• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyvah çocuklar büyüdü

Hiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir ancak bu konu benim için sorun değil ama erkekler bu konuda çok da anlayışlı olmaya biliyorlar ayrıca evt 35 yaşında anneliği 3.kez tattım şükürler olsun ama aktiflik pasiflikle alakalı bir durum değil bu evliliğin temelini cinsellik oluşturuyor bizde dünyaya nasıl geldiğimizi biliyorduk ergen dönemlerimizde ama ben babamla annemi bir kez olsun el ele tutusurken bile görmedim
kızım 4 yaşında ve bizi 9492828372 sefer birbirimizi dudaktan öperken gördü. kafasında anne ve babalar birbirini dudaktan öperler diye bir algı var. Bazen babası evden çıkarken önce onu sonra beni yanağımızdan öptüğünde annemi dudağından da öp diye kendi de söyler. Ben de ömrü hayatım boyunca kendi anne babamın el ele tutuştuğunu görmedim ve bu sağlıklı bir değil değil ki bence. Babam hele filmlerde öpüşme sahnesi olsa demediğini bırakmazdı iğrençler pisler mikroplar diye.
her şeyi açık yaşamayacaksınız tabii ki ama bir cinsel hayatınızın olduğunu zaten biliyorlar ben 16 yaşında iken annemlerin odasında bulduğum kondom paketlerini bayağı imcelemiştim ve aralarında bir şey yaşıyor olmaları el ele bile tututşmayan insanlar oldukları için bana bayağı itici gelmişti. sizin de olaylar 1 saat sürmüyor ise ne anlayacak ki çocuklar. odanıza Uyumaya geçtiğinizde 15 dk sessiz olabilirsiniz 3 çocukla sessiz olmaya şimdiye kadar öğrenmişsnizdir zaten

. odanıza Uyumaya geçtiğinizde 15 dk sessiz olabilirsiniz 3 çocukla sessiz olmaya şimdiye kadar öğrenmişsnizdir zaten

sorun burada ya
odalarında birlikte uyumuyorlar ki ayrı yatıyorlarmış ---->neden? anne küçük oğlanla birlikte mi yatıyor acaba?
birlikte odaya geçseler kızlar bunun ekstra bir durum olduğunu anlar...aslında temel sorunları bu gibi duruyor.

birlikte uyumaya başlasalar tekrar tüm sorunları otomatik çözmüş olurlar aslında...

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada henüz çok yeniyim ve inanın doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum amacım konu açmaktı ama henüz siteyi çok kavrayamadım sanırım herneyse gelelim konumuza ben 37 yaşında 3 çocuk sahibi ev hanımıyım sizlerden bir konuda yardım yada fikir almak istiyorum arkadaşlar biz çok erken çocuk sahibi olmamızdan dolayı 18 16 yaşlarında iki genc genç kıza sahibim 3 .Kazan dibi tabiri caizse eh çocuklar büyüdü ve bizim cinsel hayatımız bitme noktasında yani çocuklar olunca durum bayaa bir zorlaşıyor bu durumu nasıl idare etmem gerekiyor yani çok geç saatlerde yatıyorlar ki yatsalarda yattıklarından da emin olamıyorum çok geç saatlere kadar da biz kalamiyoruz yani eşim istesede çok kez onu durdurmak zorunda kalıyorum böyle oluncada uzaklaşıyoruz birbirimizden yani bu konuya henüz bir çare bulamadık lütfen yorumlarda saygı sınırları asilmasin ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum 😊🙈🙉🙊
Bunun çözümü çocuklar uyuduktan sonra yada evde yoklarken yoksa aniden basılabilirsiniz🤣🤣

Hiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir
Buna gerçekten çok şaşırdım bende 3 çocuk olmasına rağmen sorun yaşamıyorum kızım 1 yaşında bazen uyanıp emmek istiyor onun dışında sorun yaşamadık ilerde bizde mi böyle olacağız acaba🤔🤔

