Eyvah kaynanam geliyor!!!

:kedi::Saruboceq:

yalan düşündüğünü sanmadım naısl olurda tatlı dıllı bı ınsan bunu sorun eder dedım
aklım almadı anlamında
sıze yalan konusuyorsunuz gunah alıyorsunuzda demedımkı o sızı ılgılendırır tabıkı
belkıde esınızın aklından gecen bı düşünceydı aılesının haberı bıle yoktur
bazı erkekler erkek cocuk ısterler ya onu hıc düşündunuz mu
neyse sorun o deıl cnm
kısaca demek ıstedığım saygı ve sevgıyı eksık etmemenız

sanalda malesef mimikler anlaşılmıyor yanlış anladım pardon..
eşim erkek bebek istediğini ezelden beri söylerdi.
ama ailesi özelliklede annesi bile bunu dedi telefonda konuşmalarını duydum.
birde eşim ''annem kız bebek sevmez'' demişti..
şimdi eşim kızı kucağında 10 erkeğe değişmem diyor.
halalarıda 2 dağ dikkat et sen ona benim oğluma alcaz onu gibisinden şakalarla sinirlerimin kat sayılarını çıkarıyorlar.
onlar kardeş çocuğu şakası bile kötü bidaha yapma abla - abi dedim kardeşlerine,güldüler
her görüşmemeizdede ısrarla yaparlar.
çok kırgınım onlara aklıma geldikçe içime birşey oturuyor ağlamaklı oluyorum..
zaten benim aile yapım hep kötüydü ne babaanne ne anneanne bilemedim..
dilerdimki kızım için bunlar olmasın ama olcak gibi görünüyor..
canları sağolsun ne diyeyimki çok şükürki; onlardan uzaktayım..
,

teşekkür ederim sizede.

Son düzenleme:
kötülük ınsana bısey kazandırmaz
siz genede ellerınızden gelenı yapın
cunku bu size ılerde evlanıdınız davranışı olarak gerı döncek emın olun
mutlu yaşayın sorunları buyutmeyınkı dedığınıze göre cok sorun yaşamışınız onların yanında bu sorun deıl
ALLAH katındada cok sevaptır

sevgıler

Evet yaptıkları hoş şeyler değil. Diğerlerine yardım edip zor zamanlarda size hiçbir faydaları olmaması, torunlarıyla ilgili yazıklarınız vs. Ama yine de gelmemelerini istemek olmaz. Siz onlardan önce eşinize kızın bence.Sizin istemediğinizi bile bile nasıl böyle bir teklifte bulunur. Orası sizin de eviniz.

.......................

yazdıklarım tarafımdan silinmiştir. arkadaşımız yoruma ihtiyacı kalmadığını söylemiş. gözümden kaçmış yazmışım

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kuzenim karısının lafına bakıp annesini dahil hiçkimseyi istemedi annesi vefat etti öldü hemen karısı başladı sagı solu karıştırmaya aramaya! şimdi hiç birimizi istemiyormuş kuzenim.. karısının lafına bakıp.. ölseler üzerleirne basıp gececeğiz hepimiz artık o duruma getirdiler.. sakın gelmelerini engelleme bırak gelsinler utansınlar ..
ben eşime gelmesinler falan desem o basıp gider .. olmaz öyle oglunun evi illaki gelecek kalacak yeri gelecek bakacaksın altını alacaksın. sende annesin

amaaan be güzelim ne kafana takıyorsun. gerci ben bunu burada yazana kadar kaynananlar çoktan gelip gitmişlerdir ama :)
bak bugun de benım kaynanamlar geliyor. ne sıkıntı edeceğim gelirler bir iki ilgilenirim.. sonra kendı halımde takılırım..:kahve:

evet geldiler ki bu konu ay 3 aylık sorun değil ama :))
kızıma çeyrek taktılar çeyreğin fazlasını alıp gittiler :D
ev terliğimi bile aldı kaynana sağolsun :)))
bana şu ana kadar sadece çeyrek ve ev yapımı biber salçası verdi
ve geldiğinde görümceme 3 milyara yatak odası takımı almış onu anlattı neden anlatıyorsun niye?
taksiti bitsin no frostla oturma grubu alcakmış.. ki benim 2 kanepem var :)
ama bana bahsetmesi..... ne diyim!
üstüne üstlük eşimden buzdolabı istedi kendilerine. eşimde olur dedi.
sonrasında eşime : kardeşlerinle birleştirip alırsan alırsın tek başına unut o işi dedim tamam dedi..
ya daha detaylar varda daha yazarak sinirimi bozmucam. canları sağolsun Allah larına yakın olsun bana uzak... gittiler kurtuldum...

