eyvah eyvah

Malesef deme arkadaşım allahın gücüne gider rabbimin sana oda diger bebegin gbi hediyesi bi melek sağlıklı olsunda gerisi boş .....
Haklısınız malesef mi demişim ne dediğimide hatırlamıyorum yeni şoku atlatıyırum hala saskınım tabiki güzel hediyem o benim korkum ya masada kalırsam gibi düşüncelerdi aslında o zamn çocuklarım nolur diye ama sadece benim başıma gelmemiş bu olay

Mrb arkadasim.bende deliler gibi korunuyodum
2yasinda kizim war ama test yapmaya korkuyorum ins.. oyle bisi olmaz ins
.

Bende iki coçuk annesiyim ilk kızımı anestezi doğum yaptım 12yıl önce hala sırtımın agrısı gecmedi ozamanlar en iyi ve pahlı dogumuydu yemişim popiler pahlı dogum yöntemimi 12yıldır yarım insanım hep agrım var vucudumda ikinci cocugumuda 9 yıl sonra dünyaya getirdim oda normal sezeryan oldum arada baya zaman gecti bi tehlike yoktu benim acımdan

canım ıkız gıbı buyurler :D

14 ay da sezeryan bolgen duzelır rahmın kendını toplar mrk etme...ayyy rızkıyla gelır .sakın ol cnm..eşin ne dıyor bu duruma

Sağolun çok zor biliyorum ailemin yanında olacam birsüre tooarlayana kadar[/QUOTE

canım ıkız gıbı buyurler :D

14 ay da sezeryan bolgen duzelır rahmın kendını toplar mrk etme...ayyy rızkıyla gelır .sakın ol cnm..eşin ne dıyor bu duruma
İnşallah toparlar iştahda açıldı dikişlere birşey olmasından korkuyorum eşim uçuyor mutluluktan bugun geceye gidecekti yatmadı bütün gün o baktı işe gidene kadar bebeğe sabah işten gelincede bakar eşim böyle olmasa kalkamam diye korkuyorum altından ama ona bu konuda güvenim tam sizde sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah

İnşallah toparlar iştahda açıldı dikişlere birşey olmasından korkuyorum eşim uçuyor mutluluktan bugun geceye gidecekti yatmadı bütün gün o baktı işe gidene kadar bebeğe sabah işten gelincede bakar eşim böyle olmasa kalkamam diye korkuyorum altından ama ona bu konuda güvenim tam sizde sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah

ayyy masallah bak eşin cok mutluymuş.burda ne öküz kocalar var aldır dıyenler falan..cok sukur o da heveslıymıs.bence hıııııccc dert etme kardesımle aramda 18 ay var...benı emzırırken hamıle kalmıs...

evde dogurmus bıde dusun...korkma yanı..

ayyy masallah bak eşin cok mutluymuş.burda ne öküz kocalar var aldır dıyenler falan..cok sukur o da heveslıymıs.bence hıııııccc dert etme kardesımle aramda 18 ay var...benı emzırırken hamıle kalmıs...

evde dogurmus bıde dusun...korkma yanı..
Aranın az olması evet çok güzel oyun arkadaşıda olurlar normal doğum olsa korkmam bu kadar ama sezeryan olunca hemen kalmak zor sürekli takipte olacağım inşallah karnımdakide bende sorun yaşamadan bulusuruz

Benimde abimle aramda sadece 11 ay var:)merak etmeyin doğan büyüyo annemin drdiği gibi.inş doktorunuzda iyiyse bu konuda sorun olucağını sanmıyorum

ahh ahh keske olsada 1 yas arası olsun ama .... dua edin kızlar 6 yıllık evliyim insallah bana da nasıp eder allahh

Bende kızım 8 aylıkken hamile kalmıştım. 17 ay araları var ve ikisi de sezeryandı, hiçbir sorun yaşamadım. doktorum da hiç korkutmadı beni aksine hep rahatlattı. büyük kızım zor bir bebekdi, ama Allah kolaylığını veriyor. Sonrası daha da rahat oldu çok iyi anlaşıyorlar ve hiç kıskançlık yaşamadık. Birlikte büyüyorlar biri 4.5 biri 3 yaşında ve ben 3. ye hamileyim. Sanada Allah kolaylık versin...

Merhaba hanımlar benim 5 aylık bir kızım var ve sezeryanle doğum yaptım. Günüm geçmişti bu sabah kızkardeşim abla seni rüyamda gördüm hamileydin dedi. Dalga geçtim bilinçaltına yerleşmiştir diye.eşim test aldı yaptım inanmıyordum iki çizgi cukacağına birde ne görüm hemen belirdi ikinci çizgi elim ayağım çözüldü hüngür hüngür ağladım ne sevinebildim ne üzülebildim. Korunmayla ilgili bişi söylemeyin emin olun çok dikkatliydim suan ruh Halim kötü kızıma bakıp ağlıyorum varmı benim durumunda olan kesinlikle kıyamam yavruma peki sezeryande en az iki yıl nasıl olcak.kafamda deli sorular
Sezeryanla alakalı bir sorun olmaz.Ablamda sizîn gibî büyük 5 aylıkken hamile kaldı 2.çocuğuna.2 doğumuda sezeryan yaptı.hiçbir sorun çıkmadı merak etmeyin.
Hakkınızda hayırlısı böyleymiş.İkiz gibi biranda büyürler ilerde rahat edersiniz.

ahh ahh keske olsada 1 yas arası olsun ama .... dua edin kızlar 6 yıllık evliyim insallah bana da nasıp eder allahh
Arkadaşım suan o kadar içten istiyorum ki en kısa zamanda inşallah rabbim kucağına verir doğuma girerken bile sana dua edeceğim en en en kısa zamanda alırsın inşallah güzel haberi

Arkadaşım suan o kadar içten istiyorum ki en kısa zamanda inşallah rabbim kucağına verir doğuma girerken bile sana dua edeceğim en en en kısa zamanda alırsın inşallah güzel haberi
allah razı olsun canım insalalh bende hamile kalırım ve sana yazarım cok tesekkürler

Back
X