Eyvah akşama annemler geliyooo

bakalım akşam eve gidince yemeği hazırlarım annemle babişkomun tepkisini ölçerim
evde biraz dağınıktı falan diye kaydirigubbakcemile3
annemin ne diyeceğini biliyorum gerçi
biz yabancı değiliz ama sen yine de evini derli toplu tutmaya bak diyecek piqi annecim mirmirmirmir

Bütün anneler sanırım aynısını der:1hug: Allah daha büyük dertler vermesin. Keşke hepimizin derdi tasası böyle şeyler olsa:nazar:

ayy canım nickin seninle pek bi alakalıymş :)) şaka bi yana bişey demz ailen be canım . sonuçta ailen biliodr senin nasıl olduğunu . çok göreceğinide hiç sanmıorum . benim annemde hep der evi toplada öle uyu diye . bakalım şimdikk topluorum . evlenincede böyle olurum inşallah

artık yapacak bişi yok anladığım kadarıyla.annenıze arayıp söylesenız mutfakta sigara falan vardı dıye olmaz mı?annenızde mı bılmıyordu sigara içtiğini eşinizin.kusura bakmayın ev bıraz dağınıktı dünakşam toplayamadım falan deyın..

orada size yakın bir arkadasınız varsa verın anahtarınızı onlardan önce gıdıp toparlasın biraz madem siz cıkamıyorsunuz

canım yeni evli olduğun için henüz bir düzen tutturamamış olman normal..
ama bu sana güzel bir ders olmuş....
çok büyük bir dert diil ama bencede ne olursa olsun yatmadan evvel evini toplarsan bu tür sürprizlerde kafan rahat olur...

ben ne olursa olsun evden çıkarken gece yatarken ne bulasık nede dagınıklık bırakmam insanlık hali dısardayken bana bişe olsa eve gelenler ayıplamasın die annem küçükken öyle kandırırdı alışmışım:)) halbuki bana bişey olsa banane beni için kim ne derse desin dime:)

hepinize teşekkür ederiiim
ablacıklaaar evet bana ders oldu bu aldım ben mesajı :utangac:
eve bi geldim annem salonu toparlamış sofrayı hazırlamış yemeği hazırlamış fırına koymuş ben gelince pişireyim diye zaten biz geldik onlarda çıktılar ev bakmaya gittiler onlar gelene kadar bende kalan dağınıklıkları toparladım yemeği pişirdim derken geldiler
annem yaaa canım benim
dediğiniz gibi tek derdimiz bu olsun ama napıyım çok panik yaptım birden
teşekkür ederim hepinizee Şeniz

aaah ahhh bilirim o zamnları bende bi zamnlar öyleydim:) çok yoğun çalışıyordum ve eve çok geç geliyordum eşime annesinin konforunu sunmak zorunda hissediyordum.benden erken gelirdi eşim işten ben gelene kadar ne yemek yer ne bir işe elini sürerdi. işten gelir gelmez yemek hazırlar sofrayı toplar sonrada başlardım eşimin isteklerini yapmaya çay getir kola getir meyve getir küülük getir şunu getir bunu götür bida yemek hazırla duş almaya halim kalmadan düşüp uyurdum. sonra kayınvalidemin benden habersiz yaptığı ziyaterleri öğrenince eşimden rica ettim ben gelene kadar madem yemek yemiyorsun sofrayı hazırlamıyorsun bari evleri toparla diye o ortalığı toplamaya ve kolasını sigarasını almaya başladıktan sonra epey rahatladım.yemek yapıp sora kurup bulaşıkları yıkayıp toz almak ütü çamaşır bulaşık bana ortalığı toparlamak eşime düştü.düzen kuruldu:)

Back
X