ve geldiğinde görümceme 3 milyara yatak odası takımı almış onu anlattı neden anlatıyorsun niye?
sonrasında eşime : kardeşlerinle birleştirip alırsan alırsın tek başına unut o işi dedim tamam dedi..
ya daha detaylar varda daha yazarak sinirimi bozmucam. canları sağolsun Allah larına yakın olsun bana uzak... gittiler kurtuldum...

ya tabi kayınvalide, oğlunun evi gelicek falan filan ama; ben burnu koku alan insanları çok taktir ederim. gelip kalırken nasıl "oğlunun evi" ise en azından konuşurken de "oğlunun evi" olduğunu unutmayacak. kime ne kızına ne aldığından veya alacağından. bu evin ihtiyacı ihtiyaç değil mi? ve kusura bakmayın eşinize k.validenizden çok sinirlendim. "anne, allah senden razı olsun bak kız kardeşimin her ihtiyacını karşılıyorsun, ben ancak evimi geçindirebiliyorum. şuan alamam ama 5-10 sene sonra bakarız" tarzında birşey söyleyemez miydi de hemen "olur" dedi.

bende yerinizde olsam minimal seviyede görüşmek isterdim. haklısınız....

evet eşimin o huyundan bende nefret ediyorum inanın 2 tane kanepem 1+1 evim var (kira)
ona rağmen annesine masraf yapmaktan çekinmiyor ihtiyacı olduğuna inansam dert değil.
diğer çocuklarına ev bile yaptı :)
aslında benden uzak olsalar yada görüştüpğümüzde böyle anlatmasalar sineye çekerim ama malum..
geldiler, eşime bekarken kaç kız ağlamış kaç kızla ne yapmış onu bile anlatıyor!! ya ben karısıyım neden!
alıp veremedikleri ne bilmiyorum. ama böyle morali bozarlar ardından kızım yavrum ki kin besleyemem affederim.. ama ağrıma gidiyor. nedenlerim çokta işte napıyim..
ben kişiliğime güveniyorum saygım asla sarsılmadı dişimi sıktım hep 4*4 lük davranmaya çalıştım ki davrandım.. eşimin durumu malum geldiler ev terliğime kadar aldı, yol paraları gidiş geliş uçak ücreti eşimden,muayeneye götürdük özele eşimden.. bide sen at elini cebine kibarlık olsun büyüksün..
bilmiyorum belkide ben yanlış yetiştirildim.. mantığım sığmıyor..
bu arada özür dilerim görümcem değil eltim olcak.

evet eşimin o huyundan bende nefret ediyorum inanın 2 tane kanepem 1+1 evim var (kira)
ona rağmen annesine masraf yapmaktan çekinmiyor ihtiyacı olduğuna inansam dert değil.
diğer çocuklarına ev bile yaptı :)
aslında benden uzak olsalar yada görüştüpğümüzde böyle anlatmasalar sineye çekerim ama malum..
geldiler, eşime bekarken kaç kız ağlamış kaç kızla ne yapmış onu bile anlatıyor!! ya ben karısıyım neden!
alıp veremedikleri ne bilmiyorum. ama böyle morali bozarlar ardından kızım yavrum ki kin besleyemem affederim.. ama ağrıma gidiyor. nedenlerim çokta işte napıyim..
ben kişiliğime güveniyorum saygım asla sarsılmadı dişimi sıktım hep 4*4 lük davranmaya çalıştım ki davrandım.. eşimin durumu malum geldiler ev terliğime kadar aldı, yol paraları gidiş geliş uçak ücreti eşimden,muayeneye götürdük özele eşimden.. bide sen at elini cebine kibarlık olsun büyüksün..
bilmiyorum belkide ben yanlış yetiştirildim.. mantığım sığmıyor..
bu arada özür dilerim görümcem değil eltim olcak.

neyse, bence hiç içinize atıp üzülmeyin. sanırım hamilesiniz yazık onu da üzmeyin. işte bunları görerek nasıl anne/k.valide olmak gerektiğini görüyorsunuz. eşinizle iyi olduktan sonra gerisi hikaye, hiç durmayın üstünde a.s.

