için zaman isteyelim, ben yapamazsam da sen yap ki başka bir doktorun daha fikrini alalım" dedim.
Bence de mantıklı bir yaklaşım olur. Bir de son zamanlarda hastanenin kadin doğum muayenehanelerinin olduğu kattaki kesif tuvalet kokusu, sedyede insanlarin koridorlarda sıra bekleyenlerin arasindan ittire kaktira tasinmasi vs gibi bana sıhhi gelmeyen durumlar çok rahatsiz etmeye başladı. Planım, takiplerimi Mehmet Bey ile sürdürecek ve doğuma 1-2 ay kala doğum yapmayi planladigim doktorla calismaya baslamak. Tamamen maddi sebeplerden elbette, doğum yapmak istediğim doktorun muayeneleri hayli pahali.
Aslında ben de Hakan beyin methini uzun zamandır duyuyorum ama muayene ücretleri hakkında bir bilgim yok. Buradan mümkün değilse bile özel mesaj olarak gönderebilir misiniz? Ben de merak ediyorum.
Canim dogum fotorafcisina ve babanin doguma girmesine izin veriyorlar mi?Meltem hanımı bilmem canım ama hastane olarak süper bir seçim.
Ben hiç pişman olmadım o hastaneyi seçtiğim için.
Eltimde yine orada doğum yaptı. ılk doğumu normaldi başka hastanede ikinciyi balatta sezeryan istedi. Ve keşke ilkinide Balatta sezeryan olsaydım dedi.
En güzel yanı sezeryanda yapıştırma yöntemi yapıyorlar ve hiç iz kalmıyor. Şu an bende avuç içi çizgisi gibi bir iz mevcut.
Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım kızlar.
bu hastanenin muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?