• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyvah çocuklar büyüdü

Hali hazırda 3 çocuk olan evde zaten bu işler sessiz yapılmaya alışılmıstir artık . Banyo içinde saat kaç olursa olsun çok terledim yada bugün falanca yemeğin kokusu hep üzerime sinmiş yeni farkettim gibi bahanelerle geç saatte olsa dusa girilebilir . 2 genç çocuk varken kazandibi yapilmissa zaten problem gençler değildir diye düşünüyorum

neticede kizlariniz kucuk degil ki, sizin es oldugunuzu ve evli ciftlerin neler yasadigini gayet iyi biliyorlar.. kapiniz kilitli ve sessiz oldugunuz surece sorun yok... bizde de annemler kapiyi kitleyip farkli odalara gecerlerdi bazen, anlardik fakat sesimizi cikartmazdik , Allah mutlulugunuzu bozmasin : D

Hiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir ancak bu konu benim için sorun değil ama erkekler bu konuda çok da anlayışlı olmaya biliyorlar ayrıca evt 35 yaşında anneliği 3.kez tattım şükürler olsun ama aktiflik pasiflikle alakalı bir durum değil bu evliliğin temelini cinsellik oluşturuyor bizde dünyaya nasıl geldiğimizi biliyorduk ergen dönemlerimizde ama ben babamla annemi bir kez olsun el ele tutusurken bile görmedim
Aslında en küçük hariç çocuklarınız da küçük değil.Muhakkak bir şeyler olduğunu hissederler.Biz o yaşlarda anne babalarımızın neyle korunduğunu bilirdik.O prezevatifleri gizli saklı yerlerden bulup bir tanesini kaçırıp,içine su doldurup sokaktaki çocuklarla oynardık.Çok gurur duymuyorum bu yaptıklarımızdan.😂Demem o ki o kadar kasmayın,abi kardeş olmadığınızı biliyorlardır.

ama ben babamla annemi bir kez olsun el ele tutusurken bile görmedim
Ama bu güzel bir şey değil ki. Ben hep Elele kolkola görüyorum, çok mutlu oluyorum. Annem babamı kapıda karşılar öper, ise uğurlar öper, balkonda sandalye yoksa kucağına oturur.
Bence bir çocuğun bunları görerek büyümesi,anne babasinin arasında sevgi bağını bilmesi daha guzel.
Ha bu demek değil gündüz vakti peşpeşe duşa girip odaya geçip kapıyı kitleyin😅
Ama evde amcaoğlu gibi takılmaya da gerek yok. Gece olduktan sonra kimse çok acil bir şey olmadıktan sonra sizin odanıza gelmez. O yüzden sessiz sessiz sevişin, güzel yuvanizin huzurunu kaçırmayın.
Kızları kuzenlere gönderme isini de ciddi ciddi düşünün, o yaşlarda çok sevilir boyle işler. Bakın mesela hala sömestr donemi . Yarın arayın kardesinizi 'cocuklar hiç bir şey yapmadilar iki haftadır,çok sıkıldilar. cuma size yollayım mi, pijema partisi yaparlar, keyifleri yerine gelir' diyin :) onay alırsanız sepetleyin kızları gitsinler.
Hatta ayda bir siz alın yegenlerinizi,ayda bir bırakın onlara :) böyle bir düzenek kursaniz hem Siz hem onlar hem çocuklar nasıl da mutlu olur

Hali hazırda 3 çocuk olan evde zaten bu işler sessiz yapılmaya alışılmıstir artık . Banyo içinde saat kaç olursa olsun çok terledim yada bugün falanca yemeğin kokusu hep üzerime sinmiş yeni farkettim gibi bahanelerle geç saatte olsa dusa girilebilir . 2 genç çocuk varken kazandibi yapilmissa zaten problem gençler değildir diye düşünüyorum
İki kızım var onlar doğdu ve bende pko rahatsızlığı ortaya çıktı senelerce tedavi bilmem ne ilaçlar tedavi sonrası hamile kaldığımı öğrendim 13 yıl aradan sonra nasıl oldu bizde anlamadık zaten tamamen bitti demedim sadece çocuklar biraz daha büyüdü ve biz artık birbirimize artık hiç zaman ayıramaz olduk burada azgın ne bileyim her gece sexs tutkusu olan birisi gibi görünmek istemiyorum ve biz eşimle 3 yıldır ayrı yatıyoruz arada bir birlikte olmamız dışında

Aslında en küçük hariç çocuklarınız da küçük değil.Muhakkak bir şeyler olduğunu hissederler.Biz o yaşlarda anne babalarımızın neyle korunduğunu bilirdik.O prezevatifleri gizli saklı yerlerden bulup bir tanesini kaçırıp,içine su doldurup sokaktaki çocuklarla oynardık.Çok gurur duymuyorum bu yaptıklarımızdan.😂Demem o ki o kadar kasmayın,abi kardeş olmadığınızı biliyorlardır.
Zaten bütün sorun da o yani artık herşeyi biliyor olmaları ve en ufacık bir şeyden anlam mana cikarmalari yani makyaj yapsam anne hayırdırrrr işte üzerime güzel bir şey giysemm nereye gidiyoruzlar bilmem ne bunlarda beni çekiyor ister istemez 😆😆

