Eyvah Eyvah

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39

IMDB Puanı:
7.6/10
Yapım:
2010 ~ Türkiye
Tür:
Komedi
Yönetmen:
Hakan Algül
Senaryo:
Ata Demirer
Yapımcı:
Yılmaz Erdoğan, Necati Akpınar
Görüntü Yönetmeni:
Gökhan Atılmış
Müzik:
Fahir Atakoğlu, Serkan çağrı
Filmin Websitesi:
www.eyyvaheyvah.com
Süre:
1 saat 43 dk
Gösterim Tarihi:
26 Şubat 2010 (Türkiye)
<LI class=selectedtab>Filmin Özeti Hüseyin, Trakya&#8217;nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul&#8217;a gelen Hüseyin&#8217;e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul&#8217;un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan&#8217;ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin&#8217;le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

dün gittim
açıkcası çok da isteyerek gitmedim ama izlenecek pek bi film yoktu onun için
iyiki de gitmişim walla çook güzel bir filmmiş keyifli dakikalarla geçiyor film
recep ivedik de güldüğümden çok çok daha güldüm hmde kaliteli espirilere
tavsiye ederim sinemada izlemesenz bile kesinlikle evde dvd de izleyin derim

2 3 gün önce gittik uzun zamandır bu kadar kahkaha attığımı hatırlamıyorum çok keyifli 2 saat geçirdim zaten atayıda severim espirileri tam yerindeydi ayrıca argosuzda komedi olabileceğini görmek beni dahada keyiflendirdi:lepi:

bende gıttım gülduk ama harıka dıyemem zaman gecırmek ıcın işte.

bende merak ediyorum ataya çok gülerim normalde hele onun tek kişilik dev kadrosunun üstüne beni hiç birşey güldürmedi ondan yine o performansı bekliyorum kısmetsse gideceğim bu filme

çoooooooooook keyifli izlemesi.tavsiye ederim.sadece bazı karakterlerin sonu havada kalmış hikayede ama sanıyorum ki devam filmi çekilecek.

çok eğlendim izlerken
trakyalıyım ben de bizden bişiler bulunca çok keyiflendim
recep ivedik gibi saçma sapan filme on basar inş geçer rekorunu
umarım devamı olur yaa

pazar günü işime yarayan tüm seansler doluydu gidemedim
halbuki sinema amacımızdı bu film
onun yerine ay lav yu ya gittik, öldük gülmektenn
yakın zamanda bunada gidicem

recep ivedik çok kötüydüki yine bi ilki güldüürdü biraz diğerleri hüsran hele 2 berbattı bence tabi

çok haklısın arkadaşım
recep ivedik 1 den sonra bidaha toprlayamadı..
ama ikinci filmde hostluk yapıyor uçağa vurup devam ettttttt diyorya o replik hala dilimde sempatiksalakcinni delikafadulden

bence bunun 2. side gelecek ve sabırsızlıkla bekliyorum bilmiyorum ben çok güldüm espiriler tam benlikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…