kocam 2 gün önce grip oldu ve hayat tamamen bana zehir oldu.
hapşurduğunda duvarları yumruklayan, en ufacık birşeyde bile çocuk gibi mızmızlayan, sürekli nazlanan ilgi isteyen, çok ağır bir durumdaymış gibi davranan, herşeyi isteyen fakat hiçbirşeyden memnun olmayan biri oldu çıktı.-tatlicadiarzu-klava:
sizin kocanızda böyle mi???
:) canım ya bende başlığı okuyunca gripten dolayı ağır sandım.ilahi yani.geçmiş olsun.cnm valla ne diyeyim işin zor.benim eşim öyle değil allahtan.hiç sesi çıkmaz ben hastayım bile demez.ama ben çok nazlanırım hastalnınca :)) üzme canını allah yardımcın olsun allah beterinden saklasın
hapşurduğunda duvarları yumruklayan, en ufacık birşeyde bile çocuk gibi mızmızlayan, sürekli nazlanan ilgi isteyen, çok ağır bir durumdaymış gibi davranan, herşeyi isteyen fakat hiçbirşeyden memnun olmayan biri oldu çıktı.-tatlicadiarzu-klava:
sizin kocanızda böyle mi???[/Q
aynısından bendede var .1 haftadır hasta oyle mızmız kı, gorsen dag gıbı adam derler ya ole ama cocuklar bıle ondan dayanıklıdır . sureklı ayyy offf cok kotuyum deyıp duruyo .
ama masallah ıstahı gayet ıyı.cokacimcoook
sizin kocanızda böyle mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?