şimdi sizin mevzunuz az çok belli oldu eşinizle ayrı yatmayın öncelikle. 2 tane çocuğum var yaşça ufaklar hasta olmaları dışında ayrı yatmadık eşimle. bebekken aynı odada ama çocuklar beşikte yattı şu an kendi odalarında yatıyorlar. ufağı kendi odasına geçirin. eşinizle aynı odada yatmaya başlayın. biz de genç kız olduk. ufaklıktan itibaren bilirdik anne babanın kapısı kapalıyken dalınmaz içeriye zaten kilitli olurdu ama olsun. hatta anne veya baba yalnız odada kapı kapalıyken de girilmezdi içeriye. girersek uyarırlardı kapıyı çal kızım kapalıyken vs gibi. önce kapalı kapı alışkanlığı yoksa edinin. eğer yatak başlığı hareket ediyorsa arkasına bir peluş ayı koymak gıcırdama derdini çözer. imkan varsa ebeveyn banyolu bir eve geçin. yoksa da çok dikkat edeceklerini sanmıyorum biz anamızın babamızın duşa giriş sıklıklarını günlüğümüze yazmyorduk yani. :KK53::KK53::KK53:

Hiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir ancak bu konu benim için sorun değil ama erkekler bu konuda çok da anlayışlı olmaya biliyorlar ayrıca evt 35 yaşında anneliği 3.kez tattım şükürler olsun ama aktiflik pasiflikle alakalı bir durum değil bu evliliğin temelini cinsellik oluşturuyor bizde dünyaya nasıl geldiğimizi biliyorduk ergen dönemlerimizde ama ben babamla annemi bir kez olsun el ele tutusurken bile görmedim

Benim annen babam sürekli el ele tutuşurdu. Her babam eve geldiğinde annemle dudaktan öpüşürlerdi. Gece tuvalete kalktığımda salonda sarmaş dolaş müzik dinlerken görürdüm. Çok da mutlu olurdum. Anne babanın aşk sevgi dolu olması çocukları sadece mutlu eder merak etmeyin. Aynı odada yatın her zaman. Odanızı kilitleyin sessiz olun bitti gitti :)

Benim annen babam sürekli el ele tutuşurdu. Her babam eve geldiğinde annemle dudaktan öpüşürlerdi. Gece tuvalete kalktığımda salonda sarmaş dolaş müzik dinlerken görürdüm. Çok da mutlu olurdum. Anne babanın aşk sevgi dolu olması çocukları sadece mutlu eder merak etmeyin. Aynı odada yatın her zaman. Odanızı kilitleyin sessiz olun bitti gitti :)
Nasip et Allahım 🤲🏻🧿

Çocuklarınız küçük değil karı koca arasında ne olur biliyorlar. Aksine ben mesela kalkıp babamın salonda vs uyduğunu görünce üzülüyordum eskiden neden kavga ettiler diye. Çok ses çıkmadığı sürece sorun yok anlasınlar ayıp değil günah değil sonuçta iki yetişkin insanlarsınız. Kapınıza kilit koyun odaları yanyanaysa değiştirin çok huzursuz oluyorsanız böyle dekorasyon amaçlı duvara yapıştırılıyor köpük gibi şeyler onlardan yapıştırın duvara. Çocuklarınız yanında öpüşün sarılın aranızdaki sevgi onları mutlu eder. Ya da işinizi sabaha bırakın

Nasip et Allahım 🤲🏻🧿
Sanırım nasıl yetisirsek o şekilde aktarma yapıyoruz çocuklarımıza tabularımızı yikamiyoruz ne kadar haklısınız anne ve babanın birbirine olan sevgisi ve ilgisini örnek alacaklar biz bu konuda biraz kasıyoruz kendimizi😐

Çocuklarınız küçük değil karı koca arasında ne olur biliyorlar. Aksine ben mesela kalkıp babamın salonda vs uyduğunu görünce üzülüyordum eskiden neden kavga ettiler diye. Çok ses çıkmadığı sürece sorun yok anlasınlar ayıp değil günah değil sonuçta iki yetişkin insanlarsınız. Kapınıza kilit koyun odaları yanyanaysa değiştirin çok huzursuz oluyorsanız böyle dekorasyon amaçlı duvara yapıştırılıyor köpük gibi şeyler onlardan yapıştırın duvara. Çocuklarınız yanında öpüşün sarılın aranızdaki sevgi onları mutlu eder. Ya da işinizi sabaha bırakın

