- Konu Sahibi ArbutusUnedo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi boşver rezil oldum vs. Yeni yasa çıktı . Tazminatsız işten çıkarılma sebebi . Dikkatli ol .Hanimlaaar sabah isyerinde kadinlarkulubu bir derdim varda gezinmistim, tam da cinsellikle ilgili bir konuya bakmisim o da gecmiste kayitli kalmis.
Bir ara mudurum ve is arkadasim(erkek ikisi de) teknik bir konuda yardimci olmak icin bilgisayarima bakti. Sonra da arkadasim "gecmisini sil istersen" dedi gulerek. Bi baktim ki cinsellikle ilgili konu oooyylece duruyor.
Ah kizlar rezil olduuum, utanc icindeyimNolur icimi rahatlatin
![]()
canım bundan sonra nete takıldığın zaman chrome den gir benim iş yerimde nete girmek yasak hiç bayan da yok onlarla 24 saat maç ve siyaset hakkında konuşmak da cazip gelmiyorHanimlaaar sabah isyerinde kadinlarkulubu bir derdim varda gezinmistim, tam da cinsellikle ilgili bir konuya bakmisim o da gecmiste kayitli kalmis.
Bir ara mudurum ve is arkadasim(erkek ikisi de) teknik bir konuda yardimci olmak icin bilgisayarima bakti. Sonra da arkadasim "gecmisini sil istersen" dedi gulerek. Bi baktim ki cinsellikle ilgili konu oooyylece duruyor.
![]()
hadi ya :) artık herkes ilk gece hakkında bilgi sahibi olmuşturOda bişeymi ,ben yeni iş yerimde kuzenimle ilk gecesi hakkında mailleşiyorduk,meğer yazılan mailer ana veri tabanına işlenip bilgi işlemciler tarafından okunuyormuş,rezillik diz boyu.
yaşın kaç canım(offf vallaha banlanıcam bigün yaaa.)
Ovv fena :) Birdahakine iş dışında birşey yapacağın zaman, gizli sekmeden yaparsın silme derdinde olmazHanimlaaar sabah isyerinde kadinlarkulubu bir derdim varda gezinmistim, tam da cinsellikle ilgili bir konuya bakmisim o da gecmiste kayitli kalmis.
![]()
ayyyyyyy koptum sen çok yaşa :)biraz kötü olmuş ama yapacak bir şey yok artık
inşallah baktığınız konu sevgilim elini yanağıma koysa boşalıyor değildir.![]()