Eyvah düşüyorum adlı yarışma ! yardımm :)

Kızlar tek tek cevap yazmıyorum yanlış anlamayın :)
Benim için eğlence olcak zaten aradıkları gibi marjinal biri değilim çıkmam büyük ihtimalle
Ama izlemeyi seviyordum en azından o gün eğlenceli geçer misafir getirebilirsiniz dedi annem kuzen falanda olcak izler güleriz

Senin için eğlence mi olacak bir düşünelim bakalım arkadaşım.... :44:

Saat öğlen 2 gibiydi çekim yerine getirdiler.. Akşam 6 ya kadar oradan ayrılmak yasak ve çekim 6 gibi başlıyor.. Sürekli plastik bir tabure tarzı sandalye tepesinde oturmaktan toton dümdüz oluyor.. Çabuk bitse yine iyi.. Defalarca çekim hatasından ötürü sahneler tekrarlanıyor.. Sıkıştın mı? Tuvalete gitmek yasak.! Sigara krizin mi geldi? YASAK.. Yerinden kalkman yasak... Su ve Bir tane albeni veriyorlar çekim arasında bir kere o kadar.. Çekim kaçta mı bitiyor? Sanırım 12 yi bulmuştu.. Ve biz 2. Gruptuk... Sabah gelenler daha beter eziyet çekmiş..

Ayrıca orada çalışan birisi ile görüştük.. Tut ki şansın döndü katıldın kazandın para.. Ne Zaman Veriyorlar? Onlar kağıt imzalatırken sadece numarası yazan bir madde var.. O maddenin ne olduğu yazmıyor.. Neden mi? çünkü orada ödülü 2 yıldan önce alamayacağın, ve yaklaşık 5-10 yıl verilmesi için süre olduğu senin de bu durumdan ötürü hak talep edemeyeceğin yazıyor..

Sevgili arkadaşım, çektiğin eziyete değmez, eğlencen inan ilk 1 saat... Sonrasında sıkıntıdan patlıyorsun, kameraya gülme zorunluluğundan ötürü çıldırıyorsun ve totonun düm düz olduğuyla kalıyorsun... Karar senin..

Valla orasına ben karışmam ben sadece katılan biri olarak yaşadıklarımı yazdım.. tekrar arayıp çağırdılar gitmedim bile.. tecrübeyse kötü bir tecrübe oldu.. helak olduk.. para için ise 2 seneden önce alamamak, istedikleri taktirde 5 ila 10 seneyi bulması da sorun.. her açıdan olumsuz.. gerisi sana kalmış :13:

Valla tecrübelerin vazgeçirdi tatllımm
Anneme okudum boşver hiç katılma dedi
Saol arkadaşım

kenan ışıkın yarışmasıd mı öyledir. verilen para 2 ila 10 yıl arası :26:

bu tür yarışma ,eğlence bilmem ne programlarına hiç sıcak bakmıyorum..hatta seyirci olmaya bile
aynen arkadaşın anlattığı gibi çok yorucu şeylerdir..bizim syrettiğimiz gibi yarım saatlik bir olay değildir..
oğlum 8/10 aylıkkken neşe erberk in ajansına foto çekimi falan yaptırarak kayıt olduk..
sonrasında düşündüm, taşındım
kendi kendime ;bebeğimi öyle gürültülü,kalabalık,yorucu,düzensiz,hijyen olmayan ortamlara sokamam dedim
ondan sonra reklam görüşmeleri için tel.ime sürekli msjlar geldi..şu gün topluca görüşme olacak falan diye
hiç birine gitmedim

vay züppeler vay...

çok yakın akraba olduğumuz halde birbirimizi tanımadığımız bir akrabamız vardı.ben çok izlemedim varmısın yokmusunu.kendisi katılmış yarışmacı olarak hatta videolarını buldum internetten.125bin kazanmış.2 sene sonra zor bela durumumuz çok kötü vs diyerek almışlar parayı nasıl olduysa...

bilemedim ya herkesi taksime cagirip ordan studyoya goturmusler falan beni bebek e cagirdilar gitsem mi bielmedim eglence icin gidilir ama evde bebek birakmak bana gore degil guvendigim sonucta kuzenlerime birakcam ama ne bileyim

beni de aradılar. gittim mülakata girdim. 20 yada 25 soru sordular .2 yanlışım çıktı falan. 2 ay geçti hala aramadılar

yanlış bilmiyosam yapılan sözleşmede 2 yıl sonra alınıcağına dair bir ibare var. yani bu anormal bi durum değil sözleşmelerin iyi okunup takip edilmesi gerekiyor..

yarın ben de gidiyorum kızlar.telefonuma mesaj geldi bebekteki yere çağırıldım..bakalım en kötü ihtimal tepem atarsa çıkarım:)

İyi yapmışsın. O toplu görüşmelerde bir sürü çocuk oluyor, uzun süre beklerdiniz sıranızı. Çocuk da helak olacaktı, siz de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…