Eyvah kocam grip oldu!!

esteda

Batuhan & Bertuğ canlarım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.498
13
643
39
İstanbul
kocam 2 gün önce grip oldu ve hayat tamamen bana zehir oldu.
hapşurduğunda duvarları yumruklayan, en ufacık birşeyde bile çocuk gibi mızmızlayan, sürekli nazlanan ilgi isteyen, çok ağır bir durumdaymış gibi davranan, herşeyi isteyen fakat hiçbirşeyden memnun olmayan biri oldu çıktı.-tatlicadiarzu-klava:

sizin kocanızda böyle mi???

yok kocam öyle değil allahtan ki değil...böyle olunca çekilmez be...
onun yerine ben hasta olayım derim herhalde...
sabır diliyorum size...

hey yarabbim ne insanlar var
çocuklar duymasın daki haluku rol zannediyordum meğerse gerçeği varmış

benimki öyle değil allahtan

sanada allah yardımcın olsun
vermidonhot falan verde biran önce iyleşip işine gitsin sende kurtul bacım

vermediğim ilaç kalmadı bizimkinde doktor fobiside olduğu için orayada götüremedim.
haluk gibi insanlar çok benim babamda aynısı biraz tecrübeliyim bu yüzden.
iyiki böyle sorununuz yok ben evde bir değil iki bebekle uğraşıyorum

bizim evde öyle yapan babam değil benim
zaten bi grip oluyim bütün aileye bulaştırırım kaydirigubbakcemile3

annnee ölüyorum anne ay aman offf yapıyorum
annemde dalga geçiyo doğum ne zaman diyo :roflol:
hele geçen hafta hastaydım 3 gün aman allahım annem diyoki doğum yapan kadın bukadar değil o bile şimdiye doğurmuştu :roflol:

babam geldi aklıma hemen en ufak bişeyde..ben gidiciyim başlıyo vasiyete..memlekete götürün beni...

Gülüm, cok cok gecmis olsun her ikinizede..!

Sen söyleyince aklima geldi...tebessüm etmek zorunda kaldim...yakin arkadasimin babasi her grip olmasinda vaziyet hazirlarmis..:a015:

dermiski, kizim surada su borcum var...surada su kadar para var...sunu sunu annene verirsin...kardeslerine bakmalisin...:roflol:

Neden bu erkek milletinin cocuk dogurmadigini simdi daha iyi anliyorum...şakkıdı

a.s.

of benimkide böyyle tıpkısınn aynısı

benim aşkımda öyle, abimde öyle, babam da öyle ne yazıkki!!!

burunları aksın, bi haşırsınlar yatağa giriyolar ölümcül hasta muamelesi yaptırıyolar kendilerine.offfffff offf:)

hiç sormayın kıslar şimdi içerde uzanmış yatıyo ahh uhhlamaya başladı

Cocuklar olmadan yapardi...hasta oldugu zaman nazlanirdi bana...tinlamazdim ya gerci ama yinede ilgi gösterirdim...

Simdi cocuklar olduktan sonra yapmiyor...zaten simdi yapsa hiccc tinlamam...kusura bakmasin vallaha:1closedeyes:

Son düzenleme:
yok cok sukur balgozlum hasta olunca ceker yorgani basina yatar:asigim:bana nazlanmaz bagirip cagirmaz uyur gecene kadar yaklasma sanada bulasmasin der ama ben dayanamam gider operim bende hastalanirim:asigim:Şeniz

:) canım ya bende başlığı okuyunca gripten dolayı ağır sandım.ilahi yani.geçmiş olsun.cnm valla ne diyeyim işin zor.benim eşim öyle değil allahtan.hiç sesi çıkmaz ben hastayım bile demez.ama ben çok nazlanırım hastalnınca :)) üzme canını allah yardımcın olsun allah beterinden saklasın

amin canım valla dün artık son noktoyı koydu ben kesin (Allah korusun) akciğer kanseri oldum baksana çok öksürüyorum dedi.gülmekten öldüm yani yuh artık okadarda değil dedim

Son düzenleme:

benimkininde hasta olunca iştahı açılıyor
ahhh bi portakal suyu sıksanda içsemm
bi tatlı olsada yesek
ayy canım pizza istedii
nasıl hasta oluyorsa artık
hasta dediğinin iştahı kaçar bizimkide bütün dolabı silip süpürüyor maşallah :roflol:

eniştem öyle benimde hastalandığı zaman ev alarma geçiyo hemen

benim zavallı kocişimde hastalansa hastalandığını belli etmez çaktırmamaya çalışır canım benim -tatlicadiarzu-

var canımm var aynından bende varr(((
hasta olunca ailecek perişan oluyoruzz...
Evet benim bildiğimde hasta olan insanın iştahı kapanır ama benimkinde tam tersi oluyor ama nedeni de çabucak iyileşsin diyeymiş nekadar ilaç avrsa hepsini içer...ah ahh çok fenayım diye inler..hep derim zaten allahım o hasta olacağına ben olayım diye..bende tam aksine tez canlıyımdır gelemem öyle şeylere...bu kışta pek sık hasta oldu( başa gelen çekilir napalımm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…