Nasip et Allahım 🤲🏻🧿
Sanırım nasıl yetisirsek o şekilde aktarma yapıyoruz çocuklarımıza tabularımızı yikamiyoruz ne kadar haklısınız anne ve babanın birbirine olan sevgisi ve ilgisini örnek alacaklar biz bu konuda biraz kasıyoruz kendimizi

Nasip et Alllahim

Sanırım nasıl yetisirsek o şekilde aktarma yapıyoruz çocuklarımıza tabularımızı yikamiyoruz ne kadar haklısınız anne ve babanın birbirine olan sevgisi ve ilgisini örnek alacaklar biz bu konuda biraz kasıyoruz kendimizi😐

Ohooo bana bu kadar bahane bulan kocise fazlasini siraliyordur.

İstanbuldaysaniz bana getirin delikanliyi, benim de 2,5 yasinda uyumayan bir oglum var; oyalarim ben ikisini. :KK70:
ne iyilik seversiniz:))) be fedakarlıklarınız yeni tekne kazıntılarıyla taçlanacak

Ben bekarım size tavsiye vermem ne kadar doğru olur tartışılır ama önce ise yataklarinizi birleştirerek başlayın bence. Yani ailenin normali bu olmalı. Anne baba aynı odada uyur net olmalı bu konu. Benim annem babam kavga dahi etseler beraber uyurlardı böylece erkenden yatılsa bile dikkat cekmez. Bence ilk is bunu düzenlemek. Onun dışında zaten ozenlisiniz cocuklariniza karşı belli ki. Herkes odasına çekilince bence bi sorun olmaz.

40 yasindayim, cocuklarim yuzunde sevisemedigimi dusunmek bile istemiyorum 🤦🏼‍♀️😅
Aradaki bağ kayboluyor arkadaş gibi oluyorsun belli bir süre sonra herkez sadece üzerine düşen görevleri yerine getiriyor ve gün bitiyor böyle böyle günler aylar geçiyor farkında olmadan gençlik de gidiyor

Bence kızlar anliyor zaten iyice şakaya vurun, biz öğrenciyken kapı koluna çorap asardik tavsiye ederim 🤣 ya da haftada bir yemeğe uyku ilacı. Ya da bir arkadaşınızdan anahtar alın evi boşsa 😆
Ben en son üniversitede eve çıkmadan önce yurtta kalırken bu kadar sevisecek yer zaman planı yapıyordum ya zor işiniz var gerçekten 😆 artık çocuklar biliyor zaten salın gitsin ya ne olacak, gözlerine sokmadan girin yapın, duş işini de anlamamisimdir hiç yani sabah alın olsun bitsin ben hiç rahatsız olmadığım için anlayamıyor olabilirim o kısmı.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada henüz çok yeniyim ve inanın doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum amacım konu açmaktı ama henüz siteyi çok kavrayamadım sanırım herneyse gelelim konumuza ben 37 yaşında 3 çocuk sahibi ev hanımıyım sizlerden bir konuda yardım yada fikir almak istiyorum arkadaşlar biz çok erken çocuk sahibi olmamızdan dolayı 18 16 yaşlarında iki genc genç kıza sahibim 3 .Kazan dibi tabiri caizse eh çocuklar büyüdü ve bizim cinsel hayatımız bitme noktasında yani çocuklar olunca durum bayaa bir zorlaşıyor bu durumu nasıl idare etmem gerekiyor yani çok geç saatlerde yatıyorlar ki yatsalarda yattıklarından da emin olamıyorum çok geç saatlere kadar da biz kalamiyoruz yani eşim istesede çok kez onu durdurmak zorunda kalıyorum böyle oluncada uzaklaşıyoruz birbirimizden yani bu konuya henüz bir çare bulamadık lütfen yorumlarda saygı sınırları asilmasin ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum 😊🙈🙉🙊
Odanız ayrı değil mi , neden bu kadar çekiniyorsunuz, eğer duş almaktan utanıyorsanız bu da çok saçma, odaniz size özel olmalı ve kapiniz kilitli olsun , ebeveyn banyosu varsa süper yani ..

Back
X