• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Hamileysem hayatın sonu gibi geliyor

Nasıl üreme sistemleriniz var o kadar kıskanıyorum ki.2 senedir korunmuyorum 2 günde bir ilişkiye giriyorum tık yok.şöyle ağız tadıyla bir hamile kalma stresi bile yaşayamıyorum.şöyle bir korunma derdim bile olmadı normal kadınlar gibi.çocuk istemiyorsan böyle dert mi olur demeyin insan kendini kadın gibi hissetmiyor artık.🥺🥺
Canim benim ilk bebegime hamile kalamdim hemen uğraştım hatta arkadaşımın 8 sene olmadi tüp bebekle oldu ilk bebegi benim kızımdan bile küçük 10 aylik hayatta olmaz artik senin cocugun dediler kiza şuan 4 aylik hamile kucağında 10 aylik bebegi var doguumdan sonra yumurtaliklar hizli çalışıyormuş bende kolay hamile kalamiyorum diye güvendim hamile kalmisim suan stres yapma stresten olmuyor ben ne zaman hamile kalmak istemiyorum ise giricem demiştim o ay hamile oldugumu ogrenmistim biraz akisa bırakmak lazim Rabbim inşallah kucağını bos birakmasin

Nasıl üreme sistemleriniz var o kadar kıskanıyorum ki.2 senedir korunmuyorum 2 günde bir ilişkiye giriyorum tık yok.şöyle ağız tadıyla bir hamile kalma stresi bile yaşayamıyorum.şöyle bir korunma derdim bile olmadı normal kadınlar gibi.birlikte oluğum erkekler bile ümidi kesti artik.midem bulanıyor, tansiyonun düşünüyor diyorum hamile misin diyen bile yok.çocuk istemiyorsan böyle dert mi olur demeyin insan kendini kadın gibi hissetmiyor artık.🥺🥺
Çünkü siz normal bir kadın değilsiniz de ondan.İki günde bir kimlerle sevişiyorsunuz hamile kalsanız çocuğun babasının kim olduğunu bilemeyecek ve o çocuğu aldıracaksınız.Asla kürtaj karşıtı bir insan değilim ama sırf saçma egonuzu tatmin etmek için hamile kalmaya çalışıyor ve burada millete aklıl veriyorsunuz.
Hayattan hiç bir tat almadan,sevmeden sevilmeden sadece erkeklerin arasında dedi kodu malzemesi olarak yaşayıp ölüp gideceksiniz.
Beğenmediğiniz kadınlar varya onlar o kadar mutlu yaşıyorlar ki siz buna hiç bir zaman sahip olamayacaksınız çünkü kötüsünüz

Çünkü siz normal bir kadın değilsiniz de ondan.İki günde bir kimlerle sevişiyorsunuz hamile kalsanız çocuğun babasının kim olduğunu bilemeyecek ve o çocuğu aldıracaksınız.Asla kürtaj karşıtı bir insan değilim ama sırf saçma egonuzu tatmin etmek için hamile kalmaya çalışıyor ve burada millete aklıl veriyorsunuz.
Hayattan hiç bir tat almadan,sevmeden sevilmeden sadece erkeklerin arasında dedi kodu malzemesi olarak yaşayıp ölüp gideceksiniz.
Beğenmediğiniz kadınlar varya onlar o kadar mutlu yaşıyorlar ki siz buna hiç bir zaman sahip olamayacaksınız çünkü kötüsünüz
Bana ne dersen de de.lisede miyiz ne dedikodusu?neyse.

Nikah dışı iliskiyi de hos görmüyorum 😒 zaten basta ki hanimefendinin de bana saldirma nedeni lgbt yi hoş görmemem di ama evlilik dışı cocuklarin da cok saglikli buyumediklerini düşünüyorum rabbim hidayet versin demek düşer kınamayalim

Dedikodu derken.
Dedikodu yapmıyorum olanı söylüyorum
Kötüsünüz,sevilmeden insanların bedava seks partneri olarak yaşayıp öleceksiniz
Konudan ve üyeden bağımsız, bence ücretli seks partneri olmak daha sıkıntılıdır, karşılıklı rızaya, dürüstlüğe ve iyi hissetmeye dayalı bedava partnerlik tercih edilir benim için.

Nasıl üreme sistemleriniz var o kadar kıskanıyorum ki.2 senedir korunmuyorum 2 günde bir ilişkiye giriyorum tık yok.şöyle ağız tadıyla bir hamile kalma stresi bile yaşayamıyorum.şöyle bir korunma derdim bile olmadı normal kadınlar gibi.birlikte oluğum erkekler bile ümidi kesti artik.midem bulanıyor, tansiyonun düşünüyor diyorum hamile misin diyen bile yok.çocuk istemiyorsan böyle dert mi olur demeyin insan kendini kadın gibi hissetmiyor artık.🥺🥺

Sen daha önce kürtaj yaptırdığını söylememiş miydin?
Neden korunmuyorsun tekrarı olsun diye mi?

Yine kurtaj olasin mi geldi hayirdir? Kacinci kurtajini yaptırmak icin hamile kalma stresi istiyorsun, 5 mi olacakti?
Tık yok diyor bir de ya.
Bunu kolay kolay soylemem ama o kadar çarpık bir zihniyetin var ki gercekten inanilmaz.

Yine kurtaj olasin mi geldi hayirdir? Kacinci kurtajini yaptırmak icin hamile kalma stresi istiyorsun, 5 mi olacakti?
Tık yok diyor bir de ya.
Bunu kolay kolay soylemem ama o kadar çarpık bir zihniyetin var ki gercekten inanilmaz.
3 olmuş sanırım. 4 olursa yaşlılığında hey gidi gençken ne aktifmişim diyebilecekmiş. Seviştiğinin bir kanıtı olacakmış. Halbuki dünyada 8 milyar insan var en az 5 6 milyarı sevişiyordur heralde🫠

3 olmuş sanırım. 4 olursa yaşlılığında hey gidi gençken ne aktifmişim diyebilecekmiş. Seviştiğinin bir kanıtı olacakmış. Halbuki dünyada 8 milyar insan var en az 5 6 milyarı sevişiyordur heralde🫠
Ben 4 diye hatirliyorum.

Üniversitede hamile kalan arkadaslarimi kiskanip kurtaj hissini merak ettigim icin hamile kaldim deyip kurtaj olan bir kadin neticede. Artik hamile kalamiyor olmasi cok da uzucu bir sey degil. Nasil bir insan sirf aldirmak icin hamile kalir gercekten cok acayip ya.

Üzme kendini ikisi beraber büyür. Benim büyüklerimin arası 15 ay şu anda kocaman çocuklar. Küçük biraz ayaklandıktan sonra birbirlerine arkadaş olacaklar oyalayacaklar öyle düşün

Back
X