eyvah hamileyim

guest2211

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
4
0
1
34
Slm kizlar. Spral olmasina ragmen hamile kalanvarmi? Regli donemime 15gun var ama hamile kalirmiyim bilmiyorum:(

Spral bir akrabamızda spral kaymış ve kadının vücuduna batmıştı bence sen bir doktora göster hamile kalmasan da öyle bir durum olabilir

başlıkta kesinlik içerikte ihtimal var :KK69:

spiral varken imkansıza yakın diye biliyorum

Diğer doğum kontrol yollarına başvursanız daha iyi olmaz mı ? Bedeninizde spiralle ne kadar rahat olabilirsiniz ki? Keza spirali taktırmak da çıkartmak da çok acı verici diye biliyorum çevremden ..ne bileyim kondom kullanın doğum kontrol hapı düşünmüyorsanız da spiral çok kaba geliyor bana

Hiç bir doğum kontrol yöntemi yüzde 100 korumaz. Yüzde 1 hamile kalma ihtimali var ki spiral taktırdığın yerde bunu sana söylemiş olmaları gerekir. 6 ayda bir düzenli kontrole gitmen gerekir. Hamilelik istemiyorsan her ay baktır bence kayma gibi bi durum var mı diye. Ben öyle yapıyordum.

komşum spiral varken hamile kalmış dogumu yaklaştı hemde hiççç kayma yokmus 4.cocugu hiç istemiyordu bizde 4 yıldr kendimizi paralıyoruz bebiş için ama tık yok rabbimin işlerine akıl sır ermiyor herşeyin iyisini bilir

Hey allahim nasil bi art niyetle okuyosunuz ya. allah isteyen herkeze versin fakat korunmak icin spral taktiriyorum konuyu saptirmayin ve bi tane allah omur versin oglum var zaten benm 2. Ye bakcak ne gucum var nede maddi imkanim. Bu konuyu bide bole dusunun konusmak icin konusmayin lutfen. Turkcemin bozuk oldugunu soyleyen patavatsiz arkadasim spralim var evet ama hamileleik ustune adet goren cok kisi biliorum bunu anlamamakla birlikte bos konusmayin. Soruma mantikli aciklamalar getirenede cok tesekkur ederim simdiden

Hey allahim nasil bi art niyetle okuyosunuz ya. allah isteyen herkeze versin fakat korunmak icin spral taktiriyorum konuyu saptirmayin ve bi tane allah omur versin oglum var zaten benm 2. Ye bakcak ne gucum var nede maddi imkanim. Bu konuyu bide bole dusunun konusmak icin konusmayin lutfen. Turkcemin bozuk oldugunu soyleyen patavatsiz arkadasim spralim var evet ama hamileleik ustune adet goren cok kisi biliorum bunu anlamamakla birlikte bos konusmayin. Soruma mantikli aciklamalar getirenede cok tesekkur ederim simdiden
Başlıkla içeriğin ilgisi yok.
Türkçeniz bozuk demiş doğru demiş.
Adete 15 gün varsa daha belki yumurtlama bile olmamıştır, hamileyim demek saçma ötesi.

Gebelikte kanama olabiliyor tabi ama bunun için bi adet gününün geçmesi lazım di mi?
Sorunuz saçma olduğu için cevaplar mantıklı olamıyor.

bana patavatsız diyen şahıs önce kurduğun cümleye bak!!! Eyvah hamileyim kesinlik içeren bir cümledir, paragrafında daha reglime 15 gün var hamile kalmış olabilir miyim diye soruyorsun, hamile olabilr miyşm diye sormuş olsan sana zaten doğru düzgün cevap verilir

Çok yakın bi tanıdığım ağır iş yapınca spirali kaydı ve hamile kaldı. Hiç istememesine rağmen de doğurdu.

Back
X