kızım 4 yaşında ve bizi 9492828372 sefer birbirimizi dudaktan öperken gördü. kafasında anne ve babalar birbirini dudaktan öperler diye bir algı var. Bazen babası evden çıkarken önce onu sonra beni yanağımızdan öptüğünde annemi dudağından da öp diye kendi de söyler. Ben de ömrü hayatım boyunca kendi anne babamın el ele tutuştuğunu görmedim ve bu sağlıklı bir değil değil ki bence. Babam hele filmlerde öpüşme sahnesi olsa demediğini bırakmazdı iğrençler pisler mikroplar diye.Hiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir ancak bu konu benim için sorun değil ama erkekler bu konuda çok da anlayışlı olmaya biliyorlar ayrıca evt 35 yaşında anneliği 3.kez tattım şükürler olsun ama aktiflik pasiflikle alakalı bir durum değil bu evliliğin temelini cinsellik oluşturuyor bizde dünyaya nasıl geldiğimizi biliyorduk ergen dönemlerimizde ama ben babamla annemi bir kez olsun el ele tutusurken bile görmedim
her şeyi açık yaşamayacaksınız tabii ki ama bir cinsel hayatınızın olduğunu zaten biliyorlar ben 16 yaşında iken annemlerin odasında bulduğum kondom paketlerini bayağı imcelemiştim ve aralarında bir şey yaşıyor olmaları el ele bile tututşmayan insanlar oldukları için bana bayağı itici gelmişti. sizin de olaylar 1 saat sürmüyor ise ne anlayacak ki çocuklar. odanıza Uyumaya geçtiğinizde 15 dk sessiz olabilirsiniz 3 çocukla sessiz olmaya şimdiye kadar öğrenmişsnizdir zaten