• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyvah eyvah bilgisayar gecmisimle isyerime rezil oldum

:KK70::KK70::KK70: bende yakalandıydım hemde konu masaüstündeydi ben mail göndermeye çalışıodum, kadınsal bi sorun ile ilglydi konu da , sonra bir fakettim ki açık kalmış 1 hafta çok utanmıştım :KK70::KK70::KK70:

Gecmisteki linki tiklamadiklari surece goremezler ki...

neyse olan olmus,

ancak is yerinde haberlere bakmak ile utanacaginizi dusundugnuz seylere bakmak bir degil,

ag uzerinden bile bilgisayariniza girilebilir, okudugnuz seylere dikkat edin...

Hanimlaaar sabah isyerinde kadinlarkulubu bir derdim varda gezinmistim, tam da cinsellikle ilgili bir konuya bakmisim o da gecmiste kayitli kalmis.

Bir ara mudurum ve is arkadasim(erkek ikisi de) teknik bir konuda yardimci olmak icin bilgisayarima bakti. Sonra da arkadasim "gecmisini sil istersen" dedi gulerek. Bi baktim ki cinsellikle ilgili konu oooyylece duruyor.

Ah kizlar rezil olduuum, utanc icindeyim:KK43: Nolur icimi rahatlatin :KK43:
Şimdi boşver rezil oldum vs. Yeni yasa çıktı . Tazminatsız işten çıkarılma sebebi . Dikkatli ol .

Hanimlaaar sabah isyerinde kadinlarkulubu bir derdim varda gezinmistim, tam da cinsellikle ilgili bir konuya bakmisim o da gecmiste kayitli kalmis.

Bir ara mudurum ve is arkadasim(erkek ikisi de) teknik bir konuda yardimci olmak icin bilgisayarima bakti. Sonra da arkadasim "gecmisini sil istersen" dedi gulerek. Bi baktim ki cinsellikle ilgili konu oooyylece duruyor.

canım bundan sonra nete takıldığın zaman chrome den gir benim iş yerimde nete girmek yasak hiç bayan da yok onlarla 24 saat maç ve siyaset hakkında konuşmak da cazip gelmiyor :KK59: chrome de ctrl+shift+N yap gizli gizli gezin geçmiş falan görünmez ;)

Oda bişeymi ,ben yeni iş yerimde kuzenimle ilk gecesi hakkında mailleşiyorduk,meğer yazılan mailer ana veri tabanına işlenip bilgi işlemciler tarafından okunuyormuş,rezillik diz boyu.
hadi ya :) artık herkes ilk gece hakkında bilgi sahibi olmuştur

Ben olsam bende utanırdım sanırım ama fazla takmaya da gerek yok sonuçta doğal şeyler bunlar ama birdahakine daha dikkatli olun bence işyeriniz olduğu için :KK66:

Ayy sizinkini yine 2 kişi görmüş. Ben bi gün koşa koşa geçtim pc başına, aynı sekmede 3-4 tane konu actım ki vakit kaybetmeden her birini okuyabileyim diye. O ara da merkezden bizim mağazadaki tüm pc'lere bağlılarmış, teknik bi kurulum yapıyolarmış. Şoookkkkk oldum,anında tlf geldi müdürüme. Bana müdürümün dönüpte 'Ruslarboschhhhhhhh! Kapat o dertli,kocalı,evlilikli formu, kalk çabuk işine bakkk!' azarının ardından birkaç gün boyunca mağazadaki ve merkez ofisteki biiiiiiirçok insanın diline düşmüştüm ben:KK47: Bu da bişey mi?? Boşveeeerrr:KK45:

bu korkuyla hep temizlerim gün içinde bile 4-5 kez silerim dikkat etmek lazım artık özel diye bir şey yok :KK53:

Bundan sonra hissettirecek kadar mesafeli davranın ki belki başkalarının özelini karıştırdıklarını anlayıp utanırlar.

Ovv fena :) Birdahakine iş dışında birşey yapacağın zaman, gizli sekmeden yaparsın silme derdinde olmaz:KK66:

biz de erkek üyeler nirden geliyor diyoruz..:KK53:
adamlara reklam yapıyorsunuz ya hu.

Back
X