Arkadaşın da dediği gibi siz siz olun minumum seviyede görüşün ve maddi yardım konusunda eşinize resti çekin bence.

Valla haklısın yerden göğe kadar..

Ben ki gelin_kaynana sorunlarında genelde kayınvalideyi tutan birisi olarak, o kadar da değil diyorum.

Durumun varsa,
bütün çocuklarına eşit davranacaksın..
Birisine yağdırıp, diğerine hiçbirşey yapmamak ana_babalığa yakışmaz..
Evlat ayrımı olmaz diyorlar bir de..Demek ki oluyor..

Bir de kızına aldıklarını anlatıyor ballandıra ballandıra, neden demedin şakayla karışık '' aaa anne kız, sen de çok para var galiba, oğluna da yapsana bir kıyak, oğlun üvey evlat mı hahahahah(güleceksin burda):))''.......ben olsam derim bunu o an......:)))) Bakalım ne diycek?

Hadi diyelim senin kocanı sevemediler, ya da senin kocana karşı bir sebepten kırgınlar da ondan maddi anlamda birşey yapmadılar bugüne kadar, o halde evinde ne işn var değil mi?Gelme canım ...

Bazı arkadaşlar yapmak zorunda değil demiş...
Yapmak zorunda değil tabii ama diğer çocuklara yağdırırken buna neden yapmıyor..?
O evlatsa bu da evlat:)))))))

Ama sen üstüne düşeni , saygını yap herzaman insan olarak, zaten yapmışsın..
Allah görür boşver..

Son düzenleme:
o şakayı yada laf sokmayı o an yapmamak için kendimi ansıl zor tuttum bilemezsin..
birde ne diyor '' yatak odası biraz pahalı ama çok güzel sizde alın'' !!!
bende ondan önce 2 kanepemi yenilerim durumum olsa dedim bişey demedi.. ne diyebilirdiki?
yokk eşime çok bağlı (lafta) çok sever en hayırlı evladı eşimmiş..
çünki bekarken onlara abilerine bi ton beyaz eşya yardımı yapmış ;)
onlardanda geçtim yine başımı sokcak evim var şükür diyorumda
bana eşimin neden geçmişini anlatıyorsun.
bi kız varmışta çok aşıkmış ölmüş dirilmiş
bi kız varmış hemşireymiş hala eşim için onların yanına gidiyormuş..
bi kızı istemeye gitmişler erkan yeter bana bırakın diyince kalmış ki kız çok çirkinmiş iyikide olmamış falan.. :))
herkes elifmi acaba hiç maddi manevi destek çıkmadan size kızlarını versinler..
ailem yardım etti ve annem şuan '' boşver eşinin hatrına'' diyor haklı..
sende çok haklısın Allah ımdan tek dileğim muhtaç etmesin yeter..
teşekkür ediyorum dinleyip beni anlayıp destek gösterdğiniz için..

bu arada deniz_güneş 9 haftalık hamişmisin Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
ben hamile olduğumu 10 haftalıkken öğrenmiştim :/
o günlere döndüm bi an.. o haftalarda hergün kavga çıkarır bağrır çağrır
hatta tv de çizgi filmde tom ve jerry
tom jerry i kovalıyor yakalıyor yiyecek diye bile ağlamıştım :)))))))))))
inşallah sende böyle saçma duygular yoktur :)))
tekrar hayırlı olsun evladın sağlıkla gelsin inş.

bu arada deniz_güneş 9 haftalık hamişmisin Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
ben hamile olduğumu 10 haftalıkken öğrenmiştim :/
o günlere döndüm bi an.. o haftalarda hergün kavga çıkarır bağrır çağrır
hatta tv de çizgi filmde tom ve jerry
tom jerry i kovalıyor yakalıyor yiyecek diye bile ağlamıştım :)))))))))))
inşallah sende böyle saçma duygular yoktur :)))
tekrar hayırlı olsun evladın sağlıkla gelsin inş.

Sağol şekerim iyi dileklerin için...

Bende de biraz asabiyet var, bazen herşey batıyor bana..Geçecek inşallah..hihoyyyt

Back
X