Zaten bütün sorun da o yani artık herşeyi biliyor olmaları ve en ufacık bir şeyden anlam mana cikarmalari yani makyaj yapsam anne hayırdırrrr işte üzerime güzel bir şey giysemm nereye gidiyoruzlar bilmem ne bunlarda beni çekiyor ister istemez 😆😆
Takmayın.Bunlar güzel şeyler.Siz mutlu olunca onlar da mutlu.:)

Ama bu güzel bir şey değil ki. Ben hep Elele kolkola görüyorum, çok mutlu oluyorum. Annem babamı kapıda karşılar öper, ise uğurlar öper, balkonda sandalye yoksa kucağına oturur.
Bence bir çocuğun bunları görerek büyümesi,anne babasinin arasında sevgi bağını bilmesi daha guzel.
Ha bu demek değil gündüz vakti peşpeşe duşa girip odaya geçip kapıyı kitleyin😅
Ama evde amcaoğlu gibi takılmaya da gerek yok. Gece olduktan sonra kimse çok acil bir şey olmadıktan sonra sizin odanıza gelmez. O yüzden sessiz sessiz sevişin, güzel yuvanizin huzurunu kaçırmayın.
Kızları kuzenlere gönderme isini de ciddi ciddi düşünün, o yaşlarda çok sevilir boyle işler. Bakın mesela hala sömestr donemi . Yarın arayın kardesinizi 'cocuklar hiç bir şey yapmadilar iki haftadır,çok sıkıldilar. cuma size yollayım mi, pijema partisi yaparlar, keyifleri yerine gelir' diyin :) onay alırsanız sepetleyin kızları gitsinler.
Hatta ayda bir siz alın yegenlerinizi,ayda bir bırakın onlara :) böyle bir düzenek kursaniz hem Siz hem onlar hem çocuklar nasıl da mutlu olur
Teyzemiz var kuzenler evlendi ne yazikki aynı şehirde değiller anneanne babaanneyede gitmezler yaşıtı olan kuzenleride başka yerlerde yani bizim kacmamizdan başka çare yok gibi 😉

Sevgili yengeçin duygusal açıklamalarıyla gözümden yaşlar geldi.😂
Yatak odasında tv varsa onu açın veya müzik açın ses için.Kapıyı da kilitlersiniz.
Komşuları ne yapicaz müzik açınca 😆😆 ses konusu değil zaten rahatsız eden odamızı birleştirmemiz onlar ayaktayken

Komşuları ne yapicaz müzik açınca 😆😆 ses konusu değil zaten rahatsız eden odamızı birleştirmemiz onlar ayaktayken
Çocuklara ayran içirin akşam yemeklerinde:)
Anlasınlar.Erken yattığınızı düşünürler.

Demek o yuzden annem babam surekli hadi yatin uyuyun baskisi yapiyordu. Ben cok saftim hic aklima gelmezdi onlarin bir cinsel hayati oldugu. Bir de uyudular mi diye kontrole gelirmis anne babalar cocuklarinin yanina, sonra yataga giderlermis. Ben de bunu sevgiden yapiyorlar saniyordum. :D gece surekli hadi uyumadin mi, hala uyumadin mi, git uyu artik diye baski yapabilirsiniz cocuklara. Dinlemiyorlarsa baba aile toplantisi yapip aciklasin ya bu evin kuralina uyarsiniz ya da uyarsiniz desin.

Çocuklarınız küçük değil karı koca arasında ne olur biliyorlar. Aksine ben mesela kalkıp babamın salonda vs uyduğunu görünce üzülüyordum eskiden neden kavga ettiler diye. Çok ses çıkmadığı sürece sorun yok anlasınlar ayıp değil günah değil sonuçta iki yetişkin insanlarsınız. Kapınıza kilit koyun odaları yanyanaysa değiştirin çok huzursuz oluyorsanız böyle dekorasyon amaçlı duvara yapıştırılıyor köpük gibi şeyler onlardan yapıştırın duvara. Çocuklarınız yanında öpüşün sarılın aranızdaki sevgi onları mutlu eder. Ya da işinizi sabaha bırakın 🤣

Demek o yuzden annem babam surekli hadi yatin uyuyun baskisi yapiyordu. Ben cok saftim hic aklima gelmezdi onlarin bir cinsel hayati oldugu. Bir de uyudular mi diye kontrole gelirmis anne babalar cocuklarinin yanina, sonra yataga giderlermis. Ben de bunu sevgiden yapiyorlar saniyordum. :KK70: gece surekli hadi uyumadin mi, hala uyumadin mi, git uyu artik diye baski yapabilirsiniz cocuklara. Dinlemiyorlarsa baba aile toplantisi yapip aciklasin ya bu evin kuralina uyarsiniz ya da uyarsiniz desin.
😆😆 Sanırım başka bir açıklaması olamaz aynı baskıyı eşimde yapıyor hadi yatın artık çocuklar uykunuz gelmedimi fln diye onlardan gelen cevap "hayır baba gelmedi" yada " baba saat daha 11"😆eh böyle olunca da sözün bittiği yerde oluyoruz🤣🤣

Back
X