- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi PasakliMinikTanrica
kızlar çok panik yaptım ne yapacağımı bilemedim sadece yazmak istedim
ben çalışıyorum şu anda da işteyim akşam yedide evde olacağım
benim evimin anahtarı kendi ailemde de var annem gelir arada sağolsun
neyse bizimkiler hayırlısıyla şimdi oturdukları evi satıp bizim o taraftan ev alacaklar bu aralar ev bakıyorlar
babam aradı biraz önce bu akşam yemeğe bize geleceklerini yemek için bir şeyler bırakacaklarını ben gelince fırını çalıştırıp çalıştırmayacağımı sordu onlarda akşam bir eve daha bakıp bize geleceklerini söyledi tabiiki yaparım dedim seve seve buraya kadar hiç biri problem değil sonuçta annem babam geliyor
sorun şu ki benim evim hafta içi dağınık oluyor kaydirigubbakcemile
salon dağınık oluyor, yatak odam dağınık oluyor.
ayrıca mutfakta eşimin sigarası ve kültablası vardı masanın üzerinde babam sigara içtiğini bilmiyor da
şimdi gidecekler ev darmadağın ben çalışıyorum erkenden çıkıp eve gitmem mümkün değil ne yapacağım ben şimdi yaaa ooff :çok üzgünüm:
ben çalışıyorum şu anda da işteyim akşam yedide evde olacağım
benim evimin anahtarı kendi ailemde de var annem gelir arada sağolsun
neyse bizimkiler hayırlısıyla şimdi oturdukları evi satıp bizim o taraftan ev alacaklar bu aralar ev bakıyorlar
babam aradı biraz önce bu akşam yemeğe bize geleceklerini yemek için bir şeyler bırakacaklarını ben gelince fırını çalıştırıp çalıştırmayacağımı sordu onlarda akşam bir eve daha bakıp bize geleceklerini söyledi tabiiki yaparım dedim seve seve buraya kadar hiç biri problem değil sonuçta annem babam geliyor
sorun şu ki benim evim hafta içi dağınık oluyor kaydirigubbakcemile
salon dağınık oluyor, yatak odam dağınık oluyor.
ayrıca mutfakta eşimin sigarası ve kültablası vardı masanın üzerinde babam sigara içtiğini bilmiyor da

şimdi gidecekler ev darmadağın ben çalışıyorum erkenden çıkıp eve gitmem mümkün değil ne yapacağım ben şimdi yaaa ooff :çok üzgünüm: